PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ttittike!
Mindenki egy emberként aggódik érted🤞amint tudsz írj🙏💕
Ttittike! 🙏🍀
Mizujsi veletek, voltál valamerre?
Aggódunk Értetek💗🍀🤞nagyon-nagyon!
Jól van, látom azért kézbe vetted a sorsotokat es nem csak Tapolcától várjátok a csodát. Ez is nagyon fontos hogy kicsit mas irányba is kutakodni hogy hol lehet még gond és azokat is rendbe tenni. IR es Pajzsmirigy szintén nagyon fontos jó higy utànajártál és kezelteted. Mio-izonit az olyan mint az Inofolic nevű készítmèny? Ha igen az nagyin jó hogy szeded mert javítja a petesejtek minőségét de úgy olvastam vhol kutakodásaim soràn hogy hosszú távon törtènő szedése inkàbb nehezíti a teherbeesést, úgyh9gy rn úgy csinàltam hogy a stimu kezdete előtt 1 héttel kezdtem el inni az Inofolicot.
Igen mindenki így kezdi szerintem h9ogy először várja otthon türelemmel hogy sikerüljön ágyban es párnàk között, mi is azt hiszem úgy 2 év utàn léptünk és kértünk orvosi segítséget.
Hű először is köszönöm a sok információt😊november óta járunk Tapolcára.. Így most már minden eredményünk megvan 😊az átjárhatósági vizsgálat volt az utolsó ahol ki is derült a fő probléma 😞igazábol hormon ügyileg nálam még probléma a PM alulműködés ill IR-em van, de mára már ezek kezelve vannak 🙂áprilisra meg már beszéltem is időpontot az endokrinologusommal, hogy nézzük meg kell e valamit javítani nyárig 😉 D ill E vitamint szedek eddig meg mio-izonitot. IR-re meforalt meg tartom a diétát. PM - re Letroxot.
Már több mint 2 éve várjuk a csodát de csak novemberbe jutottunk odáig, hogy na most már kivizsgálásra kell menni, és itt tartunk. Nagyon reméljük hogy ez az év meghozza a babónkat😊
Üdvözlünk itt köztünk, kívànom hogy minél előbb teljesüljön a vágyatok és megszülethessen a kis csodabogyótok.
Nos lombikra lehet és érdemes is kicsit felkészülni, jól érzed hogy nem àrt màr most elkezdeni, de azt azért tudni kell hogy 100%-os recept nincs, még úgy is ha minden klappol, tankönyvi ,optimàlis a helyzet akkor is kell egy nagy adag szerencse a sikerhez.
És igen, lombik sikerülhet elsőre is 😊 de mint írtam kell a szerencse faktor is ( bàr az mindíg kell)
Ami szerintem fontos az tényleg a szervezet felkészítése,kihozni belőle a legjobbat hogy a legjobb formàban tudjon az ember belevágni. Így mozgással ( ami neked jól esik szívesen csinàlod, lényeg a rendszeresség mert fizikàlisan és pszichésen egyarànt jót tesz) vmint egészséges tàplàlkozással nagyon nem lehet mellélőni. Vitaminok tükrében mindenki másra esküszik, vmilyen terhesvitaminnal C és D vitaminnal rosszat nem tudsz tenni. Ezeket is érdemes már most elkezdeni. Vmint C és D vitamin a párodnak sem fog megártani. ( nálunk nálam volt a bibi de, én a férjemet is rendszeresen tömtem vitaminokkal a lombikig, gondoltam hozzuk ki a helyzetből a maximumot 😀)
Vmint nem tudom hogy hogy álltok a kivizsgálásokkal? Ezek szerint petevezetèk àtjárhatóságid volt már. És a többi? neked 3.és 21.napi hormonok, ràkszűrés? Párodnak spermavizsgàlat? Mindkettőtöknek baktérium tenyésztés? Szerológia? Ezeket időspórolas miatt lehet érdemes még most a várakozási idő alatt otthon megcsinàltatni és vinni az eredményeket. A honlapjukon megtaláljátok a teljes listàt hogy mik a kötelező vizsgàlatok és milyen régi vizsgàlati eredmènyeket fogadnak el.
Sziasztok
Január végén tudtam meg, hogy kizárólag lombikkal lehet gyermekem ugyanis mind a két petevezetőm el van záródva. Be is jelentkeztünk az OEP-es lombikra és októberi időpontot kaptam (ez volt febr. elején).
A kérdésem, hogy mennyivel előrébb jár a lista most? Létezik, hogy még nyáron bekerülhetünk? Van olyan akinek 1.-re sikerült a lombik? Mire számíthatok?? Tudtok tanácsot adni addig mit csináljátok értem ezt vitaminokat pl. Köszönöm a válaszokat előre is. A babásoknak pozi teszteseknek hatalmas gratula❤️❤️😊
Nekem 1 hònapot engedtek tavaly csùsztatni oep-esen, îgy aztàn nem mentünk feliratkoztam ùjbòl a sor vègère.
Kb.2019.dec--re îrnak fel
Àltalâbsn 11 ès 12 között de inkàbb 13-14 òra között veszik fel a telòt.
Reggel fullon van a recepciò.10-re jönnek a beültisek.
11-ig folyamatosan mennek is el, fizetnek, feliratkoznak.Aki jàrt màr ott többször làtja h.dèlelőtt esèlytelen màssal foglalkozni.
A honlapon is îrjàk
De a múltkor is így voltam utána.. Mindegy, ha segít, ki bírom.
Köszi mindenkinek a szurkolást, nagyon jól esett! ❤️
Jön a tavasz, az ébredő természet meghozta ezt a sok-sok jó hírt!
Szívből gratulálok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..