Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok,
Az XB/1 és B/1 minőségű blaszto között tudja valaki mi a különbség?
Sziasztok!
Megjártam Brnót (vonattal). Jelentem, semmi ellenőrzés nem volt, épp csak hazafelé a magyar határon kérték egy a klinika papírját. PCR tesztre sem volt szükség.
Köszönöm szépen a tippet, már kérdeztem őket.
A többieknek esetleg infó, hogy az általad leírt admin díjon kívül a jelenlegi helyzetre hivatkozva, most csak kiszállítással működnek és az még további 2500ft felárat jelent.
szia Pharmafutar Bt (Bp en a Budagyongye bevasarlokozpontban vannak) minden kulfoldi receptet elfogad. en az agolutin dobozaert 4 EUR t fizettem (5 fiola/doboz).
van egy egyszeri 3900 ft admin dijuk.
nagyon korrektek. es eleg gyorsan behozzak a gyogyszereket az orszagba.
Szívből gratulálok Poll, boldog babavárást kívánok! :-)
A hazautazás témához: mi is aznap jöttünk haza, a beágyazódás csak a következő napon kezdődik.
Szuper hír, csak így tovább!
Szerintem tök jó a progiszinted (nekem 65 nmol/L körül mozgott), én szerintem nem szúrnék, ha így marad. De ha megnyugtat, minden másnap egy Prolutex nem fog ártani, nem lehet túladagolni.
Sziasztok, újabb jó hír :) Ma 6+6 láttuk a picúrka szívműködését, már 7mm :)
Volt téma a beültetés utáni utazás, mi is azonnal utána indultunk haza, kb 4 óra volt az út.
Félve örülök..
Fet 7 napon 18,5 volt a Hcg értékem, Fet 11 napon 156.
Holnap megyek újra nézetni.
Progi szintem 22.1 ng/ml azaz ha jól váltottam át 70.27 nmol/l. Irattam prolutex injekciót ami holnap jön meg.
Szerintetek ha minden másnap szúrok egyet ? abból baj nem lehet ugye? Mellette megy a 3 szor 400 mg progi kúp .(Famenita) Brnot nem kérdezem ugyis azt írnák nem kell minden rendben. Szerintetek?? Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de hónapok óta követlek benneteket.
Én is több próbálkozáson vagyok túl, de talàn most bízunk a kis harcosban, hogy ő maradni akar. Szeretnék segítséget kérni, hogy van e most közületek olyan, aki esetleg Budapestről vagy Pest megyéből utazik ki a héten, vagy a jövő hét elején Brno-ba? Szükségem lenne Agolutin injekcióra, amiből keveset írt fel az orvoson, Magyarországon meg sajnos nem kapható, receptet kaptam emailben, azt tudnám továbbítani, csak valaki kellene aki ki tudná nekem váltani. A Reprofit klinika aljában van gyógyszertár náluk biztosan van. Előre is köszönöm. Szép napot!
Szia,
Medrol napi 8 mg, a beültetés előtt 2 héttel kell elkezdeni, és kálium kell mellé ahogy RosaGina írta. Nekem semmilyen mellékhatása nem volt, az immunrendszeremre sem volt negatív hatással. A Delagil sokáig hiánycikk volt , mert a Covid ellenszereként teszteltek, az elején kicsi szédülést okozott de már ez sincs.
Olvastam sok cikket a gyógyszerrel kapcsolatban és 1 esetről tudnak ahol szemkárosodás volt és ezt a gyógyszert szedte, de ott is vitatják, hogy a gyógyszer okozta e.
A lényeg, hogy mielőtt elkezded mindenképpen szemészet, majd 3 hónap múlva kontroll.
Szia!
Miért kell kalciumot szedni?
Nem káliumot mondott a doki?
Szia Nita 05!
Medrolból mennyit szedsz?
Attól van valami mellékhatás (cukorprobléma, hízás, szőrösödés stb.)?
Vettél észre olyan hatásokat, amelyek az immunrendszer gyengítése miatt következnek be (fertőzések, lassabban gyógyuló sebek). Ebben a vírusos helyzetben nem túl jó ötlet az immunrendszer gyengítése.
Egyébként furcsállom, hogy az orvos előzetesen engem nem küldött szemvizsgálatra, pedig 6 éves korom óta szemüveges vagyok és lézeresen műtötték a szemem. Arról sem szólt, hogy a szteroid mellé calciumot kellene szedni. Az embernek mindent az internetről kell kivarázsolnia. Nem könnyű a helyzet.
Egyébként ha jól gondolom, a Plaquenilt a kilökődés ellen, a Medrolt a magzati szívprobléma megelőzése miatt kell szedni.
Az orvos azt is mondta, ha a szemen 3 hónap múlva lesz eltérés, akkor hagyjam abba. Hát ez sem bíztató.