Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyszerű és nagyon vigyázz magadra addig is. 😘
Már szamolgatom,hogy fog kijönni a beültetés időpontja :)
Ja értem. Nagyon izgalmas akkor most neked. :)
Köszönöm. Nekem akkor több mint két hónap el fog telni a kezdésig, azt már én is jónak érzem. Ha a vérvételen is rendben lesz minden, akkor júniusban nekifutunk.
Köszönöm, reálisnak tűnik.
Volt depot inhekcio a múlt héten,csak meg kellett várni a donort
Angliaban a legujabb ajanlas, hogy vakcina utan akar azonnal ellehet kezdeni a meddosegi kezelest (kiveve az immungyengito terapiat). Ez a HFEA ajanlasa, ok Angliaban a meddosegi intezetek felugyeleti szerve.
Covidbol felepules utan min. 28 napot javasolnak a kezeles kezdeteig.
Szia,
Én úgy tudom 2 hónap az ajánlott várakozási idő, mintha oltás után terveznél lombikozni.
De ez nem hivatalos info.
Nagyon örülök neki, de akkor ez nálad nem menstruációhoz kötődik?
Éppen most hívott a koordinátor,hogy kezdhetem 😀
Köszi,már nagyon türelmetlen vagyok 😀
Jaj de jó, vagyis akkor bármikor kezdhetsz! Szuper, sok sikert!🙂
Köszi!
Várom,hogy kezdhessem az estrofemet...
Köszönöm. Kis időt azért adok a szervezetemnek a regenerálódásra, meg most ugye nem sportolhatok, ami viszont a cukor miatt kellene, úgyhogy az egy hónapos ráhagyást indokoltnak érzem, utána viszont már kezdenék.🙂 Sok sikert nektek! Mikor kezdtek?
Én október végén, november elején voltam covidos,meg a párom is. Január elején csinaltattunk laborvizsgalatokat,az alapján semmi eltérés nem volt látható,így nem is gondoltunk tovább várni (csak egyeb körülmények miatt).
Arról mit tudtok, hogyha valaki átesik a Covidon, akkor utána mennyi ideig nem javasolt FET? Én benyeltem a vírust, jövő pénteken jár le a tíz nap. Májusban folytattuk volna, de egy hónappal biztos elcsúsztatom a dolgot, és el szeretnék majd menni egy teljes körű vérvételre is május táján.
Nagyon többet nem szeretnék várni, mert ha a következő sem sikerülne, akkor még egy nyári próbálkozásnak bele kellene férnie, mert aztán ha belefutunk az őszbe, ki tudja megint mi lesz....
Őszintén sajnálom és sok erőt kívánok a folytatáshoz! Mikor tervezitek a következő kört?
Gratulálok, csak így tovább!😊
De akkor ez jó, gratulálok!😊
Ha IR-ed van, nagyon vigyázz akár a Medrollal, akár a Prednisolonnal.
Oh, de sajnálom, pedig olyan bíztatóan indult! 😞
Sajnos nem , biokémiai terhesség volt😢 hiába voltak szép kétcsíkos tesztek ,a hcg emelkedett egy darabig aztán visszaesett az érték...
ugyanaz a ket formatum erteke:
[link]
Ez a mértékegység nekem se világos a leletemen ez szerepel Referencia:Terhesség 2-4 hét : 39.1 - 8388.0 IU/L.
Nekem 55 IU/L
Megjött a KET+10 eredmény. Se HCG megh. 172,00 mU/ml
További ajánlott fórumok: