PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ez az infúzió nem a barátom.. Múltkor is elég furán éreztem magam tőle,de most is szédülés, álmosság. 3 üveggel kaptam.
Más is volt így a Smoflipidtol?
Jó olvasni ezt a sok jó hírt! Gratulálok mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és a kis manókra! 😊
SzVesz! nem is számítottunk ma másra mint hogy te is ilyen szuper hírrel jössz!!!!! 💕 gratulálunk mostmár tényleg ott a baba!!!
Szia. Én is pénteken megyek stimu indításra és én is kísérleti vagyok. Nekünk is legyen pozitív a vége... Sok sikert nektek ☺️
Sziasztok! Én most voltam UH-on. Egyik petezsàkban volt szívhang és embrió.😍 Másik el van maradva...még behozhatja...de valószínű eggyel számolhatunk majd... Nem vagyunk elkeseredve, ahogy a természet rendezi, úgy lesz jó! Ha egy, akkor egy, csak egészséges legyen! 😇🤞🙏🍀
Sziasztok. Eddig csendes megfigyelö voltam. Pénteken megyek kisérleti stimut kezdeni. Jön vki még?
Nagyon jó olvasni a sok sikert és boldogságot. Remélhetöleg mi is csatlakozunk ehez a pozitiv hullámhoz.
Gratulálok😊👏
Léna de jó hogy bekerültetek! reméljük a kísérleti baba sikeres lesz ismét! 😉
Micsoda pozitív hullám vette kezdetét. Gratulálok!
Szívből gratulálok Peggy, Ebarbi,Tittike!!!❤
Nem győzöm olvasni a fórumot, annyi minden zajlik! 😂
Mi is bekerültünk a kísérletibe,márciusban kezdjük!!!🍀🍀
Gratula neked is! Bárcsak már én is itt tartanék! 👶👶
Ebarbi hatalmas gratula! micsoda szuper hét!!!!! mindenkinek jó hírei vannak! Találkoztál ma más kisérletissel?
Most hogy tudjuk sikeres volt, megszabad kérdeznem
hogy szerinted miben volt más a mostani és az ezelőtti lombikod? stimuláció, beülti, embriók száma stb. miért lehet hogy most sikeres volt és ezelőtt nem? ezt lehet tudni?
Próbálj sok husit,sajtot tojást, babot, lencsét. szerintem ennek is elégnek kell lennie. Én konkrétan nem tudom hány grammot kéne egy nap megenni, csak annyit írtak hogy fehérjedús táplálkozás. Ne izgulj minden rendben lesz !
Én kb 3percet voltam bent, annyit mondott hogy jövő hét pénteken menjek, endometrium 13.5mm és petefészkek rendben.
Sziasztok. Tudom nem ide tartozik, de olyan kérdésem lenne cisztás petefészkem van. Babát szeretnénk mérem a hőm minden reggel tegnap 35,9 re lement ma 36,1 volt a méhnyak magas nyitott puha ezért tegnap voltunk együtt. Viszont nyákom nem volt teljesen tojásfehérje állagú, de ma olyan a folyásom és a kérdésem az az lenne hogy bízhatok e abban hogy ez a termékeny nyák vagy az ondó így távozik színtelen szagtalan formában?
Én is nehezen alszom,úgy izgulok🤞🙏értetek is,magamért is😊Mindenki tolja a fehérjeport,az a baj én nem nagyon tudom,epegörcsöt okoz😞,remélem így is minden rendben lesz.
Óriási gratula😊Reméljük a péntek is ilyen pozitív nap lesz🙏🙏🙏csak már lenne péntek😁
Semmi konkrétat nem mondtak ma, csak h szép az endometrium és hatalmasak a petefészkeim, toljam a fehérjét... csütörtökön remélhetőleg már lehet látni petezsákot is. De Csongrády szuperjófej volt,imádtam! 😍😍😍
Gratulálok a babókhoz. Szurkolok 🍀🙏🤞⛄⛄
Gratulálok! Ez tényleg egy jó ☀️. Neked mondtak valamit ma?
Már nekem is hányingerem van a fehérje portol 🤢
Szuper, nagyon örülök! 😊 Ez egy jó nap.
Nekem még folyik az infúzió, úgyh tart a pihi. ⛄⛄😍😍
Szuper! 😊 Nagyon örülök! Ez tényleg csodálatos nap!!!
Sziasztok! Azt hiszem ez egy sikeres nap! Én is pozit teszteltem! Minden rendben odabent, van egy pici túlstimum, de orvosolom!...kicsit elhanyagoltam a fehérjefogyasztát, vissza kell rázódnom a shakek világába...csak nem vagyok valami édesszájú!
Tittike és Peggy! Gratulálok, vigyázzatok nagyon magatokra! 😘😘😘
Tittike és Peggy én is gratulálok és szorítok Nektek! :) Olyan jó ilyen jó híreket olvasni! :)
Szuper! Gratulálok! Vigyázz magadra! 😊
Tittike és Peggy! ❤️
Óriási gratula nektek! jó olvasni hogy vannak csodák!!!!!
Minden jó nektek?
Többiek akik ma teszteltek/ultrahangoztak stb?
Szofi együtt érzek! Én tegnap is és ma éjjel is allig aludtam, de bíznunk kell és Nincs más opció!!! Ennyi! 👶👶Nekik kell lebegni a szemünk előtt💗🙏
További ajánlott fórumok: