Pontdiéta (10 pontos) (beszélgetés)
bocsika most mennem kell:)
de ma még jövök fel:)
KITARTÁST:)
hu de jó neked,hogy 2 hónapig kibírod csoki nélkül..meg KENYÉR??nélkül:) bár az édességet én is nagyon csökkentettem..de egy héten legalább egyszer muszálj v.mi édeset is megennem..
ezt általában hétvégére hagyom:)
szerintem pénteken csinálok is mákos tésztát:):)
Üdvözlünk a csapatban Jimm!!!:)
A 10 pontot valóban nem javaslom én sem, de SZ.B. javaslata jó, hogy 15 pont körül egyél!:)
Mivel ez kb. 1500 kalória (de van, hogy többe jön ki, mert 1 zsöminek 1 pontot adtak, holott több, mint 100 kcal), és pluszba ehetsz gyümit, meg zöldséget, aminek mi 0 pontot adtunk, így gond nem lehet!
És,ami a fontos még, hogy mindent ehetsz, így nem lesz hiányérzet! Ez a diéta nem a megvonásról szól, hanem a mértékletességről, és ez a lényeg!
Akkor HAJRÁ Csajok!!!!!! Tartsunk ki!
Ja, s én is megjegyezném, hogy mintha picit már érezném én is a hatást!
hu..hát figy..
szerintem ha nem is 10 pontot..de ha 15 pontossal csinálod..akkor az szerintem egyáltalán nem gáz..vagyis hát nemtudom..fiatal vagyok még ehez:):)
de szerintem 15 ponttal tuti!
lehet,hogy akkor kicsit lassabb a fogyás..de karácsonyig szerintem simán leadsz 15 pontossal is egy csomót...
főleg ah nagyon figyelsz,hogy egészségesen étkezz:)
szia jimmm:):)
de jó,persze csatlakozz Te is:)
hihetetlen,de én már most érzem a különbséget..sokkal laposabb a hasam,hogyha nem zabálom tele magam:)
annyira jó..
jaj..csak tartsak ki..mert az a nagy hibám,hogy nem vagyok elég kitartóó!
de ha tényleg bíztassuk egymást akkor nem lesz gond:)
LÁNYOK, ÉN IS CSATLAKOZNÉK, MERT MÁR EGY IDEJE STAGNÁL A SÚLYOM. aZ IGAZ SZOPTATOK MÉG ÉS NEM TUDOM EZT A DIÉTÁT LEHET -E. bocs a nagybetűkért, most vettem észre, de nincs kedvem újraírni:)))))
Szóval eddig ápdételtem, de ésszel, mert ugye szopizik a fiam, 7 kg-ot fogytam aug.20. óta. Karácsonyig jó lenne még 10-et leadni, nem mintha akkor olyan gebe lennék, de már közelítene a terhesség előtti formámhoz.
Véleményeket kérek, lehet -e szopi alatt, mert akkor én belevágnék.
Szióka! Hát szerintem se vészes az a 3 in 1-be, én 2-öt szoktam elpusztítani hétköznap, szóval ja!
A grillcsirke sem rossz, csak több zöldséget kell enni hozzá, mert tudod azt is mi 0 pontosnak vesszük!!!:) Egyébként a cikkben nem írnak a zöldségről, és gyümiről külön, de valami engedményt kapjunk már, nem?:) Egy adag tészta szerintem 1 normális tányér, tehát nem olyan ami kicsurog a tányérból, hanem amit általában szoktál enni! Én nem fogok méricskélni ilyen esetben, kb, besaccolom!:)
És több, mint 10 kilónak szeretbék búcsút mondani!!!!:(
én is nagyon szeretem a 3 in 1et..
de hát az is 100 kalória alatt van..szóval szerintem nem vészes..
azt még nem írtad,hogy hány kilótól akarsz szabadulni?:)
én 6..:/remélem már fog látszani egy hét után v.mi:)
egyébként mi számit egy adagnak tésztánál..???
100 gramm??
jó reggelt!
jajaja:)
na ma 2.nap..:)
reggeliként ettem egy narancsot..ami 0 pont:)
meg activia joghurtot:az szerintem 1.5 pont kb:)
és ma grillcsirkét akarok venni..az egyáltalán nem sok ugye..nyilván ma nem fogom az egészet megenni:)
meg veszek hozzá v.mi zöldséget..
kenyeret ma nem akarok enni:)
Amiről képtelen vagyok lemondani, az a 3 in 1-ben meg a szotyi! Sajna az utóbbit este szoktam művelni legtöbbször, tehát az már 10 ponton felüli!
De ki kell tartanunk, és előbb-utóbb mindenki kialakítja magának a sajátos kis pontrendszerét!
Az első napon már túl vagyunk, szóval kitartás!!!!!!!!!! Rendben?
Na Szija!
Nem vesztem ám el, csak napközben tudok Neked írni! Szóval ne aggódj, én is ettem tegnap szendót, meg túrór rudit, banánt, kivit, stb.! És a gyümit igen, én 0 pontosnak veszem, meg a zöldséget is! Mivel az olyan szendókban, amit Te ettél, mindenből volt pici valami, így nem olyan vészes, nyugi!
Mivel a 10 pont betartása nem mindig egyszerű, azért az a jó, ha nagyvonalakban betartjuk!:)
szióó!:)
na hát az a gond,hogy a suliban muszálj volt egy szendvicset megennem mert nem volt energiám..
ilyen satos kiflis szendót:/az nagyon sok pint..volt benne sonka meg sajt..
ugye nem olyan vészes:/???
aztán hazajöttem és ettem 2almát egy narancsot..joghurtal leöntve..:)
ez szerintem nem sok..vagy?
te mit ettél ma??
na szió!
egy pár mondat erejéig fel jöttem..:)
nekem csak most esett el,hogy 100kcal 1 pont:):)
és így akkor 1000kcal ehetünk naponta..ami bőven jó:)
mondjuk én lehet,hogy az első pár hétben megpróbálok kevesebbet..mondjuk 800 kalóriát!
de meglátom..eddig egész jól haladok..bár megettem egy levest..de csak,hogy legyen energiám..mert most délután egy csomó órám lesz a suliban...
és lehet este megeszem egy joghurtot..:)
ez az lányok..gyertek!!!!
nem olyan bonyolúlt!!!SŐT!
szerintem nagyon könnyen betartahtó!:)
na pusz
Lányok??? Senki többet??? Jó lenne, ha minél többen próbálkoznánk, mert erőt adnánk egymásnak a küzdéshez, a az nagyon sokat jelent ám!!!:)
Gyertek, vágjunk bele!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érkezett pontosan a Bébid?:)
- Mit jelent pontosan az MLM munka?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Weight Watchers pontdiétával fogyni