Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen volt életed legszebb vagy legemlékezetesebb tortája? fórum

Milyen volt életed legszebb vagy legemlékezetesebb tortája? (beszélgetés)

2025. máj. 8. 03:22
fiam baratnoje ejjel 11 orakor allt neki feketeerdo tortat sutni nekunk,mert aznapra beigerte.nagyon finom volt.
2025. máj. 7. 13:56
Nem az enyém volt.Anyukámnak csináltattam,cukormentes tortát születésnapjára sok éve.Szép is finom is volt,de a legfontosabb hogy anyukám örült neki.
2025. máj. 7. 13:39
Azahriah torta :)
19. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
2025. máj. 7. 13:35
Nem emlékszem rá, hogy valaha valaki csinált volna nekem tortát gyerekkoromban, vagy fiatalabb éveimben. Pedig biztos volt ilyen (gondolom). Az utóbbi 3 évben a szomszédasszonyom süt nekem és minden alkalommal különlegesnek érzem.
2025. máj. 7. 13:32

Fiam első névnapjan tartottuk a szül.napomat /02.27-29/. Anyukám csinált egy nagy karamellás tortát./

Mellé a fiam reszelt répás almát evett, én meg pacalt. Életem egyetlen tortája volt, nem is kívánok másikat , szép volt.

Ahogy többen írják, 34 évvel ezelőtt még nem volt divat a torta, bezzeg a fiam kap majd minden évben szülinapjara.

17. ssueB
2025. máj. 7. 13:10

A kisfiam benevezett titokban egy nőnapi rádiós játékba, és ott nyert tortát nekem a helyi cukrászdában.

Ennek már sok éve, de most köszönöm, hogy eszembe juttattad :)

2025. máj. 7. 12:42
Szüleimtől sose kaptam, nagy koromban volt hogy sütöttem. Viszont emlékezetes az a mennyei nyers torta szelet volt, amire egyszer meghívtak. Azóta én is ilyeneket készítek, az internet dugig van egészséges, nyers összetevőkből készült desztertekkel, tortákkal. Most anyák napjára is ilyen készült.
2025. máj. 7. 12:37

Én eddig még soha nem kaptam tortát, a gyerekkort is beleértve.

Nálunk nem volt ilyen divat..

házi készítésű süti volt helyette, de torta soha.

2025. máj. 7. 12:17
Utóbbi években a belga csokis auch.nos.
2025. máj. 7. 11:49
Gyerekkoromban nem volt tortám, nem volt divat abban az időben, legalábbis a családunkban. Már felnőtt fejjel vettem magamnak, de nincs jelentősége a szülinapi tortának, így nincs emlékezetes tortám. Manapság már a szülinapomat is elfelejtem mikor van:-)
12. jooeva
2025. máj. 7. 11:38

Sok-sok tortát készítettem már a családnak, mindig az épp aktuális a legszebb és legfinomabb😃

Az évek alatt elég sokat ügyesedtem.

A legemlékezetesebb, mikor a lánykám és párom készítettek nekem egy feketeerdő tortát🥰 az mindent vitt!

11. 642482360b (válaszként erre: 10. - Fülemüledal)
2025. máj. 7. 11:33
Ugyanez volt nálunk is,a 21.szülinapomra kaptam meglepetés tortát, oroszkrém tortát, azóta is imádom.:)
2025. máj. 7. 11:23
Gyerekkoromban ritkán ünnepeltek tortával. Eleve nem is volt szokás úgy, mint manapság. De egyszer, tizen nem tudom hányadik születésnapomra kaptam egy fehér habos-babos tortát meggyszemekkel és nagyon finom is volt. A meglepetés maga 100szorosára növelte az örömömet, nem számítottam rá és nagyon örültem neki.
9. Any73 (válaszként erre: 7. - Globus)
2025. máj. 7. 11:06
Bizony nagyon fájó, de egyben nagyon szép emlék marad örökre!🥀
2025. máj. 7. 10:51

A 40. szülinapomra készült. Az akkori főnököm ( aki egyben egy nagyon kedves barátom) készítette, nagyon szép díszítéssel. Fehér fondant alapon színes virágok voltak. Sajnálom, hogy nem fotóztam le. Meseszép volt.

Akkoriban elég rossz passzban voltam magánéletileg, egészségileg. Rengeteget jelentett, hogy valaki eljött a születésnapomon és tortát sütött. Hát, még mindig könnybe lábad a szemem, de most már amiatt, mert piszok jó érzés tudni, hogy vannak érdek nélküli barátságok, kapcsolatok.

Nálunk nem volt divat családilag a tortázás születésnapokon, így tényleg különleges volt, hogy kaptam egy kerek évfordulóra egy igazi tortát. <3

7. globus (válaszként erre: 6. - Any73)
2025. máj. 7. 10:50
Igen, sajnos már csak emlék :(
2025. máj. 7. 10:47
Amit az Anyukám, és a Nagymamám közösen sütöttek, amikor Érettségiztem!
5. libikóka (válaszként erre: 4. - Fenevigye)
2025. máj. 7. 10:40
Itt sem készítik nagyon édesre,,mindenki szereti.
4. fenevigye (válaszként erre: 2. - Libikóka)
2025. máj. 7. 10:39
Nahát, orosz. Az egyik barátnőm éppen ma akar menni az orosz űzletbe, mert hogy azok nem olyan nagyon édesek.
2025. máj. 7. 10:36

Nem az enyém volt,,a lánykám 4 éves szülinapjára rendeltem oroszkrémet,,de én diszítettem fel neki.

Őszibarack kompótból készítettem rá virágokat,,málnaszem középpel.

Nem volt ez fogható a cukrászok által készítetthez,,de annyira tetszett a kislányomnak,hogy azt hittük sosem esszük meg mert nem akarta megkezdeni/belevágni:DD

Csak a kis ujjával nyalogatta:DD

Azóta az ő tortája az orosz,,mindig megemlegeti szülinapon.

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
2025. máj. 7. 10:36
Az első gyerekkoromban történt, amit a lakodalmakból kihoztak. Faluhelyen, ahol mindenki ismert mindenkit.
2025. máj. 7. 10:29
Meséld el légyszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook