Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
: DDD a hőhullámok!!! : ) Én is részese vagyok!
Na akkor lenenk igazan szep,imadatos kismamak...reszegen:-)En is allandoan izzadok,de mar nem sokaig.
Jo ejszakat, Csibe!
Boo, a boldogsag az valoban sugarzik. Ha ilyen jol elnyomja a hibakat, kellene valami a kesobbiekre is, ami igy hat. Lehet, hogy kesobb mar arulnak majd kismamamosoly-tablettat a boltban. :) A jovo uj csodaja! :)))
Hat, most mar en is hangosan rohogok itt! :))))
Igen, ilyenek vagyunk, sorry. :)) Majd elmulik.
Nekem aranyerem nincs, de allandoan szakad rolam a viz. Hehehe... Le van kapcsolva a futes mindenhol a lakasban, de megsulok. Csak ebben a szelviharban nem tudom kinyitni az ablakot sajnos. Neha ejszaka befonott hajjal kell aludnom, mert kicsit hosszu es utalom, ha a nyakamra tekeredik meg az is.
Ezt sem szoktak a tv-ben mutogatni. Izzado kismamakat... :)))
Jajj, mar most annyira rohogok itt egyedul, mi lett volna, ha megittuk volna az emlitett palinkakat, borokat, soroket?
órákig tartana nálam a retusálás... : D De nincs gond, úgysem mozdulok ki nagyon a lakásból.... csak elmegyek az oviba meg vissza napi 2X.
Nem szeretném elkiabálni, de két gyerekszülés után nagyon remélem, hogy a harmadikkal sem jön ki.
ÉÉÉÉÉhes vagyooooK!
Na,akkor koszontelek az aranyeresek kozt:-)))Boo.
Jo ejt a Csibeknek!Ugyan,mi is szepek vagyunk!!
Különben is, egy boldog kismama "ragyog" és ez mindent elhomályosít! (Remélhetőleg)
Ja. Agyonretusálva mi is azok lennénk ;-))
Sziasztok Csibék! Aludjatok jól! Majának van egy csibés rugija, ma vasaltam és egyből Ti jutottatok eszembe! :-)
Pedig a reklámokban olyan szépek a kismamák! : ))))
hupsz a dekoltázs! igen, azon szokott néhány lenni.
Jelzem, nekem van az is! :-( Már föl akartam dobni a témát egyszer-kétszer...Most viszont már nagyon röhögök :-)))))) Egyedül a gép előtt..
Most viszont elköszönök,mert leragad a szemem ls korán is kelek.Egy újabb nap a munkahelyen.Kíváncsi vagyok,lesz-e fejlemény.
Remélem holnap nem lesz gond a vihar miatt.Itt is elég vacak idő van/volt,jégeső,erős szél,eső,hideg..utálom és még legalább márciusig ilyen időnk lesz,vagy tovább.
Mst pedig tényleg megyek.:)
Mindenkinek szép jó éjszakát kívánok!
Csibe+kiscsibe:)
Fúj! Ilyen gusztustalanok lennénk? :-)
Csak pici kell bele, de nagyon feldobja! Fokhagyma...pirítósra dörzsölve, aztán jól megvajazva..Áhhh..
Nem nőcis? Te egyedül vagy, és végülis én is, mert mostanában valahogy nem zaklat a férjem mint nőcit, ha érted, mire gondolok..Úgyhogy dőzsölhetünk! Különben emberem is hagyma-fokhagyma fanatikus, van, hogy fölvágunk vacsira egy-két fej lilahagymát, jól lesózzuk, ISTENI! Ha mindketten büdik vagyunk, nem zavaró!
A varandossag szepsegei... Hagymaszag, barnas csik a hason, hizascsikok, pattanasok... Mit is hagytam ki? :)))
Nora, nektek kisfiatok lesz vagy kislanyotok?
ja és nekünk lányunk lesz.
Nekem is az elején indult be,aztán letisztult a bőröm.Most is van néha 1-1,de nem veszélyes.Nekem a hátam csúnya a szárnyaim között,meg a dekoltázsom is pattogzik.
en egy kis sort ugy meginnek most...pattim nekem is van egy-pár az allamon,de nem olyan veszes azert.Lehet,hogy ebben a ffihormonban van vmi..
Tobbiek, tessek kerem nyilatkozni pattanas ugyben! :) Kislanyosok - pattanasok? Kisfiusok - pattanasok? Meg a vegen kiderul, hogy ez a hiedelem igaz?
Szerintem típus kérdése. Szerencsére nekem nem változott a bőröm, csak ha túlzásba viszem a magokat, akkor fejlődik ki egy-egy méretes, olyan jó kis mélyről jövő példány, amit aztán meg is műtök becsülettel...és 2X akkora lesz és bibises! Naná, hogy kozmetikus előtt egy nappal szoktam nekiesni!
Semmi baj a hagymaval, csak az nem tul "nocis" dolog. :)) Mondjuk engem nem erdekel most, mert nem megyek sehova es rajtam kivul nincs itt sem senki. :)) Csak a Kisbabo, de hat o most nem erzi ugysem. :)) En fokhagymat nem szoktam bele tenni, de legkozelebb kiprobalom. Azt is imadom. :)
További ajánlott fórumok: