Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon remélem, hogy én is jól reagálok rá
Ezentúl csak olyat fogok kérni😂😂😂 A tsh viszont sajnos nekem tényleg rossz lett tőle. A méhnyálkahártyát viszont elég jól megvastagította, hogy pozitívumot is tudjak mondani.
Eddig nem is olvastam...nekem szlovák az estrofem 😀
Lànyok! Első szabàly: soha ne olvassd el a betegtàjèkoztatót!😁
Én is folyamatosan az Estro mellékhatásai után nyomozok. Nekem most a Tsh-ba zavart be.
Köszi, igyekszem megnyugodni :)
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy az Estro okoz vizes folyvást.
Nekem volt mellette folyàsom. Teszt előtt pedig olyan àllagú mint mielőtt megjön. Bő,vizes. Szerintem ne aggódj emiatt. Relax!🙏🤞
Lányok,lenne egy kérdésem,aki szedett már estrofemet. Ugye az mesterséges ösztrogén. A hüvely váladék olyan lehet tőle,mint egy rendes ciklusban? Most szedem egy hete, a depot után vagyok 14 nappal és olyan mintha ovu előtti nyálka lenne... Tuti nincs peteérés ilyenkor? Nagyon dühös lennék,ha bezavarna...
Nekem is 6 napos HB bogyóka volt. Azt hiszem.. 5 vagy 6.☺️
Szia négy beültetésnél kértem meg se tapadt egyik se, most az ötödiknél nem és úgy néz ki hogy most oké minden. Igaz lehet más oka is.
Igen 16-án volt a beültetés, azt írták két hét múlva mennyek.Úgy látom neked hamarább tapadt meg ezt szüretem le a hcg-ből. Te hány naposat kaptál vissza? Én 6.
Sziasztok! Ismét a tapasztalatotokra lennék kíváncsi, nektek az Estrofem nem szúrta el a Tsh-t?
Én is nagyon gondolkodom rajta, hogy legközelebb kérjem-e. A kintiektől (Reprofit) már kérdeztem, több mindennel együtt, de csak futtában válaszoltak, erre pont nem, de majd a beültetés előtt pontosítom. Nagyon vegyes a megítélése. Van aki szerint pénzkidobás, más szerint megéri. Azért kíváncsi vagyok, a Reprofit ajánlja-e majd.
Nekünk annyit mondtak egy próbàt megèr. Nem volt túl meggyőző,de megpróbáltuk!🤭☺️
Sziasztok, Kintiek nem nagyon támogatják az embrioglut. Itthon ahova mi jártunk, mindg használják. Ti mit gondoltok? köszi
Köszi Kr76 Neked is az infót!
szia
ha ez segítség akkor nekem a prolaktin 163mIU/L
az értékhatár : 59-619mIU/L nekem ez volt a synlabos leletemen
nekem erre azt mondtáj jó így kaptam meg a reprofittól az idpontot petesejt donoroslombikra július 7 re
ha kérdésed van írj nyugodtan
Szia, doctor from RG didn't trust on NK test. And said it's unnecessary to do the test cause results will/can change anytime.
That's my experience with RG
Köszi az információt 😊 úgy döntöttem én is megpróbálom . Nekem április 18-ÁN lesz a beültetés .
Hát ez nagyon érdekes, a Reprofitnál azért le tudták kezelni a problémát. Meddőségi klinika létére ilyet mondani, hááát....
Nagyon nem mindegy,mikor veszik le a prolaktint. Ciklus naptól is függ az érték meg egy csomó véletlenszerű körülményeik,pl. Szex után,alvás után emelkedett érték van. És a napszaktol is függ,úgyhogy jó a napi 3x mérés. Nekem először a ciklus legvégén lett nézve, nagyon kora reggel stb. Vártam.egy hetet,3.napiban levették és tökéletes volt (persze,amit tudtam,kikuszoboltem)
Sziasztok Lányok,
Szeretnék segítséget kérni Tőletek prolaktin témakörben. Szerettük volna kezdeni a következő FET-et, de előtte kért pajzsmirigy vérvételt Brno, amivel minden rendben van, de a prolaktin értékre azt mondták magas, így nem kezdhetünk, menjek endokrinológushoz. Elmentem de szerinte nem magas az érték, nem akar rá gyógyszert adni, meg kell ismételni a prolaktin vérvételt (napi 3x kell megmérni) és utána majd még visszamenni kiértékelni, de szerinte nem ez volt a sikertelenség oka.
Akinek volt gondja a prolaktin szinttel az tudna nekem segíteni lszi, hogy most jó ez vagy sem, mert mást mond Brno és mást a dokim.
Prolaktin: 701 mIU/L
Biokatív prolaktin: 500 mIU/L
Prolaktin %: 71 %
Nagyon szépen köszönöm!
Többeknek hozzájárult a sikeréhez, köztük az enyémhez is.
Dominika Guziurova:
+420-603-197-424
Angolul lehet vele kommunikálni (Whatsapp).
sziasztok!
csak egy friss élmény: elküldtem a Reprogenesisnek az NK vérvételes eredményemet, hogy mondjanak már valamit. Válasz: ők nem igazán értenek hozzá, egyeztessek mással. Még jó, hogy ez egy meddőségi klinika :-) röhej.
Korábbi hozzászólásokban olvastam beültetés előtti akupunktúrás kezelésről , ha jól emlékszem egy Dominika nevű hölgy végzi Brnóban .
Tudtok tapasztalatokat mondani , esetleg elérhetőséget ? Köszönöm .
További ajánlott fórumok: