Pontdiéta (10 pontos) (beszélgetés)
sziasztok!
hát én már most elszúrtam a napom..
ma már egyáltalán nem szabad ennem..
megcsináltam a mákos tésztát..de nagyon szar lett soha nem sikerült ennyire rosszul..:/
persze ettem belőle..de aztán mivel még éhes maradtam ettem mást is..
és aztán na még egy kis joghurt meg müzliszelet:/
de ma már nem eszem többet az biztos..csak teázom..meg vizet iszom..
Szijasztok Csajok!
De jó, hogy egyre többen vagyunk!!! Ez majd hátha erőt ad nekem is, mert sajna tegnap meg ma is evősre sikerül a napom, de talán holnaptól vége a kísértéseknek, és én is teljes erővel tudok csatlakozni Hozzátok!!!!!
SZ.B.: Ügyike vagy, szépen kibírod, ne aggódj! És mikor látod, hogy megvan az eredménye, erőt ad a folytatáshoz, s nekünk is!:)
Awela: Örülök, hogy Te is csatlakoztál!
Evaaa80: Gyere Te is, próbáld ki! És igen, 1 pont kb. 100 kcal, de vannak ellenpéldák is, mert 1 zsömlét 1 pontnak vesz, de 1 müzliszeletet pedig szintn 1-nek! De kis engedmény néha jól esik!:)
Csak az ételek kalóriatartalmát kell tudnunk, és már rendelhetjük is hozzá a pontértéket!
Kitartás nekünk!!!!!
amúgyis a kedvencem, kíváncsi lennék a receptjére, de tegnap még nem volt fent a neten, vagy csak én nem találtam
mondjuk ha a tészta U-lisztból van, akkor felejtős
ja..ok:):)
te holnap mit fogsz enni??:)
én nemtudom..de már alig várom mert nagyon éhes vagyok..
de nem ettem este..ez megnyugtató:)
háj:
Aldi egy német bót. Nálunk van itt Budakeszin.
köszi:)
majd kipróbálom.:)
és tök jó..köszi,hogy majd írsz receptet:):)
Aldi??
bocsi én sík hülye vagyok..
de az mi???:/
Itt vagyok lányok, egész nap döglődöm, annyira taccsra vág a betegség. Nem is megyünk el vacsizni, minek enni, nem érzek ízeket:((((((((( Majd ha meggyógyultam, bepótoljuk. Szoptatok és még egy fájdalomcsillapítót sem lehet beszedni:(((((((((
Awela, szegénykém a pasidnak üzenem, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, inkább nem írom le:(((((((((
Kaptok sok-sok receptet, tényleg vannak jó diétás kaják, megkeresem őket.
A székelykáposzta úgy készült, mint a normál, csak olívaolajat tettem alá, meg nem raktam hozzá rizst. (úgy csinálod, mint a pörköltet főznéd, olajban hagyma pirítva, rá hús, pirpspaprika, só, sav. kápi -egyszer átmosva, ne legyen túl savanyú-, annyi víz rá, hogy ellepje. fedő rá és főzni, végén lightos tejföllel locsolni. Lehet bele füstölt dolgot főzni íz miatt, de én kihagytam)
PAtaki tálas: csirkemell, krumpli, petrezselyem, só. Ennyi, olaj nélkül, bevizezett fedő miatt párolódik, végén a tetejét grillezni fedő nélkül.
Én most tejbezabit fogok csinálni, fahéjas fruktózzal, remélem azért majd érzek belőle vmit, mert azt érzem, hogy korog a gyomrom.
ui: a cukormentes négercsók isteni! ha van a közeletekben Aldi, vegyetek!!!!!
aha..az jó:)
csak én nem szeretem a párolt zöldséget:)
hát sajnos én nem tudok diétás édességet..
de van itt a receptek között..UPDATE receptek..és ott vannak szerintem édességek is:)
Ma párolt vegyeszöldséget ettem. (brokkoli, karfiol, répa)
Egyébként finom.
Én általában mirelit zöldségen élek, amit felturbózok rizzsel, öntettel vagy valami ilyesmivel. Erre van időm. De vasárnap tervezek egy kis csirkét is.
A főtt zöldség hamar kész.:) Ezt tudom ajánlani. Ha nem a fogyókúra járna mindig a fejemben, talán eszembe juthatna valami ehetőbb is.:)
Most már tényleg megyek. De azért egy kérdés holnapig: tudtok valami diétás édességet, amit nem diétás is szívesen megeszik? Ja, és lehetőleg hamar meglegyen.:)
jaja..értem
KITARTÁÁÁÁS:)
mit ettél ma?
Egyél almát meg levest, a kettő együtt eltelít.
Én meg megyek főzni holnapra, mert megint megyek dolgozni.:(
Azt hiszem, zöldséges rizst csinálok, mert a párolt zöldséggel nehezen bírtam a 8 órát.
További szép estét, holnap jövök!
de nem is vagyok éhes..NEM NEM!:)
te hány kiló ellen küzdessz???:)
:(
:)
éhes vagyok...:(
ááááá!!!!
Túlélem ám. De az a tegnapi zabálás kellett hozzá.
Ne is mondd, voltam ma vásárolni, legszívesebben a fele édességes részt felvásároltam volna. És persze, hogy akkor akciós a kedvenc csokim, amikor nem ehetek!
jimm..
leírnád lécci a székely káposzta receptjét???:)
meg az a pataki tálos cucc is jól néz ki:):)
na..én most ettem meg a gyümölcsömet..úgyhogy ma már nincs kajálás..hanem csak egy jó,forró tea:)
jaj..pedig úgy ennék jó kis csokit vagy NÁPOLYIT:(már olyan régóta kívánom..
no de nembaj,holnap csinálok mákos tésztát..hmmm..
a kedvencem:)
1.De ha szeretnéd számolni, bent van a táblázatban az olaj is.:)
2. BOLDOG NÉVNAPOT NÉVNAPOS!!!
3. Tegnap én is zabáltam. A barátom megcsal, így azt hiszem, megtehettem. De azért vigyáztam, 10 fölé alig mentem és ma csak 3 pontnyit ettem. Szóval mégsincs annyira veszélyben az álomsúly. Bár másnak valószínűleg nem lenne álomsúly, de én végre újra normál súlyú lennék.
Egyébként úgy nézem, a hasam megy lefelé (ami egyébként maradhatna, mert nem túl nagy így se...)
szerintem az olajat nem kell számolni..
egy tükörtojásnál nem haszálsz úgysem olyan sok olajat..
:)
szerintem..:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érkezett pontosan a Bébid?:)
- Mit jelent pontosan az MLM munka?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Weight Watchers pontdiétával fogyni