PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Dongi!
Szívből gratulálok a babához! 🥰
Ahogy szàmolgatom az itt leîrtakat, a szeptemberiek ès az oktòberiek a 3 hònapos stimuk miatt mèg most kezdjenek fizetőst, mert akkor ha nem sikerül mèg pont bemehetnek az előrehozott oepbe.
Aki nyàri oepes annak sztem nem èrdemes.
Minket januárban hívtak az áprilisi időpont miatt, de pont másnap mentünk a fet miatt, úgyh parkoló pályára helyeztük az időpontot.
Szóval szerintem várj, ha tudsz,mert biztos jóval rövidebb a lista.
Szuper hír!⛄
Van valami törvény vagy védelem lombik programban való részvételre, ha a munkahelyen bejelentettetek. Utána kell nézni,de biztos van itt olyan, aki jobban tudja.
Sziasztok! Szerencsére minden rendben van! :D 2,4 mm a kis hómanó és csoda szép! :D A Gögös doktor úr behívott és elsőként nézhettem ahogyan dobog a kis szíve! hihetetlen!
A barnázásra azt mondta a pontos okát nem tudják, nincs baj de 2 hét pihenés, táppénz.
A párom munkahelyén persze ennek nem örültek mert úgy volt holnap megy, de addig amíg a doki nem mondja nem fog menni. Azt mondták neki akkor vissza sem mehet már dolgozni és felvesznek helyette valakit maradjon csak táppénzen. Ezt nem nagyon értettük, de nem is érdekkel a kis hómanó az legfontosabb!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Én is megfogadtam hogy majd ott 🤞🍀
Én még görcsölni sem görcsölök már 2 napja,csak a melleim feszülnek iszonyúan..🙃
Bízzunk reméljük 🙏🤞🤗🍀
Aztán holnap minden kiderül😉
Reggel tali💗
Dongi de jó!!!!!! szuperjó!
Tittike: azta micsoda ijedelem! szegényke! reméljük mostmár rendben leszel!
Szoritunk, hogy továbbra is minden rendben legyen!!!🙏🤞
Továbbra is csak pozitív gondolatok!!!😉
Na de jó! Tapolcara mentél?
Dongi, neked is gratulálok!
Szerintem mindenkinek 1jó nagy kő esett most le a.....!
Szívből örülök hogy rendben vagytok🙏🤗
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..