Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

6740. Ekka
2007. jan. 17. 09:55

Tegnap már akartam kérdezni, de elfelejtettem.

Ugye elkezdtem tornázni (f.guruné)és kitaláltam, hogy mellé előveszem a taposógépet is. (Valamelyik adásban mondta Réka, hogy nyugodtan használható.) Viszont most jön a DE! Valaki azt írta, (bocs, de nem emlékszem, hogy ki)hogy szülésfelkészítőn azt mondták, hogy a lépcsőzés szülésmegindító is lehet.

Ennek az infónak a birtokában viszont akkor nem értem. LEhet, taposni v. nem? (hiszen a taposás is olyan mint a lépcsőzés:P)

6739. Ekka (válaszként erre: 6738. - 2a5bff1a1e)
2007. jan. 17. 09:52

Sziasztok:)

Egér: állítólag, ha az uh gép profi: IGEN:D

2007. jan. 17. 09:50
Jövőhéten megyünk UH-ra. Szerintetek lehet a 15.hét végén már látni, hogy mi van, vagy mi nincs a kis lábacskák között??
2007. jan. 17. 09:49
Nálunk mindenki kos! : ) Igaz, szerintem a férjem nem "igazi" kos! : ) Teljesen más, mint én meg a lányom. Mi csajok egyformák vagyunk, ezért sűrűn összeakasztjuk a bajuszt... : )))
6736. norahhh (válaszként erre: 6731. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 09:48

Én a helyedben sztrákolnék a füzetért, mert tényleg sok hasznos tanács van benne. A kuponnal átvett dolok pedig nagy boldogságot és szép emlékeket jelentenek. Nekem legalábbis igen.

Nekem igazából nem a pozitúrával van gondom, hanem a mennyiséggel. Szegény apa épp tegnap mondta, hogy nagyon fura vagyok, mert nem szoktam ennyire "vérmes" lenni. Szegény totál kezd kidőlni, nem bírja az iramot.

Bezzeg amikor Biust megszültem, három hónapig hozzám sem nyúlhatott, mert annyira a hátam közepére nem kívántam. Tartok tőle, hogy most is így járunk.

6735. vandancsi
2007. jan. 17. 09:45

Na, Pitypang márc. 26-ra van kiírva. Neki írtam, hogy de jó neki, mert én márc. 29-én születtem és úgy szerettem volna, ha a gyerekem is kos lesz, mint én. de Szabika febr. 27-re van kiírva, és 1 hónapot nem szívesen várnék meg. Pláne ilyen méretekkel, mint amivel ő rendelkezik.

A férjem nagypapája 6 kg-val született!!!!!

6734. norahhh (válaszként erre: 6726. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 09:40
akkor valami nagyon nem jó, mert az előző oldalon a két születési dátum azaz március megegyezik. Vagy én olvastam valamit nagyon el.
2007. jan. 17. 09:35
Hmmm... fincsi nutiskenyér kakaóval.... csak a morzsákat ne felejtsem el kiszedni a billentyűzetből.... : D
6732. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 6730. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 09:33

Kívánságod számomra parancs! : ))))) Már fel is tettem egy képet... : )

Apuci nagyon .... nem tudom, hogy is írjam. Olyan nagyon németes. : ) Pedánsan vigyáz mindenre... nem úgy, mint én. : ) Én is borítgatni szoktam a teámat... : ))))

6731. vandancsi (válaszként erre: 6729. - Norahhh)
2007. jan. 17. 09:32

Egy ismerősömnek az első két gyereke fiú, a harmadik lány. Ő mondta régebben, hogy a kislánnyal állandóan "lovagolhatnékja" (bocsi :) ) volt. Szal lehet ebben valami. :))

Ha jól esik, és nincs semmi rossz tüneted közben/ utána, akkor lehet. A doki anno nekem azt mondta, hogy mehet a szex, de a túl mély pozíciókat azért kerüljük. (khm, khm...ez azért nem mindig sikerül...)

Szal hajrá!!! :)))

6730. vandancsi
2007. jan. 17. 09:28

Egér!

te nem teszel fel képet magadról?? :((

Olyan jó látni a másikat, valahogy hitelesebb, vagy nem is tudom, mi a jó szó rá. Képet, képet!!!! :))

Ha apa otthon van, nem ehetsz a gép előtt??? Ejnye, micsoda szigorúság van itten kérem. Én pont tegnap öntöttem ki itt hoxázás közben a teámat, úszott is minden tőle...

6729. norahhh
2007. jan. 17. 09:27

Valaki nemrégiben írta, azt hiszem pont Mandy vagy vandancsi volt, (ha nem akkor bocsi), hogy a kilány babákat váróknál a szex.....ühüm... szóval

sürűbb.

Van valaki hasonló cipőben?

Nem szeretném, ha emiatt beindula idő előtt a szülésem.

Az előző két terhességben azért nem volt ilyen tapasztalatom, mert mind a kettőt egyedül hordtam ki.

Pitypang!

A Te esetedben nem érvényes ez a befelé fordulós dolog. Az első babámmal elhagyott a férjem és az egész terhességemet egyedül hordtam ki. Még a szülésre sem jött el, pedig szólt neki a tesóm.

A fiam így nagyon csendes, befelé forduló igaz kicsit lobbanékony, de nem agresszív.

Bius egészen más. Pont mint a Te esetedben. Volt apukája, csak külföldön dolgozott. Egy cserfes , eleven, életre való kiscsaj aki tele van szeretettel. Szóval szerintem ne aggódj emiatt.

2007. jan. 17. 09:25
Húúú! Mire sikerült végigolvasni a termést, megéheztem. Pedig már reggeliztem. Szaladok, hozok ide a gépezet elé egy kis harapnivalót. hihi, ha apa nincs itthon, akkor ehetek a gép előtt : ))))
6727. vandancsi (válaszként erre: 6720. - Norahhh)
2007. jan. 17. 09:23
nekem se adott ilyet, pedig ugyanabban a városban lakunk!!! Biztosan valami szuper dolog lehet, és lenyúlják!!!! :)))
6726. vandancsi (válaszként erre: 6713. - Norahhh)
2007. jan. 17. 09:22

Nem, Nóra, nem fogjuk. Egy hónap lesz a szülinapjaink között. Pitypang kisfia és én tudunk "együtt" ünnepelni.

De tesóm és Szabika szülinapja között elvileg 1 nap lesz. Aztán majd meglátjuk.

6725. vandancsi (válaszként erre: 6712. - Csibebaby)
2007. jan. 17. 09:20

Csibe!

De jó, Gőry pince! Ott van mellette a lakásunk!!! :)))

A nyáron mikor festettük, állandóan éhes voltam, mert mennyei illatok jöttek be onnan...

Na megyek is enni, mert éhen halok. Illetve nem én, hanem az órisfiam...:)))

6724. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 6721. - Zazuka)
2007. jan. 17. 09:16

Mi reménykedünk még! A hétvégére most itt ígérnek havat, de mi olyan jó kis "védett" helyen lakunk, ahol ritkán szokott esni.... : (

A lányom már említette, hogy mehetnénk a hegyekbe.... : )) De hát ott is épp hogy van valami fehérség....

6723. vandancsi (válaszként erre: 6710. - Norahhh)
2007. jan. 17. 09:12
Elküldöm priviben, mert az már reklám lenne. Annyira jó lenne, ha eljönnél!!!! Én is cak hetente egyszer járok. gyere, gyere, gyere!!! :)))
6722. zazuka (válaszként erre: 6718. - Mandy)
2007. jan. 17. 09:11

Én is kaptam, abban olvastam az úszásról, hogy milyen jót tesz.

Meg egy csomó minden más okosság is van benne.

Norahh, a kuponra nem is figyeltem föl.

6721. zazuka (válaszként erre: 6719. - Norahhh)
2007. jan. 17. 09:10

Az én fiam is meg van zizzenve, hogy nincs hó. Másra nem is tud gondolni.

Szegénykém, azért nekünk jobb gyerekkorunk volt hóellátottság terén.

6720. norahhh (válaszként erre: 6718. - Mandy)
2007. jan. 17. 09:09

Pont a védőnőnél, amiko kitöltötte a kismamakönyvet.

Te nem kaptál?

Pedig ez minden kismamának ingyenesen jár!

Nekem már három van.

Kérdezz rá!

6719. norahhh (válaszként erre: 6716. - 2a5bff1a1e)
2007. jan. 17. 09:07

Szia egér!

...és csicseregnek a madarak. Tiszta tavasz van.

Ennek egyedül a gyerekeim nem örülnek, mert már nagyon szeretnének szánkózni. Elvégre tél lenne, vagy mi a szösz! Mondjuk nekem nem hiányzik, mert a fázásnál jobban semmit sem utálok.

Az okosok szerint lesz ennek még hátulütője!

6718. mandy (válaszként erre: 6717. - Norahhh)
2007. jan. 17. 09:06

Mi az a Várandós mamák tanácsadója? Ezt hol kaptad? És mikor?

Na szaladok a védőnőhöz.

puszi

6717. norahhh (válaszként erre: 6714. - Mandy)
2007. jan. 17. 09:02

Szia Mandy!

Köszi, cuki vagy.

Annyira örülök, hogy jót pihentél! Hátha a baldachin összerakása ma sokkal könnyebben megy majd.

Jó krutat, aztán nehogy megint kifáraszd magad!

Lányok!

Ebben a Várandós mamák tanácsadójában van egy kupon, ami egy csomag átvételére jogosítja fel a harmadik trimeszterbe lépőket.

Érdekelne, hogy ki vette már át és mi van benne?

Vandancsi! Te ha átvetted akkor hol?

Eddigi terhességeimnél tele volt szórólappal.

Egyetlen hasznos dolog egy mintapelus volt, amit eltettem emlékbe.

2007. jan. 17. 09:02

Sziasztok!

Nem győzök megint visszaolvasni.... : ))

Ma reggel majd megsültem. Szörnyű, hogy milyen meleg van. Rügyeznek a fák, virágoznak a bokrok!!!

6715. norahhh (válaszként erre: 6711. - Csibebaby)
2007. jan. 17. 08:54

Ha két bal lábam nincs is két balkezem viszont van, amióta kismama vagyok. hihihi

Csibe! Csak egy hét van köztünk?

Nekem egy-két napja kezdett el fájdogálni a derekam. Sajna innentől lehet rá számítani.

6714. mandy
2007. jan. 17. 08:48

Jó reggelt lányok :)

Hát ilyen rég volt, hogy 3 oldalnyit írtatok az éjjel! OOOOlyan fantasztikusan érzem magam. Hetek óta ez volt az első éjszaka, amit átaludtam. Kilenc körül már aludtam, és elmúlt hét, mikor felkeltem! Se pisi, se izzadás, se forgolódás!! :)

De fantasztikusan is érzem magam. Ma felszántom a császár udvarát :) Á, azt azért nem, nem akarom megint túlhajtani magam, mint tegnap. Annyira ki voltam merülve, hogy mikor nem tudtam összerakni a baldachint, legszivesebben kivágtam volna az ablakon. Aztán inkább csak bőgtem egyet ;-)

Csibe, hát te is igazi bombajó kismama vagy, nem tudom miről beszéltél nekem :) Annyit írtad, hogy így meg úgy felszedtél, hogy én - megmondom őszintén - nem gondoltam volna, hogy ilyen kis csini vagy ám :D

Persze Nóri is állítólag nem csini. Pedig a képen annak látom. :D

Lassan megyek a védőnőhöz! Utána udvariassági látogatás a dédinél. Aztán jövök délután.

puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra :)

6713. norahhh (válaszként erre: 6700. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 08:38

De jó! Együtt fogjátok ünnepelni a szülinapotokat Szabikával. A kis huncut még a végén megvárja a 29.-ét.

Nincs is ennél szebb szülinapi ajándék!

6712. csibebaby (válaszként erre: 6709. - Norahhh)
2007. jan. 17. 08:37

Köszönöm,köszönöm..:)(pirul)

Szegeden a Gőry-pincében volt 13.án.A Kodály téribe jártam,ez még általános volt.

De most már tényleg mennem kell,mert el fogok késni!!:)

6711. csibebaby
2007. jan. 17. 08:35

Jó reggelt Pocisok!

Norahhh!Szóval nincs két"ballábad".:)Egyébként ez érdekes,nekem is előfordult már,hogy csak az egyik dagadt be,pedig a másikkal ugyanannyit talpaltam.

Képzeljétek alig bírtam a derekamtól megmozdulni az éjjel,reggel meg kimászni az ágyból.Nem tudom mi lesz így,de nagyon elegem van(főképp a munka végett)és még majd 4hónap hátravan.A 23.hét már a 6.hónap??

Remélem másnak jobban telt az éjszakája és az éjjeli baglyok is bírtak végre szunyálni egyet!:)

Mindenkinek szép napot kívánok!Most pedig irány a munka..

Csibe:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook