Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

18411. Schila28 (válaszként erre: 18407. - Picky)
2019. febr. 19. 06:27
Szia!Nem voltam beteg,kicsit köhögök reggelente mikor felkelek de amúgy nàthàs nem voltam(vagyok).Pont a héten megyek csüt.endókrinológushoz saját magamtól gondoktam hogy jó lenne..,mivel lassan fél éve szedem a Prednizolont amitől 10 kg szedtem fel sajnos,és nagyon nem érzem jól magam..Immunológiàra is jővő héten megyek akkor ott ezt majd mondom..köszi
18410. ccfcddacde
2019. febr. 19. 05:23
Este szúrom a clexant,de még azután is érzem a görcsölést a gyomromban.Lehet sok a kettő?
18409. ccfcddacde
2019. febr. 19. 05:21
Sziasztok!Aspirin protectet szedek beültetés óta ami sikerült is.Azóta is szedem de teljesen kimarta a gyomrom és alig alszok éjjel a gyomorszáj görcs illetve a savam miatt.Attól félek,fekélyem lesz.Ha kihagyom a mai napot,nagy baj?Csütörtökön megyek már dokihoz,de addig is van vmi tippetek?
18408. Picky (válaszként erre: 18398. - PeggyGordon)
2019. febr. 18. 22:33

Jól emlèkszem hogy nàlad is can endometriózis problèma? Engem most a 6 hetes kontrollon buzdított a nődokim hogy gyorsan gyúrjunk rá a kistesóra meg hogy menjek el Harkànyba egy fürdőkúrára mert hogy milyen jó eredmèmyeik vannak meddőség ügyben meg endonetriózis tèmàban is és utána tuti biztos hogy spontàn is összejön s kistesó.

Ha nem sikerült volna a lombik, nekem opció lett volna hogy elmegyek egy 3 hetes kúrára ( màr csak az endometriózis okozta gyulladás összenövések miatt)

Rendesen lehet menni beutalóval.

18407. Picky (válaszként erre: 18388. - Schila28)
2019. febr. 18. 22:29

Igen csúszhat, no para, belefér! Voltàl mostanàban beteg, nátha megfàzás? Ettől lehet a fehérvérsejtszàm átmenetileg emelkedett.

TSH, 2,2 ténylegnem a legjobb, 1 körül jobb lenne, de estek màr ilyen értékkel is teherbe, de azzal szàmolni kell hogy a stimu alatt vmint később a terhesség még tovàbb emeli. Ha belefér az időbe èn lehet felkeresnèk egy jó endokrinológust hogy mit gondol nem kellene e kicsit lejebb vinni biztos ami biztos

18406. Mango.
2019. febr. 18. 21:54

[link]

Sziasztok!Egy kis olvasnivaló azoknak akiknél apagondok vannak.Látom most elég aktív ez a téma...sajnos.

18405. Mazurka20 (válaszként erre: 18387. - Nag)
2019. febr. 18. 21:32
Megkérdezhetem mi volt amit a dr javasolt?
18404. Anita&Peti (válaszként erre: 18399. - Adraa)
2019. febr. 18. 21:25
Mi mèg az elejèn voltunk genetikán,hormon minden ok.ismeretlen eredetünek mondták. Nem iszik semmi alkoholt ,nem dohányzik,semmi ülőfürdő.gyuri bácsi gyógyteáit gondoltam kipróbálni,hátha.lehet nem függ össze de van 2nagyon rossz foga ami folyton begyullad,szerintem lehet góc,de nem birom rávenni a fogorvosra.olvastam valahol hogy gyulladás okozhat kevès spermaszámot.
18403. SzVEsz (válaszként erre: 18399. - Adraa)
2019. febr. 18. 21:24
Adraa! Mennyi lehetett a tsh beültetéskor? Nagyon sok helyen azt olvastam, h 1 körüli kell a teherbeeséshez... Belegondolva... ha 5. napig elmegy az embrió, akkor az azt jelenti, h fejlődik... Sztem ott akkor nem sperma probléma van... De ez az én véleményem!
18402. dorcus915 (válaszként erre: 18398. - PeggyGordon)
2019. febr. 18. 21:22

Szia Peggy!

Nézd meg ezt a linket:

[link]

18401. dorcus915 (válaszként erre: 18399. - Adraa)
2019. febr. 18. 21:19
Szia.Nálunk volt genetikai vizsgálat mivel a sógornőm sem esett teherbe 8 lombik után sem...ez 20 éve volt...ezért mi is egyből mentünk genetikára. Nem találtak semmit.A hormon vizsgálat is teljesen jó volt minden érték megfelel az elvártnak. kíváncsi leszek hogy ezek után nekünk mit mondanak...Igen valóban nagyon gáz hogy hogy nem tudnak mit kezdeni vele...bár nálunk még opció a rossz minőségre a herevisszér...
18400. dorcus915 (válaszként erre: 18397. - Anita&Peti)
2019. febr. 18. 21:15
Remélem hogy minden sikerülni fog. Nekem is ezt mondta hogy júniusban lehetne az OEP-et elkezdeni...nekünk is szeptemberre van időpontunk...de természetes ha az ember türelmetlen...főleg gondolom nem tegnap kezdtétek.
18399. Adraa
2019. febr. 18. 21:01

Nálunk is ferfigond van. És én is azt hittem ezért van a lombik hogy ezen segítsen... ugye. Nalam elvileg minden ok. (kivéve pajzsmirigy)

Az én férjemnek segített a profertil. 1 hónap alatt feltornázta a 4 miot 8-ra. A leszíváskor aztán 6,5 mio lett. (ez 4 hónappal később volt) Ebből tudtak dolgozni, nem kellett fagyasztani. Közben szedte tehat a profertilt, omegat, magneziumot, leszokott a szűk alsógatyáról, a dohányzásról, meg nem ivott semmi alkoholt. Ezen kívűl még az utolsó hetekben mio inozitolt is szedett (ezt én is).

Szóval örültünk hogy 20 petesejtből megtermékenyült másnapra 12. Aztán az 5. napra 1 maradt. És nem sikerült. Török doki szerint egyértelműen a rossz minőség okozta hogy nem sikerült.

De mennyire elkeserítő már hogy a férfiakon nem tudnak segíteni, és hogy végül (ahogy az itteni példák is mutatják) ezen bukik az egész...

Akinél férfigond van: voltatok genetikai kivizsgáláson? és a férjeitek hormonvizsgálaton? nálunk pl. tesztoszteron az elvárt alatt van kicsivel, de semmit nem ajánlottak erre. Ez olyan gáz!

18398. PeggyGordon (válaszként erre: 18392. - Dorcus915)
2019. febr. 18. 20:56

Köszi a választ!

Utána olvasok majd jobban.

18397. Anita&Peti (válaszként erre: 18396. - Dorcus915)
2019. febr. 18. 20:52
Szeptemberre van oep időpontunk.Gőgös dr szerint már nyárra ránk kerülne a sor.vagy áprilisi mensikor tel.ha korábban szeretnènk.nem tudom mi volna a jó várni nyárig vagy megint fizetni.eddig 1millió ment el eredmènytelenül.bizos folytatjuk de át kell gondolni hogyan tovább,
18396. dorcus915 (válaszként erre: 18395. - Anita&Peti)
2019. febr. 18. 20:35
Nálunk is ugyanez a helyzet a munkahelyen. Persze mindenki aranyos normális...de akkoris ott van a kisördög aki mindig azt mondja nekem, hogy de mi van ha nem sikerül?!Persze próbálok nem így állni hozzá....Nektek hogyan tovább?
18395. Anita&Peti (válaszként erre: 18390. - Dorcus915)
2019. febr. 18. 20:33
Hát először èn is úgy gondoltam ez nem akkora gond hisz az orvosom azzal vigasztalt csak1dbkell.4millióról indulva nem olyan rossz ez,aztán rá jöttem ez nagy gond.ès ha beültetèsig eljutsz onnan jöna 20-30%esèly a beágyazódásra.munkahelyemen muszály volt elmondani,de mikor azt mondják tuti sikerül hisz veled minden ok.na hát akkor feltudnèk robbani,tudom hogy szoritottak nekünk de nem látnak bele a problèmáinkba!
18394. Tundi33 (válaszként erre: 18374. - H.Majoranna)
2019. febr. 18. 20:27
Szia.köszi válaszodat.vègülis csak elbeszèlgetès volt,pár dolgot megkèrdezett ès ezt a gyógyszert javasolta.március 4.èn vv.áprilisban pedig cukorterhelès vv.tellel.most nem èrtem igazán.szerintem csak gondolja,hogy Ir van a háttèrben.majd kiderül.nem igaz?hogy èrted azt,hogy hogyan reagál a szervezetem?ja,esetleg cokorbetegsèg is kiderül ezen a vizsgálaton?igazából nem vagyok nagyon otthon ezen a tèmán.bocsi.terhes nem hiszem,hogy leszek tőle,ugyanis kèt oldali elzáródásom van.
18393. Anita&Peti (válaszként erre: 18388. - Veroy)
2019. febr. 18. 20:27
Kellet frissetis adni ès fagyaszrottból is használtak,elmèletileg maradt valamennyi,de kèrtèk fagyasztassunk mèg biztonság kedvèèrt.2lombiknál kètszer kellett friss mintát adni mert az elsöbe 0volt!2ba már állitólag volt.
18392. dorcus915 (válaszként erre: 18391. - PeggyGordon)
2019. febr. 18. 20:23
Én már kértem ajánlatot, de mivel nem nálam van gond és pont most megyünk a programba befele, ezért nem mentem. A szomszédunkban a lány holnap fog menni pont :) Nekem azt mondta a bácsi akivel beszéltem, hogy nem feltétlenül kell beutaló. Orvosi vizsgálat után állítják össze személyre szabottan a kezeléseket, előre el kell küldeni a meglévő papírjaidat és ott pedig első nap orvosi konzultáció. Ajánlott a 3 hét kezelés mert azt mondják ennyi idő alatt jön hatás. Nekem 200.000 forintot adtak ajánlatnak.
2019. febr. 18. 20:17

Lányok, én most hallottam csak a harkányi gyógyvíz meddőségi alkalmazásáról. Van valaki,aki esetleg próbálta?

Azt olvastam, háziorvos is kérhet beutalót.

Ha van vkinek tapasztalata, megosztaná?

Köszi!

18390. dorcus915 (válaszként erre: 18386. - Anita&Peti)
2019. febr. 18. 20:05
Nem gondoltam volna hogy sok ilyenre az esély...és mindenki azt mondja, hogy mi még a szerencsésebbek vagyunk, hogy "csak" férfi oldalon van probléma...
18388. Veroy (válaszként erre: 18386. - Anita&Peti)
2019. febr. 18. 19:59
Nektek most leszíváskor mikor friss mintát kellett adni az mennyire volt jò illetve az összes fagyasztott mintát felhasználtátok?
18388. Schila28
Sziasztok!!Olyan kérdésem lenne hogy,ma egy hete szúrjuk a Suprefactot..vàrom a mensit aminek ma kéne megjönnie,de semmi jele..csúszhat tőle pàr napot?vagy ilyenkor mi van?A màsik kérdésem az hogy,kelkett csinàltatnom teljes vérképet..amin a fehérvérsetszàm 12,2 a TSH 2,240 Ezek nem jó eredmények igaz??tud vakaki erről irni..volt valamelyőtöknek ehhez hasonló eredménye.?megköszönném a segítséget!! :)
18387. nag (válaszként erre: 18385. - Mazurka20)
Érdekes ez mert nekem teljesen jo volt az első spermakep a második picit gyengébb volt és azt mondtak, "het kellene szedni " megnéztem 30,000 lett volna 1 havi adag. Aztán bementünk a Dr Gögöshöz attól kérdeztem mert nem mondott semmit alapból és azt mondta az értek teljesen jó de ha gondolom akkor szedjek valamit, felírt valamit (7000ft)de mondta felesleges mert 3 hónap alatt jön a hatás mi meg 1 hóra voltunk a leszivastol. Aztán azert szedtem és jelenleg minden oké.
18386. Anita&Peti (válaszként erre: 18382. - Dorcus915)
2019. febr. 18. 19:39
Szia! Èn is úgy gondoltam hogy ha nálam semmo gond akkor könnyebb lesz.az első lombiknál 1petesej termèkenyült meg a11-ből,nem jutottunk el a beültetèsig se.itt mondták hogy igen rossz spermakèp miatt,meg fagyasztottal nem sok az esèly,ezèrt kell friss minta beültetèskor.második lombik szintèn11 petesejt lett,itt 4termèkenyült,2maradt beültetès re.
18385. Mazurka20
2019. febr. 18. 19:26
Hát most én is bepánikoltam! Nálunk a párom oldalán nincs baj 20 millió feletti volt minden vizsgálatnál az eredmény. De az andrologus nekünk is a profertilt ajánlotta,a még jobb eredményért. Mikor elkezdtük a programot ő elkezdte szedni. Lehet hogy ártottunk vele? :(
18384. SzVEsz (válaszként erre: 18377. - Nag)
2019. febr. 18. 19:17
Jól vagyok, szerdán UH! 😊 Én január 25-én voltam... Niki és Kriszti volt a szobatársam...
18383. dagi4 (válaszként erre: 18379. - Anita&Peti)
2019. febr. 18. 19:03
Sziasztok! Nálunk is hasonló volt a helyzet 5-6 millió volt a sperma szám majd javasolták a profertiort szedését a férjem fél évig szedte a sperma szám lecsökent nulára! Sajnos ezek a csodaszerek a menyiségen nem javítanak a sok antioxidáns miatt sőt inkább rontanak max a minőségen javítanak az andrólógusunk szerint 10 millió alatti spermaszám alatt ő nem is javasolná a szedését ! Sajnos ezt mi is csak utólag tudtuk meg!
18382. dorcus915 (válaszként erre: 18380. - Veroy)
2019. febr. 18. 18:45

Nálunk is az első fagyasztásnál 7db volt. aztán a következő kettőnél 15-15db. mi folandrolt kaptunk...nem tudom, hogy ezt a több mint 2szeres mennyiséget a Folandrol okozta, vagy csak így alakult...

Anita&Peti nektek lombik volt? Izgulok mert nekünk pénteken lesz stimu indítás és nálunk is férfi oldalon van csak gond....azt hittem ilyenkor azért jobbak az esélyek a megtapadásra....nagyon sajnálom, de fel a fejjel és menjetek tovább :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook