Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
köszönöm :)
akkor ezek szerint neked saját sejtes
azért még ne add fel teljesen várd meg a vérvételt
hány éves vagy megkérdezhetem?
nekem az itthoni nőgyógyászom a saját sejtest nem is javasolta a korom miatt...egyből donor petesejtesre irányított
Ezek szerint saját sejtes volt?
3 napos, 8 szedercsírás petécskét kaptam vissza... 1 db-ot, kettő volt, de a másik nem volt jó...
De már görcsölök és barnázok, szerintem nem sikerült most... Gondolom a koromnál fogva meg pláne :((((
:)
Semmelweis ARC
július 10-én, szombaton volt, hétfőn megyek vérvételre, holnap reggel lesz 14. napi teszt. Tegnap ET + 12 negatív...
De jó neked :))) Hatalmas gratula!
Mondjuk ha 2x nezeted, láthatod, hogy duplazodik e.
de igen
csak nem volt hely alig kaptam időpontot
és foglaltam gyorsan a 12. re
írtam a kordinátornak, mondta jobb lenne a 14. nap
aztán ahova járok megüresedett egy hely így megy a 14. is
:)
nem tudom lehet felesleges a szombati ?? akkor lehet lemondom és marad a 14. nap :)
Nem 14. napon kell menni vérvételre?😘
szia
persze hogy befogadunk :)
írd le részletesen hova jársz ?
mikor volt a beülti ?
tényleg lehet korai volt
ne add fel....
nekem ET + 9 napon teszteltem halvány pozit
ma vagy ET + 11 ma reggeli tesztem vizelet erős pozi :)
holnap megyek vérvétel
te hanyadik napon teszteltél ???
Szia!
Üdv közöttünk!
Hányadik nap teszteltél?
Hova jársz?
Szia! Hány nap telt el a beültetés után? Lehet hogy még korai. Volt itt aki a reggeli negatív vizeletteszt után ment vérvételre és ott kiderült, hogy sikerült neki. Szóval még ne add fel!
Befogadunk, igen, sok szeretettel😘
Sajnálom, ha tényleg nem jött össze.
Melyik teszt lett negatív, otthoni, vagy vérvétel?
Hova jársz?
Sziasztok,
befogadtok? :)
Holnap tesztelek, első lombik... tegnap negatív lett a teszt, szóval nem reménykedem. Görcsöl, fáj a hasam.
Nagyon sajnálom, sok-sok erőt kívánok a folytatáshoz ❤
Nagyon sajnálom, hogy ezt át kell élned :((( 🙏🏻🤞
Köszönöm az üzenetet és a jeleket is, nagyon kedvesek vagytok😘Picit enyhíti a szomorúságot, ha arra gondolok, hogy a leendő gyerekünk még ott vár ránk Brnoban, és ő meg is fog maradni. Ill. az is sokat segít, hogy tegnap nagy adag csokis kekszet vettem, meg is ettem, és azóta is nonstop tömöm az édességet. :) Szóval most is tartom a 160 g diétát, csak csokiban. :) Szombatig tart majd az ámokfutásom, akkor lesz anyukám szülinapja, utána visszaállok az aszkéta életmódra. Illetve augusztusra nyaralást tervezek, azért ez is motivál. Hamar el fog telni az idő novemberig. :)
Én híztam 20 kilót a gyógyszerektől. Most leadtam belőle kezdésre 18-at.A vérnyomásom is jobb, mert aut meg a tolja a progeszteron felfelé...
Sajnálom Mancs! Kitartás! ♥️
sajnalom Mancs!
szoritok h a kovetkezo mar maradjon majd 🙏
Nagyon sajnálom 😔 Sok erőt kívánok nektek 🙏
Nagyon-nagyon sajnálom.Sok erőt kívánok.🌹
Megvolt a mai ultrahang, az lett, amire számítottam, már zajlik a vetélés, az embrió már nem is volt meg. Én biztos voltam ebben, hiszem hétfő óta folyamatosan vérezgetek, időnként fájt a hasam, máskor nem. A doktornő - egy cuki fiatal doktornő, ő műtött három éve miómával - mondta, hogy van a műszeres befejezés vagy rábízzuk a természetre. Kérdeztem, szerinte melyik biztonságosabb, mondta hogy a nők ezt már évezredek óta szépen megoldják, kórházi pedig csak ötven éve van. Úgyhogy a természetes lefolyás mellett döntöttem, kaptam méhösszehúzó cseppeket és antibiotikumot is, három hét múlva pedig kontrollra kell mennem. Mondta, hogy orvosi szempontból a vetélés sajnos egy szokványos dolog, a terhességek nagy része végződik így, de mivel ő is átélte, magánemberként tudja, hogy mit jelent. Így most három ciklust kihagyunk, és ha minden rendben van, novemberben folytatjuk. A köztes időben terveim szerint beoltatom magam.
Én prednisolont szedtem, de az se okozott ilyen jellegű problémát! A kisfiam 3400 g al született szval szülés után semmi nem maradt rajtam! Most pedig 3 kilóval vok kevesebb mint mikor terhes lettem! A kilók jönnek mennek, megszületik a babó aztán majd szépen visszamegy!
Igen donor petesejtes volt!
Nagyon drukkolok🙏🏻Csak így tovább!
6 kilo???
ram a medrol miatt az elso 12 hetben jott fol 6 kilo.
🤪😂
Szia, hát én nem tudom hol a probléma, kitöltöttem az oldalukon lévő adatlapot, pár nappal később szintén az oldalukon rövid szöveges üzenetet küldtem, és semmi válasz nem érkezett.Az RP és Unic egyből küldték az ajánlatukat, mind1 várunk pár napot és megyünk tovább előre.
Az igen koszonom ez erot adott
Egyebkent 10 eves korom ota versenyszeruen kezilabdazom a mai napig vagyis most nem mert epp pozitiv a tesztem :) de szival sportoook szoval nem tudom anyam mitol riogat mert amugy sportos alkat vagyok oke hizasra hajlamos de ma ki nem ???😂😂 koszonom amugy nagyon ugyes vagy h csak 6kgt hiztal ❤️🙏 amugy az donor petesejtes volt 43 evesen ?
További ajánlott fórumok: