Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Szia buborék! Én is köszöntelek.
És készülj!
Vandancsi a következő üzenetében már a képeket fogja kérni. Úgyhogy azt javaslom, vesd magad fejest a fényképalbumba.
Kedves Kukkolo Buborek! :))
Most, hogy lebuktattad magad, tessek szepen jelentkezni a Baba Klubba, kepet feltenni (ahogy Vandancsi mondta, ez "kotelezo", 1 db sima es 1 db pocis a minimum. :)))
Meg van 1 honapod velunk, szoval legy udvozolve itt! :))
En az en automat nem latom a lakasbol, de le nem megyek, az biztos. :)) Viszont attol felek, leszakitja lassan a szel a redonyt es az erkelyt. :(
Valaki kerdezte epp tegnap, nem felek-e egyedul itthon. Eddig nem feltem, ma kicsit nem jol erezm magam ettol. Ok, meg nem felek, de ha igy folytatodik, akkor keresek fuldugot, csak tudomast se vegyek errol a kinti remsegrol.
Üdv közöttünk Buborék!
Nohát, te aztán jól elolvasgatsz itt minket, és nem írtál sosem. Hogy bírtad ki???
36. hét? Akkor Benvik után te következel. Zsombor, szép név, nővérem kisfiát is így hívják. A Zsomborok nagyon jó fiúk!!! :))
nem akarsz regisztrálni a bal oldalon található Baba-mama Klubba? ott egyébként láthatod, hogy ki hány hetes.
Szal megint egy fiú!!!
Halljátok lányos anyák, még egy vőlegényjelölt!!! :)))
Itt vagyok.
Mióta Bius eltörte a karját, nekem kell fürdetnem.Aztán vacsi és fekvés. Most már csend van körülöttem.
Lányok néztétek a barátok köztöt?
Picibaba jól be volt bugyolálva, de amennyi látszott, az nagyon gyönyörű volt!
Bőgtem a végén. Nem is szabadna ilyet néznem.
Már nagyon szeretnék babázni, de erőteljes türelemre intem magam!
Sziasztok!
Bevallok eloszoris vmit,mar kb egy hete csak olvaslak es kukkollak benneteket:-)bocsika,de vhogy nem sikerult irni.Olyan 16 hetesen neztem be ide legeloszor,csak pont akkor tortent Vicaval az a szornyuseg es vhogy nem birtam ra reagalni.Most ismet itt vagyok,bar mar egyedul Vandancsi es Mandy ismeros,meg Vica ugye,aki neha meg benez.Szoval most vagyok a 36.heten Zsomborommal,eleg jol viselem,bar mar tobb,mint 3kg allitolag,amit a mozgasain erzek is,raadasul nagyon aktiv,napi kb 1,max 2orat van nyugton:-)
Visszaolvastam egy csomot,hogy mi van veletek.
A 4dsrol annyit,hogy en megkerdeztem anno a Bnevuben,hogy hanyadik hettol erdemes ilyenre menni,ott azt mondtak a 17.tol,elobb felesleges.Mi a 27-en voltunk,majd rakok fel kepet,es nagyon jo volt!!!
szoval udv mindenkinek
Most néztem meg benvik és Egér újonnan feltett képeit.
Egér UH képe tényleg cuki. És benviknek már a 33.heti pocija sem semmi, akkor milyen lehet most, biztos hatalmas! :)))
Na, itt vagyok
Jó étvágyat!
Meg előtte elolvasom, miket írtatok Nórival! Valami "rugi-vásárlás" ütötte meg a szemem hirtelen...alig várom, hogy tudjak mindent, de kilukad a gyomrom! Egy kg-t fogok enni! :-)))
Húú, most mondták a Fókuszban, hogy hajnalban ér ide a vihar!!! Akkor nem alszom má megen...
Lehet hogy már egyedül vagyok???
Már megint??????????
Köszi!
Igen, nem is bánom ha nem megyek el itthoonról...
Azt mondta a párom hogy holnap nem mehetek sehova az idő miatt.
Vigyáz rám. :))illetve ránk:)))
Szaisztok!
1/2 10-kor tettem ki a lábamat, azóta 10 oldalt írtatok, én meg nem győzöm visszaolvasni.
Taktikát kell váltanom! Veszek egy laptopot és még a fürdőkádba is viszlek magammal Benneteket, mert ennyi hozzászólásra képtelenség név szerint válaszolni.
Ami a legrosszabbul érint, mint Katalint ugyanis én is májusban szülök! Nagyon jó lenne ezt a fizetős valamit megúszni.
Ja! És állítólag nálunk az ágyszámcsökkentés miatt
megszűnik néhány kórterem, ha babadömping lesz, akkor a frissen szült anyukákat-kismamáket a folyosón, pótágyon fogják elhelyezni.
Nagy élmény lesz! Az hiszem boxmeccs fog lezajlani a kismamák között a teremben lévő ágyakért.
4D-vel kapcsolatban. Mandy tudja a legjobban, mennyire híve vagyok a korai 4D-s ultrahangnak, de azért a 14. héten szerintem még egy kicsit korai. Biztos édes-aranyos, de azért szerintem még egy picit várjál. Asszem a szakértők a 20. héttől ajánlják.
Azt, hogy káros-e, nem tudom, azt mondják meg a nálam okosabbak.