PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ezen raerek reggel gondolkodni 😉
Én komolyan félek, hogy egy sem marad. 😵😥
Köszi, én is izgulok már eléggé!
Legyen igazad! Én egynek is örülnék..
Én tényleg nagyon izgulok.... Írj majd!
Én vhogy a 3as számot làtom magam előtt, 3 szép kövér 5 napos embriót! 😍😍😍
Igazából az embriológus a dokira akadt ki,mert nekem pénteken az orvos mondta,hogy hétfőn reggel 8 körül telefonáljak,hogy mennyien ébredtek fel. Azt mondta az embriológus, hogy a délelőtt folyamán fog nekiállni az olvasztásnak és csak szerda reggel 3/4 8kor telózzak. Még hozzátette, hogy nem tudja,mit gondol az orvos, ő hajnali 4-kor áll neki olvasztani?! :D
Szóval semmit nem tudok,csak,hogy mikor kell telefonálni.
Ezt találtam a 4 napos embriókról:
"Az embriók kezdeti osztódását a petesejt genetikai állománya irányítja, majd 4-8 sejtes állapotot elérve az embrió saját, összgenetikai állományának kell aktiválódni, ha ez nem történik meg, az embrió fejlődése megáll, ezt nevezzük fejlődési blokknak.
A negyedik nap nagyon fontos fordulópont az embriók életében, 12-16 sejtes állapotban sejtjei kompaktálódnak, szoros sejtkapcsolatokkal egymáshoz tapadnak, a sejthatárok eltűnnek, és az egymástól független sejtek egy összefüggő sejthalmazzá, szedercsírává (morula) alakulnak. Ezen a napon nem történik embrió visszaültetés."
úgy tudom, hogy 4. napon semmiképp sincs beültetés, mert akkor van még a természetes szelekció, ezért csinálják vagy 3., vagy 5. napon.
Nem tudom,milyen sűrűn figyelik őket, de szerintem ők is csak holnap reggel néznek rájuk.
Peggy!
Hívtad ma Tapolcat vagy csak holnap fogod?
Szorítok a kis hómanóknak 🙏🏻☃️💙
Tittike, Ebarbi! minden jót holnapra! remélem jó hîreket kaptok!
Aztán ismerkedjetek ám össze hamár együtt teszteltek 😉
Köszi mindenkinek a szurkolást!
Le kell nyugtatni magam, kezdek izgulni.. Munka után kutya setaltatas,este meditáció a terv.
Én mostanában nem is nezettem a tsh-t. Tapolcan nem szokta őket érdekelni..
Amúgy azt mondják, h akár napszakonkent is változhat az értéke.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..