Milyen volt életed legszebb vagy legemlékezetesebb tortája? (beszélgetés)
Fiam első névnapjan tartottuk a szül.napomat /02.27-29/. Anyukám csinált egy nagy karamellás tortát./
Mellé a fiam reszelt répás almát evett, én meg pacalt. Életem egyetlen tortája volt, nem is kívánok másikat , szép volt.
Ahogy többen írják, 34 évvel ezelőtt még nem volt divat a torta, bezzeg a fiam kap majd minden évben szülinapjara.
A kisfiam benevezett titokban egy nőnapi rádiós játékba, és ott nyert tortát nekem a helyi cukrászdában.
Ennek már sok éve, de most köszönöm, hogy eszembe juttattad :)
Én eddig még soha nem kaptam tortát, a gyerekkort is beleértve.
Nálunk nem volt ilyen divat..
házi készítésű süti volt helyette, de torta soha.
Sok-sok tortát készítettem már a családnak, mindig az épp aktuális a legszebb és legfinomabb😃
Az évek alatt elég sokat ügyesedtem.
A legemlékezetesebb, mikor a lánykám és párom készítettek nekem egy feketeerdő tortát🥰 az mindent vitt!
A 40. szülinapomra készült. Az akkori főnököm ( aki egyben egy nagyon kedves barátom) készítette, nagyon szép díszítéssel. Fehér fondant alapon színes virágok voltak. Sajnálom, hogy nem fotóztam le. Meseszép volt.
Akkoriban elég rossz passzban voltam magánéletileg, egészségileg. Rengeteget jelentett, hogy valaki eljött a születésnapomon és tortát sütött. Hát, még mindig könnybe lábad a szemem, de most már amiatt, mert piszok jó érzés tudni, hogy vannak érdek nélküli barátságok, kapcsolatok.
Nálunk nem volt divat családilag a tortázás születésnapokon, így tényleg különleges volt, hogy kaptam egy kerek évfordulóra egy igazi tortát. <3
Nem az enyém volt,,a lánykám 4 éves szülinapjára rendeltem oroszkrémet,,de én diszítettem fel neki.
Őszibarack kompótból készítettem rá virágokat,,málnaszem középpel.
Nem volt ez fogható a cukrászok által készítetthez,,de annyira tetszett a kislányomnak,hogy azt hittük sosem esszük meg mert nem akarta megkezdeni/belevágni:DD
Csak a kis ujjával nyalogatta:DD
Azóta az ő tortája az orosz,,mindig megemlegeti szülinapon.