Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok! Ma kaptam levelet a klinikától,ambien azt írták, hogy három Decapeptyl-t(3.75mg darabonként) kell majd szúrni magamnak.
10mm-es adenomózisom van a méh hátsó falában. Van valakinek tapasztalata,hogy tényleg ilyen sol Decapeptyl-t van szükség? (3 injekció).
Nagyon szívesen. A 12-ik hétig kell szednem. Félelmetesnek tűnik, de hidd el nem adják akkora dózisban, hogy teljesen leamortizáljon. Majd írd meg, hogy mit mondanak, mert kíváncsi vagyok :-)
Az mindjárt itt van🙂drukkolok.Majd mindenképp adj hírt magadról 🙂.
köszi. gondoltam, hogy felügyelttel szeded. és még meddig kell szedned?
holnap megyek immunológushoz, majd rákérdezek.
eddig csak a szteroid/lipid/ivig vonalról hallottam, ez új volt.
ha nem lenne covid nem tűnne annyira ijesztőnek, de így...
Én már 2 hónapja szedem. Nem állítja le teljesen azért és 2 hetente vérvétellel ellenőrzik, hogy ne okozzon kárt. Nyilván orvosi felügyelet mellett lehet csak szedni. Mondjuk tény és való, hogy sokan tartanak tőle, de sokak tulajdonítanak neki sikert a donoros eljárások sikerességében.
utánaolvastam én is ennek a gyógyszernek, és elég komolynak tűnik. egy járvány közepén merész húzás teljesen leállítani a saját immunrendszert. plusz azt olvastam, hogy hónapok alatt fejti ki a hatását.
Eper2 Te mennyi ideig szedted?
de persze a lényeg, hogy sikerült és minden ok :-)
Köszönöm :-).
Kedden lesz a beültetés.
Köszönöm, nagyon aranyos vagy :-). Csak repüljön már :-)
Nem voltak rossz értékek amire javasolta :-). Nem egy lelet alapján állapította meg, hogy kell! Ha az NK vizsgálatra gondolsz, az is teljesen tökéletes volt nekem. Arra adta, hogy az idegen sejtet ne lökje ki a szervezetem. Gyakran semmilyen lelet vagy érték sem mutatja ki és mégis kilöki. Szervátültetéseknél is alkalmazzák ezt a gyógyszert.
Azt értem hogy mire való :-).
Milyen/melyik értékeid voltak, ami alapján ezt javasolta a doktornő?
Üdv itt🙂
És nagyon sok sikert Neked!Mikor kezdessz?
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon - illetve én már régóta nagyon szívesen olvaslak benneteket, de még sosem írtam. Gondoltam, most beszállok.
45 éves vagyok. Elmúlt tizenpár évem története dióhéjban: endometriózis két műtéttel, kezdődő adenomiózis, egy spontán terhesség missed ab véggel, tíz lombik itthon és Brnóban, három sikertelen beültetés. Tapasztalatom így rengeteg van :-).
Most váltunk donorpetesejtes lombikra: 21 éves donortól 8 db embrió, beültetés valamikor nemsokára.
Sok sikert mindegyikőtöknek.
Köszönöm szépen 😊13 hèten csináltattam és 1 hét volt az eredmèny.😊
Köszönöm szépen! Csak meg is maradjon. Az adenósok rémálma ugye a gyakori vetélés. De már ez is nagyon nagy lépés, hogy megtapadt, elindult.
De szuper eper, gratulálok! Hidd el gyorsabban repül majd az idő, mint gondolnád. :-)
Gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok! :-)
Gratulálok :) rövid időn belül több jó hír a csoportban :)
Ohh, gratula :) Hányadik héten csináltattad? Mennyi idő volt az eredmény?
Eper2, nagyon gratulálok :) :)
El fogsz jutni ide, ebben biztos vagyok. :-) Mi már az örökbefogadást indítottuk el, egy hónapja, mert annyira reményvesztett voltam. Összesen kaptam vagy 13 db Decapepty injekciót, szétdiétáztam magam, szétszurkáltattam magam akupunktúrával és annyi glükózt megittam már a terheléses cukor vérvételeken, hogy pokol, de megérte :-).
Nagyon nehezen telik az idő,várom már, hogy én is itt tartsak. De még csak most fogom kezdeni a protokollt,pár napon belül. De nagyon biztató a sok sikertörténet :)
Köszönöm szépen! Tesztet nem csináltam. A férjem kért meg rá, hogy most az egyszer ne. Kibírtam, és csak a 14-ik napon vérvételből tudtuk meg az eredményt. Ma már jöttek a terhességi tünetek is. Ülve elalszom, hányingerem van, forró a bőröm és zabálok :-),
Gratulálok!!
Tesztet is csináltál vagy csak a 14 napon volt vérvétel?
Nagyon szépen köszönöm! Hogy az idegen sejtet ne lökje ki a szervezetem. Nekem még Dr. Szabó Melinda immunológus doktornő javasolta és írta fel. Ő most babázik :-), hozzá nem lehet most menni, de immunológust érdemes megkérdezni.
Szia.
Gratulálok. A Sandimmun miért kellett? És ki javasolta? Köszönöm
Veled örülünk, csak így tovább! Az a baba nagyon jól érzi ott magát. 😘😘😘
További ajánlott fórumok: