Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Gratulálunk..
Ez nagyon szép Hcg..
Köszönöm szépen! ❤️
Nagyon bízom benne!
Szerintem volt :)
Sokunknak a tünetek csak később érkeznek, ezen ne aggódj. Sok sikert, pozi tesztet holnapra! ❤🤰
Sajnos csak 1 maradt. A két jó minőségűből az egyik nem volt fagyasztható. 😕 És a PSG teszt eredményére 3-4 hetet kell várni. Szóval, az is előfordulhat, hogy a teszten a kis picur elhasal. Mondjuk én úgy készülök, hogy lesz beültetés, nem is veszem számításba azt a lehetőséget, hogy nem megy át a teszten a kis embriónk. Fő az optimizmus. 😀
Ha minden jól megy, akkor szerintem augusztus végén megyünk a beültetésre.
Sajnálom. De van két szuper egészséges PGS tesztelt embritek, akár 2 babeszetek is lehet :)
Sok sikert!
Mikor mentek Brnoba? Egyet kaptok vissza?
Sziasztok!
A Reprofit klinikával kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani Veletek. Május elején vettem fel a kapcsolatot először a klinikával e-mailben. Előzetesen elküldtem a kitöltendő kérdőívet, majd 1-2 nap múlva a magyarul beszélő koordinátor felvette velem a kapcsolatot. Leírta, hogy milyen vizsgálatok szükségesek, majd az eredmények elküldése után lehetőségem volt választani, hogy milyen konzultációt szeretnék. Nem kértem sem személyes, sem telefonos konzultációt, hanem elegendőnek találtam az e-mailes értékelést, ugyanis ennél volt a legkevesebb a várakozási idő. Kb. két hét elteltével megkaptam a választ, miszerint saját sejtes IVF-et javasolnak (nálam egyoldali petevezeték-elzáródás, férjemnél rossz spermiogramm). Szinte azonnal válaszoltam, hogy elfogadjuk ezt a lehetőséget(eredetileg inszemre jelentkeztünk). Ismét nagyon rövid idő telt el, és megkaptam a kezelési tervet, amely pontosan a ciklusom első napja volt. Még aznap felírattam az itthoni orvosommal a recepteket, megrendeltem az injekciókat és másnap el is tudtam kezdeni a stimulációt. Közben volt két ultrahang, a 7. és a 12. napon, az eredmények után kaptam is az időpontot a leszívásra. Az eredmény 20 leszívott petesejt, 19-et sikerült megtermékenyíteni, végül 10 embriót fagyasztottak, a tegnapi 6 után reggel kaptam a hívást, hogy újabb négy fejlődött megfelelő szintig. Egyelőre itt tartunk, FET valószínűleg augusztusban lesz. Összességében nekem nagyon pozitív tapasztalatom van mind a klinikával kapcsolatban, mind a személyzettel kapcsolatban. A kérdéseimre mindig rövid időn belül, kielégítő választ kaptam tőlük.
Ha van esetleg bárkinek kérdése akár szállással, akár a klinikával kapcsolatban, igyekszek válaszolni a tapasztalatok alapján.
szia Vackeráj! átérzem a helyzeted, én is így tennék, mint te, még kicsit bizakodnék, várnék. Ki tudja.
Első sikeres beágyazódásotok volt, ha jól emlékszem. A jó hír a rosszban, hogy a test emlékszik : a következő is nagyeséllyel megtapadhat.
Nagyon szurkolok nektek, így-vagy úgy, ne adjátok fel!❤
Szerencsére meg van 2 embrió az jó...azok bíztos jók lesznek.
Kívánok sok szerencsét
Az immunilógus által szedet gyógyszert meg már szedheted.szerintem i..
Sok szerencsét ..
Szia!
Köszi, akkor ezek szerint a nem megfelelő már nem is hozhatja be a lemaradást, abból már nem lehet megfelelő minőségű. 😕 Legbelül sejtettem, de azért reménykedtem.
Szerencsére van két megfelelő minőségű, csak mi kértünk PSG vizsgálatot. És azért bíztam benne, hogy ebből az M-esből is lehet valami, mert akkor nagyobb lenne az esély, hogy lesz olyan embrió, ami átmegy a PSG-n. Úgyhogy most fagyasztás lesz, mert 3-4 hét a vizsgálat eredménye. Csak nekem még el kellene kezdeni szedni az immunológus által javasolt gyógyszert, mert azt beültetés előtt 6 héttel kell kezdeni. Szóval, inkább elkezdem a gyógyszert és reménykedek, hogy lesz beültethető embrió a vizsgálat után is. 😊
A Reprofitnak ma fogok írni.
Köszönöm a segítséget és a szurkolás!