PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Megijedtem most. Az én férjemnek szeptemberben 10m majd decemberben a vitaminok után 5m.majd megkérdezem most mennyi volt leszivaskor. De máshol is olvastam már hogy a csodaszerek ellenére még rosszabb lett..
Igen nálunk is hasonlò kb 10szer os ment fagyasztásra és a beültetés kor közölték h kb 12 db sperma volt összesen majdnem rosszul lettem
Most szelènt cinket propoliszt,meg egy újjabb vitamint mondott a dr úr.
4millió alatti volt mikor elkezdte szedni fer14et.3hónapig ami majdnem lenullázta a spermaszámot,utána fagyasztzásra járt a párom,volt mikor semmi nem volt volt amikor kevesebb.
Köszönöm, te jól vagy? Szerintem egy szobába voltatok beulteteskor. Mindig kérdezi hogy írtál mi van veletek.
Nekünk a profertil vált be a vitaminok közül bár nálunk tényleg nagyon rossz volt a sperma nálatok mit jelent a “rossz”?
Nekünk is megvolt a teszt ma tapolcán.az itthoni3 negatív után már megsem lepődtem hogy nem sikerült. A rossz spermakèp
miatt ismèt vitamint ajánlottak,ami eddig se használt.javítani kène a spermaminősègèn,de ha tudnánk biztosat mi tesz jót kicsit könnyeb volna.nyarat ajánlották hogy várjuk ki,ismèt csak várni a csodára,nem valami biztató a hekyzet.
Szia! Inzulin rezisztencia miatt van a Merckformin,én is szedtem sokáig,nekem annyi volt,hogy kicsit fogytam...aztán abba hagyatták mert hogy mégsem kell ,nincs IR....nődoki kontra endokrinologus..Van akinek segített akár teherbe esni,nekem semmi változást nem hozott....A cukorterhelés is ez miatt lesz,megnézik van e IR,ami pl okozhat vetélést,meddőség ez.Vesznek vért éhgyomorra,aztán iszol egy cukros löttyöt,utána 1 és 2 óra múlva vérvétel.Igy nézik hogy reagál a szervezeted.Ne izgulj!
Az embrió kat majd szerda reggel tudjuk meg . Borzalmas volt a hétvégén . Olyan a hasam mind egy vizes hordó :) . Tervek szerint igen a jövő hónapban lesz a beültetés. Clexant kaptam .
Nem sajna nem adnak ( elvikeg kéne). Én a 8.héten magam felkerestem az itthoni váladztott orvost utána meg a védőnőt.
Basszus! De a lènyeg hogy màr jobban vagy. Transzfer meg jövő hónapban is jó lesz az lesz a ti hónapotok. Hany embrió lett végüp?
Oh szegény! gondolom végigszenvedted a hétvégét 😟 sajnàllak nagyon! most mi lesz? kaptál vérhigítót vagy bármit? Jövő hónapban lesz így a beülti?
Tuti jobban jársz így!
Jobbulást addig is!
Nag! Örülök, h minden rendben! Vigyázzon magàra a párod!!!
Jesszusom!
Szerintem jobban jársz a fettel, mert sokkal kevésbé megterhelo a tabletta szedés előtte.
Kitartás!
Szerdán elmarad nekem a transzfer :( ma vissza kellett mennem tapolcára 1,5 liter szabad hasi folyadékot csapoltak le :( szörnyű volt.
Szerencsére minden rendben azt mondták csütörtökön kell mennünk és ne aggódnunk.
Köszönjük kérdésed
Köszi szépen! Akkor ő volt a nyáron, jól emlékeztem.
Szerdán csak Csongrády doktor rendel 8-14ig
Sziasztok.ma voltam endo dokinál.Merckformin tablettát írt fel.mi a vèlemènyetek róla?szedett már valaki ilyen gyógyszert?vv.re küldött elôször,s ha jó lesz,akkor kezdhetem el.először csak felet,majd ha nincs semmi tünet,akkor egèszet.ja,meg cukorterhelès is lesz.valami 2órán keresztül várnom kell.ez mire jó?márciusban indulnèk,de a doki szerint jó lenne,ha csúsztatnám.addigra kiderülne mièrt vetèlek el.meg nincs menzeszem se.túl bonyolult ez az egèsz!amúgy lehet a Tapolcai időpontommal valamit kezdeni?
Csak azért kérdezem mert akkor ők adnak igazolás amivel lehet majd a védőnőhőz menni? És a 9 hetes után már a lakóhely szerint választott orvoshoz is lehet menni?
Szerdánként mennyi doki rendel?
Egyszer voltunk eddig még csak szerdán, amikor pozitív lett a teszt - pont a házassági évfordulónkon - és akkor azt hiszem Csongrády dr vizsgált. Vagy csak ő van szerdán? Szerintem Gőgös drt meg nem láttam, lehet ő vizsgált. Igazából csak kíváncsisagbol, ha egyáltalán lesz beultetes,akkor ki végzi el.
Köszi. Remélem velem is maradnak, akár mindketten. Már a doki is kicsit kevesebb volt. Lehet nem gondolta hogy eddig is eljutunk.
Ez az egyik legnehezebb, várni azt hogy mehetünk vagy nem. Szorítok nagyon hogy szerdán jó híreket kapj.
Mi nem kétdeztük hogy muszàj e , örültünk hogy minden hèten làthatjuk ( pozitívuma a lombiknak 😉☺, normàl terhességnèl ennyi uh nem készül). De szerintem egy ideig nyomon kell követniük hogy hogy alakul úgyhogy gondolom kötelező. De hidd em pozitív teszt utàn màr totàl nem fog érdekelni hogy hetente menni kell, mesz boldogan.
Ez kötelező? Mármint ezek az ellenőrzések? Pénteken lesz a leszivás, jön még valaki?
Igen vszínű mindíg a saját orvoshoz( ha csak nincs szabin). Heti 1x kell menni. Mi voltunk az 5.6.7.és 9.héten.
Ti hogy vagytok? Javult a helyzet?
Köszi Adraa! Igen, 6 fagyiert aggódom. Bár most próbálom elengedni és nem belegondolni, de nehéz. Már előre rettegek a szerda reggeli telefontol..
Kettesével kértem őket vissza mindig, így most is ennek örülnék, de igazából ha csak egy marad, már akkor is boldog leszek.
További ajánlott fórumok: