PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Hát ha ezen múlott (nem tudjuk ugye) akkor lehet jobb lett volna de nem ajánlotta ám ezt senki.
Egy ismerősöm Igalba járt azt hiszem,és utána lett terhes,spontán,meddőnek nyilvánítva,aviva torna,paleo,ginepp csepp,rengeteg mindent próbáltak,lombikra készültek,jártak fürdeni mikor pozitív lett a teszt....Reggel szorítok !!!☃️☃️
De akkor mi lett volna a megoldás? Eltolni, hogy FET legyen és addigra rendbe tenni a TSH-t?
Mazurka nem emlékszem alulműködő vagy? mert ha semmi baja a pajzsmirigyednek akkor nem kell nézetni!
Azt hittem jóval több így azért többször is nézhetnék azért ezen ne múljon nem?
Mikor elkezdtük a programot nekem csak akkor nézték tsh-t akkor volt 1,860. Azóta se. Pénteken lesz a leszivás érdemes még nézetni? Ez jó eredmény?
Á azt nem lehet! így is 1 hét alatt 50-el emeltük, nem jó az se, elvileg lassan kéne emeleni, szepen 4-6 hetente.... nem hetente. (nem jó a pm-nek se és a szívnek se)
Igen énis így gondoltam csak azt hittem többször fogja nézni stimu alatt mert sima vérvételre ha megyek ott 3 hònapon belül nem nézik arra nem emlékszel h ott mennyibe kerül a tsh vérvétel? De egyébként nekem oktòberben 0.37 re megcsinálta a beültetést és nem mondta h kell rá gyògyszer pedig lehet ezen is múlott
Picky, bárcsak így lenne! Csak már tudakozodom, hogy milyen lehetőségek vannak még.
Kezdek izgulni a holnap reggeli telefon miatt..
Ha pár nap alatt ilyen szépen levitte, akkor miért nem lehetett kicsit többet szedned, h meglegyen az 1 körüli érték?
Szia! ha te kéred és aggodalmaskodsz ellenőrzik. én így csináltam: fogigátló alatt, stimukezdet előtt elmentem házidokohoz kértem beutalót vérvételre. Ezzel az eredmènnyel mentem a stimu kezdetekor Tapolcára. ekkor volt 9. Török doki ekkor emelt az adagomon és beülti előtt pár nappal kérésemre ott újból vettek vért Tsh-ra pénzért. ez még mindig magas vol ezért újra emelt hogy a beültire jó legyen.
Szóval neked kell magadat menedzselni, és kérdezni és akkor segít a doki!
Szia.Ellenőritetheted a tsh érékedet, de kell érte fizetni 1500-2500 körül vannak a pajzsmirigyhornonok. Nekem nézték a t3,t4,tsh értéket azt hiszem 5500ft-ot fizettem érte.
A tsh-t a stimuláciò alatt ellenőrzik többször is?nálam túlmüködő 0,13 most ezekért kell fizetni egyèbként mármint a vérvételért közben?
Köszönöm mindenkinek a választ!
Köszi,elértem őket telefonon(csoda),abbahagyhatom nyugodtan.
A TSH-mat beültetés után 2 nappal ellenőriztettem: 2,15 lett. Nem a legoptimálisabb de bíztam benne hogy elég lesz....
(mert nekem a stimu előtti fogamzásgátló nagyon bekavart: 9 lett a TSHm. ekkor emelt Török doki 25 mg-gal a Letroxon, leszîvásra 4,5-re csökkent. Ekkor újra emeltünk és így 1 hét alatt lement 2,15-re lehet jobban jartunk volna ha fagyasztunk)
Szia!Nálunk nem volt gond ffi oldalon sem,de ettől függetlenül,hogy még jobb legyen ezeket a vitaminokat szedte: E-vitamin, Cink, Folsav, C-vitamin meg néha kapkodott be multivitamint.Plusz napi 2-3liter folyadék is kell.Ettől még sokkal jobb lett az eredménye.Próbáljátok ki😊
Szóval jó ötlet Harkàny, de inkább sikerüljön ez a FET és majd utána jövőre menj kúrára 😉
Leszívast nem befolyásolja, viszont a legtöbben olyan anyag van ami vékonyítja a mèhnyàlkahártyàt így én kihagynàm a beültetés miatt. Tengervizes orrspray, kamillás inhalàlás
Clexan nem hat a gyomorra, mivel bele sem kerül. Az Aspirin protect viszont csinálhat valóban ilyen gondot. Én nem hagynám ki, viszont a patikában vennék vmi gyomorvédőt!
Én tengervízes orrsprayt mertem csak használni.Az is nagyon jó volt illetve inhaláltam kamilla és hársfavirággal
Ezt majd végig szúrni kell leszívásig, csak majd fele adagban. Végülis nekem nem fogyott el a 2 ampulla.
Köszi szépen!!Akkor még szúrhatom mivel van még egy teljes ampulla..😂😂😂
Lányok! Kicsit még fáztam, ami az állandó orrdugulásban mutatkozik meg! Használhatok gyógyszeres orrcseppet? Ez befolyásolja a pénteki leszivást? Köszönöm a válaszokat!
Szia.nekem is késett par napot a Suprefacttol.eleg sokáig kellett szúrnom.
Köszi szépen Picky!
Szövettani eredményem nincs endometriózisra, de Török dr legelső vizsgálatnal azt mondta h 99.999% h endom van.
Én is úgy terveztem,de megmondom őszintén,hogy tök idegesítő,hogy órákig tart mire az ember eléri őket telefonon
szerintem telefonálj ma Tapolcára és kérdezd meg , az a biztos!
További ajánlott fórumok: