Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Azt gondoltam, hogy hormon lévén van neki pár, de ahogy kinyitottam a dobozt és láttam azt a méteres papírt... 😂
Semmi különös, 90 fokba tartsd a sprayt főleg ha kevés van benne.
Én egyszer voltam Dr. Vajda Miklósnál vasárnap. Vidékről mentünk fel. Csak 10000 volt az Uh.
[link]
Szia végül melyik klinikát választottátok?
Nekem abszolút semmi nem volt tőle, és igen, jobban teszed, ha átlapozod a mellékhatásokat.😉 3x1-et szedtem én is.
Sziasztok, a Lenzetto sprayt használja valaki? Méhnyálkahártya vastagítására írta fel a dokim, esetleg tapasztalatokat tudnátok írni? Köszönöm
A hormonok szedese nem étkezesfüggő, sokkal lényegesebb az időbeni egyenletes elosztás a megfelelő szint fenntartásához. Amit 3x kell szedni, az 8 óranként értendő. Amit napi 2x, az 12 óranként. En pl 7.30, 15.30, 23.30-kor szedem az estrofemet. A 2x4 utro szigorúan 12 óránként.
Köszi! 😊 Elkezdtem olvasni, de a mellékhatásoknál inkább lapoztam... Neked nem volt tőle semmi, mintha azt mondtad volna. 3x1 volt mindenkinek?
Nekem sem mondták, én mindig étkezés után vettem be. És működött.😊 Következő alkalommal is így fogom szedni.
Én meg csak a depot szurattam be tegnap. Jövő hét elején szólnak hogy kezdjem az estrofemet.
Neked is 3x1 a protokoll?
Lányok! Az Estrofem szedéséhez kérnék tanácsot:étkezés előtt vagy után szoktátok szedni? Gondolom mindennap ugyanabban az időpontban. Nekem semmit nem mondott az orvos, felírta magyar receptre és ennyi. Nekem még nincs tapasztalatom ilyen téren.
Ami a Clexane-t vagy hasonló véralvadásgátlót illeti... Nekem a magyarországi lombikjaimnál mindig szúratták, a Brno-iaknál meg egyetlenegyszer sem.
Én két helyen tudtam hétvégén vagy ünnepnapon ultrahangot intézni Budapesten.
1) Róbert Károly Magánkórház (XIII. Lehel u. 59.)
2) Róbert Genium Egészségközpont (XIV. Thököly út 137.)
Az első szörnyen drága (30e Ft felett), a második viselhető. Hívd őket jóval korábban, mert nem mindig van rendelés és hamar telik is.
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Szia!:)
Elraktam a blokkot,mert nyáron kelleni fognak nekem is újra a hormonok,ezek februári árak:
Prolutex szuri(7db)1 dobozban: 12600 Ft,
Cyclogest(15db)1 dobozban: 3767Ft,
Estoferm(28db)1dobozban:1554Ft,
Ultrogestan (30db)1dobozban: 1650Ft,
Illetve fecskendők és tűk a Prolutexhez:(7db): 250Ft
A házipatikán fent vannak a tájékoztató árak (oldalak alján).
Estrofem:
[link]
Utrogestan:
[link]
Még nem váltottam ki a gyógyszereket, milyen nagyságrendű összegre számítsak Estrofem és Utrogesran esetén?
Szia!
Én RG-s vagyok:)
Mindent felírt a nőgyógyászom,amit kértem.Uh-t is ő csinált, szerintem nem szükséges külön orvos ezért.Ő tudta,hogy Brno lombik lesz,elmondtam neki.Estoferm, Prolutex szuri és progi kellett nekem,az Ultro sajnos nem hasznosult nálam, úgyhogy Cyclogestre váltottam,az már jó volt.Mindent ki tudott írni a nőgyógyászom,amit a klinika a protokollban elküldött:)Ezeket a hormonokat itthon is használják,nekem Sipos doki is ugyan ezeket írta fel itthoni lombikon,szóval beszerezhetőek. Nem biztos,hogy van készleten, legalábbis az itteni gyógyszertárban nem volt-pesti gyógyszertár egyébként-de ha megrendeltem,másnap reggelre minden megérkezett:)
Sziasztok,két kérdésem is van. Az egyik,h Budapesten hétvégén vagy ünnepnapokon hol csinaltathatok uh-t? Valószínűleg húsvétkor fog kelleni az egyik.
Másik,h itt még nem olvastam a fórumban,h rutinból clexane-t szuratnak beultiig mindenkivel,és a barátnőm,aki brno-ba jár,állítja,h most ez van.
Mi is oda jártunk és most is vannak itt páran, akik az RG-ben lombikoznak, biztosan fognak jelentkezni.
Zlin-be jár valaki lányok?
Egyébként van aki Reprogenesis-es közületek? Több helyen csak a reprofitról írtok.
Szia! Bár én Reprofitos vagyok, én is kezdem a felkészülést. Gyógyszert fel tudod íratni sima nőgyógyásszal és az uh-t is megcsinálja. Én sem tudtam bekerülni a saját orvosomhoz, egy másik nőgyógyászt kerestem fel, de szó nélkül felirta a cseh recept alapján és az Uh-t is megcsinálta. Eddig Estrofemtől és Utrogestanról tudok, amit szedni kell. Én is féltem, hogy nem tudok gyógyszert intézni, mert nem budapesti vagyok, pláne idegen az orvos, de szerintem mivel Magyarországon is használatos, felírta.
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Elkezdtünk egy donor petesejtes programot a Reprogenesisben, és most kell majd menni UH-ra. Az ilyen vizsgálatokra a saját nőgyógyászotokhoz jártok? Tudnak ők felírni olyan gyógyszert, ami a megfelelője a kint felírtaknak? Vagy kell esetleg keresnünk vki dokit ez ügyben?
Egyik blaszicita a másik expandált blasztocita, ez utóbbi egy picit előbb tart az osztódásban mint a blaszrocita. Legalábbis nekem ezt mondták.
További ajánlott fórumok: