Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Pontdiéta (10 pontos) fórum

Pontdiéta (10 pontos) (beszélgetés)

2008. okt. 15. 09:22
Ha kérdésed van, nyugodtan tedd ám fel!!! Ha tudunk, segítünk!:)
2008. okt. 15. 09:10
Hát igen Jimm, én is nagyon irigyellek, hogy így kibírod csoki, meg kenyér nélkül!!! Nekem sajna ezek a kedvenceim!:( Viszont most sem iktatom ki az életemből teljesen, csak kevesebbet eszek, fő a mértékletesség, nemde?:)
2008. okt. 15. 09:09

bocsika most mennem kell:)

de ma még jövök fel:)

KITARTÁST:)

67. 40af5f9f3b (válaszként erre: 65. - Aryka25)
2008. okt. 15. 09:08
jaja..:)
66. 40af5f9f3b (válaszként erre: 63. - Jimm)
2008. okt. 15. 09:07

hu de jó neked,hogy 2 hónapig kibírod csoki nélkül..meg KENYÉR??nélkül:) bár az édességet én is nagyon csökkentettem..de egy héten legalább egyszer muszálj v.mi édeset is megennem..

ezt általában hétvégére hagyom:)

szerintem pénteken csinálok is mákos tésztát:):)

65. Aryka25 (válaszként erre: 60. - 40af5f9f3b)
2008. okt. 15. 09:05
Ja, és képzeld, nekem is az a nagy bajom, hogy nem vagyok kitartó, de ha már látunk eredményt, és egyre többen vagyunk, bíztatjuk egymást, gond nem lehet!!!!! Kitartás!!!
64. Aryka25 (válaszként erre: 58. - Jimm)
2008. okt. 15. 09:03

Üdvözlünk a csapatban Jimm!!!:)

A 10 pontot valóban nem javaslom én sem, de SZ.B. javaslata jó, hogy 15 pont körül egyél!:)

Mivel ez kb. 1500 kalória (de van, hogy többe jön ki, mert 1 zsöminek 1 pontot adtak, holott több, mint 100 kcal), és pluszba ehetsz gyümit, meg zöldséget, aminek mi 0 pontot adtunk, így gond nem lehet!

És,ami a fontos még, hogy mindent ehetsz, így nem lesz hiányérzet! Ez a diéta nem a megvonásról szól, hanem a mértékletességről, és ez a lényeg!

Akkor HAJRÁ Csajok!!!!!! Tartsunk ki!

Ja, s én is megjegyezném, hogy mintha picit már érezném én is a hatást!

63. jimm (válaszként erre: 62. - 40af5f9f3b)
2008. okt. 15. 08:59
Azzal nincs gond, mármint az egészséges étkezéssel, amióta Norbizok, nem is ettem csokit, csak diabetikusat, de abból is pár kockát a 2 hónap alatt. Kenyeret sem eszem, max néha Norbis kenyeret meg általában puff búzát. Na majd áttanulmányozom ezt a diétát, mindenesetre nekem tetszik:)
2008. okt. 15. 08:41

hu..hát figy..

szerintem ha nem is 10 pontot..de ha 15 pontossal csinálod..akkor az szerintem egyáltalán nem gáz..vagyis hát nemtudom..fiatal vagyok még ehez:):)

de szerintem 15 ponttal tuti!

lehet,hogy akkor kicsit lassabb a fogyás..de karácsonyig szerintem simán leadsz 15 pontossal is egy csomót...

főleg ah nagyon figyelsz,hogy egészségesen étkezz:)

2008. okt. 15. 08:39

szia jimmm:):)

de jó,persze csatlakozz Te is:)

2008. okt. 15. 08:37

hihetetlen,de én már most érzem a különbséget..sokkal laposabb a hasam,hogyha nem zabálom tele magam:)

annyira jó..

jaj..csak tartsak ki..mert az a nagy hibám,hogy nem vagyok elég kitartóó!

de ha tényleg bíztassuk egymást akkor nem lesz gond:)

59. jimm (válaszként erre: 57. - Aryka25)
2008. okt. 15. 08:35
amúgy én is, 52 kg az álomsúly, most 65,3 kg vagyok, majdnem 80 kg-val mentem szülni, amikor elkezdtem az ápdétet, 72,5 kg voltam. 7 hónapos a fiam, már eszik gyümit, meg főzeléket, de még igen nagy mennyiségben cicizik, emiatt óvatos vagyok. Mozogni meg lusta vagyok, pedig még leg magic-em is van....
58. jimm
2008. okt. 15. 08:32

LÁNYOK, ÉN IS CSATLAKOZNÉK, MERT MÁR EGY IDEJE STAGNÁL A SÚLYOM. aZ IGAZ SZOPTATOK MÉG ÉS NEM TUDOM EZT A DIÉTÁT LEHET -E. bocs a nagybetűkért, most vettem észre, de nincs kedvem újraírni:)))))

Szóval eddig ápdételtem, de ésszel, mert ugye szopizik a fiam, 7 kg-ot fogytam aug.20. óta. Karácsonyig jó lenne még 10-et leadni, nem mintha akkor olyan gebe lennék, de már közelítene a terhesség előtti formámhoz.

Véleményeket kérek, lehet -e szopi alatt, mert akkor én belevágnék.

57. Aryka25 (válaszként erre: 56. - 40af5f9f3b)
2008. okt. 15. 08:03

Szióka! Hát szerintem se vészes az a 3 in 1-be, én 2-öt szoktam elpusztítani hétköznap, szóval ja!

A grillcsirke sem rossz, csak több zöldséget kell enni hozzá, mert tudod azt is mi 0 pontosnak vesszük!!!:) Egyébként a cikkben nem írnak a zöldségről, és gyümiről külön, de valami engedményt kapjunk már, nem?:) Egy adag tészta szerintem 1 normális tányér, tehát nem olyan ami kicsurog a tányérból, hanem amit általában szoktál enni! Én nem fogok méricskélni ilyen esetben, kb, besaccolom!:)

És több, mint 10 kilónak szeretbék búcsút mondani!!!!:(

2008. okt. 15. 07:57

én is nagyon szeretem a 3 in 1et..

de hát az is 100 kalória alatt van..szóval szerintem nem vészes..

azt még nem írtad,hogy hány kilótól akarsz szabadulni?:)

én 6..:/remélem már fog látszani egy hét után v.mi:)

egyébként mi számit egy adagnak tésztánál..???

100 gramm??

2008. okt. 15. 07:55

jó reggelt!

jajaja:)

na ma 2.nap..:)

reggeliként ettem egy narancsot..ami 0 pont:)

meg activia joghurtot:az szerintem 1.5 pont kb:)

és ma grillcsirkét akarok venni..az egyáltalán nem sok ugye..nyilván ma nem fogom az egészet megenni:)

meg veszek hozzá v.mi zöldséget..

kenyeret ma nem akarok enni:)

2008. okt. 15. 07:22
Tehát BIZTASSUK egymást SZ.B.!!! Gondoljunk arra, hogy 1 hét múlva milyen klassz lesz, mikor eredményről számolhatunk be, és ezzel talán másnak is meghozzuk a kedvét, hogy kipróbálja a pontdiétát!!!!!!
2008. okt. 15. 07:17

Amiről képtelen vagyok lemondani, az a 3 in 1-ben meg a szotyi! Sajna az utóbbit este szoktam művelni legtöbbször, tehát az már 10 ponton felüli!

De ki kell tartanunk, és előbb-utóbb mindenki kialakítja magának a sajátos kis pontrendszerét!

Az első napon már túl vagyunk, szóval kitartás!!!!!!!!!! Rendben?

