Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Én az első három hónapban voltam teljesen kirügyezve, amilyen még tinikoromban sem!
Aztán letisztult, elmúlt.
Ok, de en azert tettem bele hagymat is. :( Nem sokat, de azert megis.
(Nesze neked jo csaj! ;))) )
Ti a pattanásokkal hogy álltok?
Nekem sosem voltak pattanásaim, most meg folyamatosan pattogzik a halántékom, mint akinek agyara nő.. : ( meg még piros, száraz foltok jelentek meg az arcomon... : (
Ajaj!
Szerintem ilyet még egy kismama sem kíván.
Van valaki az Alfoldrol? Volt egy kolleganom, aki a mi "szotyinkat" ugy hivta, hogy uszu. :)) Nekem ez nagyon tetszett. Meg tudott mondani meg mas ilyen erdekessegeket is.
(Jol eltertem a kismamasditol megint...)
Mmmmm... Palacsinta! :) Meg is van, mit fogok holnap ugykodni. ;)
Meg valami csabitas ma estere? Egy kis gesztenyepure fincsi tejszinnel? Esetleg somloi galuska? Vagy eper? (Jo, az nem edesseg, de ugy ennek igazi epret - ami nem ilyen teli-bolti-vizes eper)
Vandancsi!
Mi ugyanazon a mérlegen szoktunk ám állni, csak nekem többet mutat.
A 11-12. héten van a legelső mérés, nekem már előtte is farkas étvágyam volt, mivel a hányás kimaradt.
Ne udvaroljatok, mert zavarba jovok! Hehehe...
Amugy tavol allok en a divatsulytol. :)) Egyszeruen nem is tudnek vekony lenni talan, mert valahogy minden olyan utalatosan kerek.
Na, meg enni azt naaaagyon szeretek. ;) Mindent, ami finom! Nem is tudok mondani olyan kajat, amit ne ennek meg, ha jol van elkeszitve. Van, ami nem kedvencem, de megeszem azt is eppen.
Ja, es Bubbaboo! A korozottel csobe huztal am. Irtad, hogy azt fogsz enni, hat erre kivonultam a konyhaba es en is azt ettem,emrt epp volt hozzavalo itthon. Koszi a tippet! ;) Kisbabi meg nem reklamal, de talan neki sem olyan rossz.
Na,azert nem honapokig nem irtam,felleptem 16hetesen,aztan szunet,es most egy hete kapcsolodtam fel ujra,ill irni csak matol:-)A 13 kg az tokeletes!!!
Az edesseget en is nagyon kivanom,nehez nem falniii
Nalunk is olyan merleg van! :)
Ja, es kulonben is, vigasztaljon mindenkit, hogy nem egy szal bugyiban merik am a kismamakat, hanem ezer ruhaban, csizmaban, stb... ;) Az minusz mennyi kg is? ;)
Boo, Buborék!
Ahhha! Szóval jelenléti ívet írnak alá.
Már megint kaja téma, na neeeeeeee!
A kürtös kalácsot én fahéjjal tolom...Naggggyon szeretem!
Ja, ma bepótoltam ám a tegnap éjfélkor kimaradt nutellás pirítóst! Azt ebédeltem :-)))
Újra itt,persze már alig maradt itt valaki..
Egér!Azért ne tartsd vissza,mert az tutira nem tesz jót.:)Függőségről annyit.már én is a rabja vagyok,csak sajnos a sok meló mellett kevés időm marad olvasgatni,de azért én nagyon igyekszem ám!:)
Buborék üdv neked,bár ahogy néztem már nektek sincs sok hátra.Hogy bírtad ki szó nélkül az elmúlt hónapokat???
Csibe:)
Gyagyás vagy, Te vagy itt az egyik legjobb csaj! Nem leszel dagi Te sem, az fix!
Még jó, hogy kőkemény hetero vagyok, mert különben/vagy ha pasi lennék, tuti nagyon "bejönnél"! ;-))