Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Négy beültetésnél kértem most nem az embriogluet.
Igaz hogy ez már egy másik kör másik donor másik intézmény. Tavaly csináltam meg az Emma Alice. Ami plusz az Gynoflor hüvelytabletta, ezt használtam a beültetés előtt egy dobozzal még a progeszteron előtt.
Sziasztok!
Valaki használta már a sandimmun,plaquenil,Medrol kombót?
NK eltérés,th1 túlsúlyra javasolta tegnap az immunológus.
Nem durvák az eltérések,ezért így meglepődtem,gondoltam egy szteroiddal megúszom..
nagyon sajnalom ami tortent!
annyira kiszamithatlan ez. azt gondolna az ember hogy 12. heten a genetika utan mar nem nagyon tortenhet baj...😑
bagocsival nekunk sem sikerult kulon konzultalni, ket alkalommal is igenyeltuk pedig.
a kapcsolttarto holgyek meg ugye nem tudnak erdemben valaszolni.
azt hiszem hozzad hasonloan en is uj kort kezdenek.
Fel a fejjel! Kivanom, hogy legkozelebb mar minden rendben legyen. 🙏❤
Sziasztok én is megosztom veletek az eredményt.
Hcg 55.7 IU/L, Progeszteron 76,38 nmol/L (Fet+ 9 nap).
Viszont a vizelet tesz full negatív, úgy hogy holnap veszek egy komolyabbat.
Sziasztok!
Régóta olvaslak Titeket és most jutottam el oda, hogy írjak is.
Petesejtdonoros lombikra készülünk. Sok vizsgálatot megcsináltattunk. 43 éves vagyok.
Nekem Hashimotom van és sajnos a HABAB is kimutatott több eltérést. Emelkedett NK arány, Th1 túlsúly, blokkoló faktor jelenléte. Illetve most 610 mIU/l azaz határérték felett a prolaktinom.
Segítséget szeretnék kérni. Tudtok-e ajánlani orvost, aki immunológus és endokrinológus egyben. Az én endokrinológusom azt mondta, hogy erre a prolaktin szintre nem kell még gyógyszer.
Az immunológus akinél voltam Medrolt javasolt. Viszont nekem enyhe IR-m van. Inkább Prednisolont szeretnék. Bár itt olvasom, hogy ez sem veszélytelen.
A páromnál is több vizsgálatot csináltattunk. A bakterológia eltérést mutatott.
Ha van köztetek olyan, aki ezekben tudna Nekem segíteni: hasonló eltérései vannak,mint nekem és esetleg sikeres petesejtdonoros lombikja volt, illetve a párjánál baktériumot találtak a spermában.
Kérem írjon nekem privátban.
Nagyon el vagyok keseredve...
És még a Covid is itt van. Be merjem adatni az Intralipidet vagy ne?
Köszönöm szépen!
Múlt héten voltam kinn.
Elvileg kell PCR-teszt - nekem nem kérték el, de azért kockáztatni nem érdemes, legyen nálad. Szintén elvileg, ha 12 óránál tovább maradsz kinn, akkor be kell jelentkezned a cseh hatóságoknál. Hogy ezt ellenőrzik-e, nem tudom; én csak jöttem-mentem.
Szállodából persze, ki lehet menni. Maszkkal simán közlekedhetsz az utcán (csak este kilenc és reggel öt között van kijárási korlátozás). Beltéren FFP maszk kell, kinn mindegy.
Itt nézd: [link]
A jegy egy útra 4615 Ft, azaz személyenként oda-vissza 9230 Ft (ez kedvezményes ár napi x számú jegyre, de mivel most szinte üresen járnak a vonatok, nagy valószínűséggel megcsípsz ilyet). Napi öt vonatjárat van.
A vasútállomástól félóra séta a Reprofit/Reprogenesis, úgyhogy mi nem szoktunk taxizni, simán odagyalogolunk.
Sziasztok! Nikka8 nagyon sajnálom :-( Kitartást!
Sokan írjátok, hogy vonattal mentek ki Brno-ba. Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mennyibe kerül a vonatjegy? Megréri inkább azzal menni, mint kocsival? Nem dob ki nekem semmi árat a máv-start. Az állomásról taxiztok az intézethez, mik ott a költségviszonyok és a közlekedési tapasztalatok?
Szia, sajnos nem kaptam még mindig választ a Reprofittól. ( Első jelentkezès lenne)
Nem tudok neked elérhetőséget adni 😔 Remélem megoldódott azóta,és tudtál vkivel beszélni ♥️
Szia, I'm sorry for what you've been thru. If you're not Dr Fülöp Vilmos patient, feel free to contact him, he can answer all questions the others doctor can't.
And there is a very helpful group on Facebook - Dr. Fülöp Vilmos infók