PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia Vera!Nálam minden ugyan ez :) kísérlet, csak gonal f, és nekem is ma kell kezdenem :)
Amikor megjon, akkor kell telefonalni és általában a 3.napra hívnak be. Akkor megkapod az estrofem tablettát és majd vissza hívnak kb 1 hét múlva ultrahangra, amin nézik a mehnyalkahartya vastagsagot. KB a ciklus félidejében várható a beultetes, persze attól függ hány naposak a fagyik.
Remélem rendben lesz minden!
Tényleg ez a lrgrosszabb várakozós időszak. Amikor nekem eddig életemben egyszer pozitív lett a teszt,nem bírtam ki, hogy ne teszteljek 2naponta..
Sok lelki erő kell ehhez az egészhez. Kitartás!
Szia, igen, nekem is március elsején kell tesztre menni. Tapolcan pisi teszt és ultrahang van.
Én már próbálok nem figyelni magamra, mert mindig csak becsapnak az érzéseim. Amúgy tegnap reggel és délelőtt éreztem olyan furcsa meg fog jönni érzést. Azóta nem.
Nagyon lassan fog telni az idő péntekig..
Egy tesztet csináltam délelőtt, nem reggeliből. A vérzés és barnázás elmúlt, gondolom a duphastontól. Meglátjuk pénteken mit mondanak. Jó soká lesz még ☹️ ennyit életemben nem várakoztam még mint az elmúlt másfél-két hónapban.
Szia.nekem hosszú protokollom volt. Mensi előtt kezdtem a Suprefactot, aztan gonal f + fele Suprefact.
Próbálj megnyugodni! Reggel csinálj egy újabb tesztet, hátha csak a hormonok szórakoznak...
Köszönöm szépen a segítséget
Nem törvényszerű hogy kétféle legyen. A hormon értékek alapján neked ez a jó. Ezen ne aggódj. Először nekem is csak egy fèle volt.
Nekünk nem kértek semmi papírt a szem ig, és lakcim kártyán kívül! Igaz nekünk a vezeték nevünk egyforma!
Akkor valószínű a kötőjeles névfelvételnél is következtettek 😊
Sziasztok!Én kísérletis vagyok és ma kell elkezdenem az injekciót.Olyan kérdésem lenne hogy volt már más is aki csak gonal f 300-at kapott és semmi mást?Mivel ahogy itt olvasgattam mindenkinek 2 féle volt.Előre is köszönöm.És akinek már sikerült azoknak nagy gratula a többieknek meg kitartást😊
Kimondhatatlanul sajnálom, csináltál több tesztet is, hátha csak az nem jó.
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek . Ebben a hónapban ugye meg lett a kis fagyi babóink. Jövő hónapban lesz a beültetés. Hogy fog zajlani ? 18án használtam utoljára a gèl akkor állították le . Clexant adom továbbra is . Így kb mikor fog megjönni ? Köszönöm ..
Szia, ha jól gondolom ugyanazon a napon kell mennünk tesztre. Nekem március 1 van megadva, de február 28-an fogok menni, mert a dokim pénteken nem dolgozik. Te èrzel valamit? Most kocsit ragorcsoltem a dologra, hogy mit érzek vagy nem érzek. Elég lesz kibírni a vervetelig. Nálunk az lesz, tesztet nem csinálnak, de azt biztos fogok itthon csinálni.
Egyebkent mindenhol kötelező az élettársi nyilatkozat,vagy a házassági papír. Azoknal "nem kérik " aki -nè névvel van. Pl Papír Jánosné vagy Holnapnè Tegnap Ildiko.
Hajrá babócák! Csak így tovább!!!
Akkor a születési anyakönyvi kivonat sem kell? Este ota ezen ragodom,mert nem tudom hol jar 😁
Sziasztok csajok. A vérzésem elállt, barnázás is szinte. De csináltam ma egy tesztet és teljesen negatív sajnos. ☹️😥
Sziasztok! 3 kis baboca maradt velünk ma reggelre! Nagyon boldogok vagyunk! Hétfőn reggel kell újra telefonálni 10 kor pedig beülti! Szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Szia!
Mi OEP-en voltunk és tőlünk nem kérték, talán csak kérdezték, de lehet még azt sem.
A házassági anyakönyvi kivonat vagy az élettársi papír a leszíváskor kell, pontosabban a megtermékenyítéshez. Tőlünk kérték. Jogilag egyedülállónak számítasz ezek hiányában, ezért csak anonim donor spermát lehet használni.
Na igen😊nem ezen múlik a dolog🙂így nincs bonyodalom 😉
Hát igen.Talán oep-esnél kérik.Mi fizetősön voltunk,lehet hogy azért nem.Inkább vidd magaddal,az a biztos😊
Na ezek ám az érdekes dolgok🙂 kíváncsi lennék mitől függ hogy kérik vagy sem 😉 neked is nagyon köszönöm az infót 😊
Szia!tőlünk semmit nem kértek ezzel kapcsolatban☺pedig vittem magammal a házasságit
Hű nagyon köszi az infót, így időben tudunk lépni.
Ti mikor intéztétek ezt, mostanában?
Novemberbe mikor kezdtük ezt az egész kivizsgálást nekünk nem említették, hogy kell ilyesmi papír, most hogy lombik lesz számítok rá.
Olvastam nálatok sikerült a babó, nagy gratula❤️😊
igen kérik. Amikor kezdtük a lombikot akkor szóltak nekünk is, hogy vagy élettársi kapcsolat vagy házasságkötés szükséges. kb 2-3 nap alatt megvolt a bejegyzett élettársi kapcsolat. ha jól emlékszem 15,000ft. Ha jól tudom akkor önkormányzaton van olyan nap amikor ingyenes a házasságkötés, de ezt meg kell kérdezni.
Lakcímkártya, személyi ennyi kell hozzá és pénz.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Tapolcán lombik esetén kérik a papírt azt élettársi ill házastársi kapcsolatról? Valahol ezt valahol azt olvasom.
Oktoberre van időpontunk OEP-re viszont ahogy olvasom már nyáron sorra kerülhetünk. Tényleg ennyire rövidül a lista?
További ajánlott fórumok: