PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia Dorcus!
Én sajnos nem ismertelek fel....
A szívből jövő kedves szavak mindig jól esnek és némi erőt is adnak a nehéz helyzetben, köszönjük szépen 🤗
Kívánom Nektek és persze mindenkinek hogy teljesüljön a vágyatok és a kezdetekben tarthassátok mielőbb a kis Babócátokat💗🤞🙏
Bocsánat,hogy itt,így láttatlanba...😯
Aki "Bogdán" vagy "Bognár"vezetéknevű köztetek,írjon már rám privibe legyen szíves.😊
Megismerkedtünk Tapolcán,mondtam h bejelölöm facen,de sajnos elfelejtettem a teljes neved és nem találom. 😣
Én is kísérletis vagyok.😊
És sorry,ha itt vagy,és elmondtam a vezetékneved.😯😊
Nekem ő nem jött be, amikor 5 ève először voltam nàla, 5.9 tsh-ra semmit nem îrt, azt se tudta mièrt lennr problèma.a 2.vetèlèsem utàn èn szòltam neki.
A vèrhigïtò a màniàja, ha beigazolodik azèrt, hs nrm akkor mrg szedd mert hàtha
De sajnos az àltalsd emlîtett règiòban nincs màs.Szhelyen is voktsm sztk-n, 5 oldalnyi vèrvêtelt csinàltak, de tovàbbküldtek Zeg-re mert a meddősèggel ott foglalkoznak.volt 3-4 *-os èrtèkem, de azòta se tudom mi az, mert se itt,se ott, se tapolcàn nem mondta mrg senki
Endokriologus dr.Kiss Julianna Pàpa, maszek pàr hèt alatt ès a kòrhàzbs is rendel, ad több vèrvèteli beutalòt, tsh-val ès IR-rel is foglalkozik
Köszönjük szépen, így lesz.
Nem maradt.
Most még nehéz kikapcsolódni, délután még zokogás volt azaz feldolgozás.... de a cél természetesen kikapcsolni és ujraindulni😉
Azt mondta nem lehet tudni miért🤨
Konkrétan endokrinologust nem tudok, de ha csak a pajzsmirigy problémák miatt kell, akkor ajánlom Kovács Monika immunologus doktornőt Zalaegerszegen. Ő totál képben van a tapolcai ügymenettel, mert mikor én nem jutottam dűlőre Nagykanizsán az endokrinologussal mondván, hogy “ő nem érti mit dumalnak bele a nőgyógyászok a TSH értékbe” Kovács doktornő úgy fogadott, hogy 3,5-es TSH-val a Gőgös dr nem csinálja meg a beültetést és már írta is fel rá a gyógyszert.
Tőle lehet kérdezni, kedves és szerintem szán is elég időt a betegekre.
Magánban a Léda maganklinikan keresd, vagy ugye a kórházban.
Lányok!
Esetleg valaki nem tudja,aki mostanában csináltatta a papírt,hogy a bejegyzett élettársi kapcsolathoz kötelező lakcimkartyan egy címen lenni?
Győrben dr Bénes Tamás andrologus vizsgálta a férjem,ő jó doki.
Endokrinologust nem nagyon tudok ajánlani, akinél én voltam, szinte mindenkinek ugyanazokat a vizsgálatokat írta fel, teljesen más problémák esetén is. Sőt, volt olyan pajzsmirigy érték, amit ő nem nezetett, Tapolcan derült ki, hogy az alapján autimmun pajzsmirigy betegségem van. Pedig Tapolca előtt több mint fél évet jártam kB havonta endokrinologushoz..
Hátha van itt valaki aki tud segíteni:
Endokrinológust és andrológust keresek Vas/Zala/Győr Moson megyében. Olyat, aki tényleg jó és lehet tőle kérdezni van ideje a betegre stb!
Köszi ha tud valaki segíteni
Ez a jó hozzaallas! Fel a fejjel!
Szofi, gratula!
Köszi Csajok Mindenkinek Ez egy nagyon jó kis csapat itt🤗Rengeteg pozitívumot és megerősítést kaptam a jo tanácsok mellett.
Természetesen nem adjuk fel ,sőt annyira nem hogy azt mondta Csongràdy doktor úr hogy àprilisban kezdhetem az OEP-eset.
Addig is sok kis Manókàkat Mindenkinek.
Tiszta szívből gratulàlok❤
Vàrtam Én is hogy talizzunk,de picit megcsúsztunk,Évit mèg ott értük már csicseregte hogy Neked sikerült🙂🤗nagyon sajnàlom hogy Neki is -😔
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..