52. Aryka25 (válaszként erre: 47. - 40af5f9f3b)
2008. okt. 15. 07:14

Na Szija!

Nem vesztem ám el, csak napközben tudok Neked írni! Szóval ne aggódj, én is ettem tegnap szendót, meg túrór rudit, banánt, kivit, stb.! És a gyümit igen, én 0 pontosnak veszem, meg a zöldséget is! Mivel az olyan szendókban, amit Te ettél, mindenből volt pici valami, így nem olyan vészes, nyugi!

Mivel a 10 pont betartása nem mindig egyszerű, azért az a jó, ha nagyvonalakban betartjuk!:)

2008. okt. 14. 21:22
na de úgy látom itt nincs v.mi nagy pangás:)
2008. okt. 14. 21:03
jajaja:):):)ne haragudj,hogy még nem írtam..pont most akartam neked írni:)
49. barbici (válaszként erre: 48. - 40af5f9f3b)
2008. okt. 14. 19:14
na látom írogatsz azért:DMost ezzel a pontrendszeressel próbálkozol?:D
2008. okt. 14. 17:59
de a gyümik 0 pontosak nem?
2008. okt. 14. 17:56

szióó!:)

na hát az a gond,hogy a suliban muszálj volt egy szendvicset megennem mert nem volt energiám..

ilyen satos kiflis szendót:/az nagyon sok pint..volt benne sonka meg sajt..

ugye nem olyan vészes:/???

aztán hazajöttem és ettem 2almát egy narancsot..joghurtal leöntve..:)

ez szerintem nem sok..vagy?

te mit ettél ma??

46. Aryka25 (válaszként erre: 45. - 40af5f9f3b)
2008. okt. 14. 12:41
De jó, hogy írtál!:) Igen, kb. 100 kcal 1 pont! Én annyi engedményt adok magamnak, hogy a kisebb kalóriájú gyümik, és zöldségek jöhetnek a 10 ponton felül! 1 hét múlva majd meglátom, mi lesz az eredmény? Inkább picit többet együnk így, mint hogy az elfojtott vágyak előtörjenek, és egyszerre mindent elpusztítsunk, ami az utunkba kerül!:) Én mivel reggel és délben is már nagyon éhes vagyok, s eszek is, így a pontok nagyrésze elfogy!:) De sebaj, mert amúgyis inkább este ne együnk sokat, nem? Kitartás, és várjuk a Többieket is a mi kis csapatunkba!:) Mínusz kilókra fel Csajok!!!!!
2008. okt. 14. 11:55

na szió!

egy pár mondat erejéig fel jöttem..:)

nekem csak most esett el,hogy 100kcal 1 pont:):)

és így akkor 1000kcal ehetünk naponta..ami bőven jó:)

mondjuk én lehet,hogy az első pár hétben megpróbálok kevesebbet..mondjuk 800 kalóriát!

de meglátom..eddig egész jól haladok..bár megettem egy levest..de csak,hogy legyen energiám..mert most délután egy csomó órám lesz a suliban...

és lehet este megeszem egy joghurtot..:)

ez az lányok..gyertek!!!!

nem olyan bonyolúlt!!!SŐT!

szerintem nagyon könnyen betartahtó!:)

na pusz

2008. okt. 14. 09:28

Lányok??? Senki többet??? Jó lenne, ha minél többen próbálkoznánk, mert erőt adnánk egymásnak a küzdéshez, a az nagyon sokat jelent ám!!!:)

Gyertek, vágjunk bele!!!!!!!

43. Aryka25 (válaszként erre: 32. - 26865b31d1)
2008. okt. 14. 08:15
Attól függ melyiket csinálod? Ha az én verzíóm nézed, s a legelejére mész, akkor 10 pont ehető! Én ezzel fogok próbálkozni!:)
2008. okt. 14. 08:05
ok!köszi:)
2008. okt. 14. 08:04
Oxi!:) Szép napot! És kitartás!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook