Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Elvileg csak ma van.Ha tudok valamit,írok.
Szerencsetek volt Bia, de jo hogy vegul sikerult atjutnotok:)
Mi szerdan voltunk es majd hetfon megyunk vissza a beültire
Remelem akkor nem leszbstrajk
Reprofitba mentetek ?
Erről a sztrajkrol sehol sem lehet olvasni, pedig érdekelne. Mi szerdán megyünk ki pozsonyba.
Sziasztok! Most jöttünk át Rajkánál és valóban le van zárva a határ sztrájk miatt. Nagy nehezen engedtek át a Klinika igazolásával, szerencsék volt mert viszonylag a sor elején álltunk és ki tudtuk kerülni a többi autót.
Ha tegnap este nem vettem be az estrofemet,ma reggel lehet még pótolni?
Senkinek nincs fogalma. Van férfi oldali problémánk is, de ennek a fórumnak köszönhetően nem egy sikertörténet van. Úgyhogy én azt gondolom, hogy ki kell, hogy pörgesse a rendszer a jó embriókat, ugyanis saját sejtekkel 2 stimuból, sok embrióból lett végre egy jó. Ki tudja itthon mi volt azelőtt. Meglátjuk mi lesz. Sok múlik a csillagok állásán is, különben nem lennének sikertörténetek a lehetetlen helyzetekből. A hit sokat számít az fix. A kétségek megölik a lehetőségeinket. Úgyhogy drukkolj magadnak! 🤘
Persze, nem titok, Krizsa dokinál a lazitás így megy ;) bár csak ennyin múlt volna a dolog
Azt hiszem tudom ki ez a doki :-).
K. F.? netalántán:-D
Én bízom benne hogy ez működőképes megoldás lesz.🤞🤞🤞🤞🤞
Hát a legtöbb protokollban 5 nap progi szedés van, max 6 nap beültetés előtt. Akkor ez valami új. Nagyon drukkolok! :-) ez melyik klinika? Bocsi, lehet már írtad, csak most nem ugrik be.
Nagyon köszönöm a biztatást/megerősítést! Hát ha őket nem érdekli a peteérés, ezt is jó lett volna előre közölni. Csak amikor ennyi pénzről van szó és nekünk 3 embrió lett és abból is a friss nem sikerült,az ember már szeretne biztosra menni. Látod, ez a problémám a kevés infoval. Nyugodtan le lehet írni pár mondatban,hogy mi várható,és akkor nincs felesleges izgalom. Neked amúgy kiderült hogy miért nem sikerült eddig?
Nekem pl 18-23.nap kozt van ovulaciom. Az osszes 5 napos fet-et 20-22.nap kaptam, amikor estrofemet is szedtem. Egyszer spontán ciklusban kaptam estrofem nelkul es megvartak az ovut, igy kb 28.nap kaptam vissza az 5 naposat. Semmibol nem lett semmi.
Nekem is lesz uj fet-em hamarosan, es en is ezt jartam korul..mivel estrofemmel epitik fel ilyenkor a ciklust, ezert van standard protokoll ilyenkor es nincs jelentosege szamukra a peteeresnek, az implantacios ablak meg ilyenkor a progeszteronadagolashoz igazodik. Itthon volt egy dokim, az egyszer azt mondta, ha van egy jo embrio, az megtapad, ha akar, meg akkor is, ha “rosszkor” ultetik be. A rosszkor alatt azt ertette, hogy nem a standard idoben, mert csak egy jo ciklus kell. Ahhoz meg egy ellazult allapot, mehfal, stb…ugyhogy o beulti elott javasolta, hogy igyunk egy kupicaval. ;))
Bizz a dokidban, ahogy irtad, biztos tudjak mit csinalnak. 🤞
Pozsonyba járunk a repromedicaba. Azért rákérdeztem arra is,h ha mindenkinél a 19-20. napon történik, de nekem a 12. napon volt ovu, másnak meg a 14., az azért 2 nap különbség, ha a 20. napon van beültetés. Miközben a mnyh max. 48 óráig befogadó. Így könnyen ki lehet csúszni az időből.
Melyik klinikán is vagy?
Én is aggódom,szombattól szedem az estrofemet,és időnként görcsölök meg érzem a petefészkem.
Az itteni doki szerint ez belefér.Elvileg keddtől jön a progeszteron és prolutex injekció.
A glue nélküli siker bíztató 🙏🏻
Lehet tényleg több a füstje, mint a lángja
Nekem volt itthon scratchingem, azzal se történt semmi. A csehek azt mondják a glue inkább placebo mint bizonyított hatású, ezért többedik próbálkozásnál “vetik be”.
Újra rákérdeztem, miért akkor van a beulti. Válaszolt is a koordinátor, hogy náluk 19-20. napon van. Csak mondjuk nem szeretem,ha harapofogoval kell kiszedni vkibol az infót. Igazán maguktól is írhatták volna, h miért pont így...
Az ovu napján merettem, akkor még határérték alatt volt kicsivel, 4 egész valami. Ők csak a beültetés előtti napon kérnek mérést. Ha holnap kora reggel mennék laborvizsgalatra, az sajnos csak holnap délután lesz még, nekem meg el kell kezdenem a progit. Olyan, mintha nem számolnák bele péntekig a napokat. Az estrofemet ugye szedem folyamatosan a ciklus első napjától,ennek ellenére lett peteérés és ovulacio. Nagyon hinni akarok benne, hogy a kintiek tudják mit csinálnak. De ilyen protokollt meg még nem láttam. Egyetlen dolog szól mellette: a barátnőmnek is most lesz beültetés. Ő keddtől szedi a progit és kedden lesz a beulti is... De ehhez képest is egy nappal később van
A 2. klinikan mindig AA Blasto t kaptam vissza. Ott alapból adják a Glue-t...
Igen Glue nélkül sikerült a Reprofitban.
De volt 3 Glue nélküli az első klinikán. Egyik sem sikerült. Igaz,ott ki sem voltam vizsgálva. Így kb nem is számít.
szia.
A klinika nem mondott semmit arra, hogy ovuláltál? Progi szintet sem kért? ha már termelsz progit, akkor szerdáig az már 7-8 nap progi, lehet, hogy már nem lesz fogadóképes a nyálkahártya, mire beülti lesz...és akkor hiába az egész.
én méretnék ma/holnap reggel egy progit.
Sziasztok! Kérdésem lenne. Jövő szerdán lesz a fet (14-en), de olyan bizonytalan vagyok. Kedden igazoltan ovulaltam (6-an). Az utasítás szerint holnaptól kell kezdeni a progi szedését. Volt más is,akinek az ovulacio után ennyivel volt beültetés?
Hát ha most sem lesz megtapadas, nyilván utána járok, mit tehetünk még. Pont ezért is értem, miért vitatják,hogy a glue valójában mennyire fontos, ha minden más ok.
Én az endometrial scratching-et jobbnak tartom mint az rmbrio glue-t. Nekünk az utóbbit sose javasolták, pedig az első három körben nem is volt megtapadás.
Oh.
És akkor ez az embrió típusán is múlik? A Reprofitban most 250 eur.
A Reprofitos glue nélkül sikerült?
Drukkolok hogy minél több embriótok legyen. Minden jót kívánok!
egy kis info Reprofit,
ma voltunk a klinikán, 9.30 ra volt időpontunk...férjemnek ma kellett mintát adni....illetve ma volt a donor petesejt leszívás,
határon az ég világon semmi nincs
se autó se semmi
sima az átjutás odavissza
Szlovákián keresztül mentünk, 5.00 kor indultunk, 8.30 ra kint voltunk
délre végeztünk, 16 ra itthon voltunk.
Most a napokban megy az izgulás várjuk az eredményeket az embriók fejlődéséről.
beültetés hétfőn lesz akkor megyünk vissza délutáni időpontot kaptunk
Bagócsi nagyon kedves , tájékoztatott mindenről...igaz picit sokat kellett rá várni kb 40 percet :) de ha ezen múlik és sikerül..akkor várok rá többet is :)
nézett nekem uh t, azt mondta tökéletes ...
szóval most megy a drukk mennyi fejlődik és megy el az 5. napig :)
ha kérdésetek van írjatok nyugodtan.
További ajánlott fórumok: