Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon szuper mindkét érték 😍🤞🤞 Gratulálok.
Csodás hír 🤗
Nekem a 14.nap a progi 51nmol/l volt 800mg Arafem és 1 progi Injekcióval. Nem írta Svetlana hogy rossz lenne a progi. Nem kellett emelni.
Sziasztok
Azt irtam tudjatok hogy 07.12 en volt a beultim donor petesejes
ET +9 napon mar pozitivat teszteltem❤️🙏
Tegnap azaz ET + 12 napon voltam hcg vervetelen ,,, tudom csak 14 en kell de kivancsi voltam meg majd arra is hogy emelkedik e mert hogy holnap azaz ET +14 en is megyek
Es ha megvan az eredmeny kuldom a klinikanak
A hcg n felul kertem tegnap a proeszteront is
Es hetfon is fogom kerni
Ezt a klinika nem kerte en magamtol mert olvastam , hallottam hogy ez is nagyon fontos eredmeny
Aut mondjak lombik eseteben mskepp kell szamolni a szukes napjait is illetve a hcg eredmenyt is mert hogy lombik esetenen magasabb
Nekem tegnap hcg 1.100 , progeszteron 41,5
Mindketto tartomanyon belul van
A progeszteron mondjuk lehetne magasabb de szerintem nem rossz
Majd holnap oiderul emelkedik e
Es kivancsi vagyok mit mond a klinika
Addig is szedem tovabb a gyogyszereket🙏😎
Ilyet még nem is hallottam! 😱
Örülök hogy jól vagytok. Ujjak csuriban🤞🤞kitartás!
Hogy egy ilyen drága teszt is tud ilyen fals eredményt... Hihetetlen...
Sziasztok, szeretném én is megosztani veletek az utóbbi időben a történteket velem.
Gyorsan elolvastam az utóbbi egy hetet nagyon sajnálom akinek nem sikerült és szurkolok akinek most volt a beültetése illetve pozitív a tesztje.
Na szólva most jöttünk haza a Balatonról, ellőtte persze már tudtam hogy minden oké. Régóta nem írtam már, MERT a koromnál fogva ragaszkodtak az amniocentézishez hiába mondtam hogy petesejt donor, hogy ezt elkerüljem csináltam prenatest (ez minden rendellenességet kimutat), és két hét múlva megjött az eredmény a legdurvább kromoszóma rendellenesség jött ki. Puff hát durván kivoltam jöttek megint a görcsölések, itt már nagyon ajánlották az amniocentézist, persze időpontot két hét múlva kaptam, eredmény 2-3 hét múlva jött meg. Ez a bő egy hónap maga volt a pokol persze a párom mondta hogy minden rendben lesz, a 12 heti genetikai ultrahangon minden rendben volt szinte mindent elolvasott keresgélt az interneten erről, és már ő is mondta hogy a baba ettől még egészséges. Majd felhívott az orvos az eredmény, a BABA teljesen egészséges, a placentában lehet a kromoszóma rendellenesség. Ma vagyok 21 hetes és kislány.
Nem mondták,hogy mennyinek kéne lennie.A terhesség első trimeszterben 35-141 között ok,a szlovák papíron ez áll,mértékenység nélkül.Nekem mai napon (ET+5 nap )lett 112,23 nmol/l és két óra telt el a progeszteron injekciótól a vérvételig.A mai leleten 35,68-286,20 nmol/l van meghatározva normál értékként.
Egy prolutex injekcióval kell többet szúrnom.Így 1-0-1.Az exeltist pedig megemeltem önkényesen,így lett 2-0-2 a napi adag.
Szerintetek ez milyen?
Unicának van egy alapcsomagja mely - € 5300, az EXCLUSIVE csomag: - € 6300
[link] ill. az Unica oldalán is fel lehet venni velük a kapcsolatot.
Ha küldesz e-mail címet privátben szívesen átküldöm a csatolmányokat.
Ja értem, az emelkedés miatt. Nekem eddig sose néztek, azt sem tudom, hogy mi lenne a normális ilyenkor. Nekem 14.nap és beülti előtt is nézünk most legközelebb és szerintem én is figyelni fogom. Ezelőtt mindig ugyanazt a dózist adták végig, néha ennyit néha annyit. Volt mikor prolutexet szúrtam, volt hogy exceltist kaptam pluszban, crion, utrogesztán, mindenen éltem már.
Na, akkor pláne kiváncsi vagyok, hogy hogyan alakulsz.. 🤞csak dózist emeltek, vagy plusz más progeszteronkészítményt kell szedned. És amúgy azt mondták, hogy mennyi lenne az ideális, hogy alacsonynak itélték az értéket?
Köszönöm!🙂
Korábban volt szó a progeszteron pótlás fontosságáról.Elég sok lány a többszörösét ette szúrta dugta az előírt adagoknak és ez úgy tűnik sokszor vezetett a sikerhez.
Nekem a beültetéskor jelezte a koordinátorom ,hogy emeljem./54volt,bár a magyar dokim szerint ez nem rossz./
Most csak csekkolni szeretném csak,hogy rendben emelkedett-e./Előzőleg 6 hetes vetélésnél nagyon a béka feneke alá került😞/
Mindenkepp megirom
En has szurkalast ereztem a beulti utan 2-3 nap
Ez lehetett a beagyazodas
De rosszullet semmi nyilvan az kesobb jon esetleg
Most teljesen jol vagyok ET+11
Holnap nézetek egy progeszteron szintet.
Ilyenkor ki kell hagyni a progit?Vagy azzal ártok?
Hű de izgi,majd írd meg,hogy mi a helyzet🌹🤞🤞
Én most vagyok ET+3 napon.Kezdem már mostkissé rosszul tűrni a várakozást.😅😅😅Időnként kis hasgörcs,hashúzódás,úgy érezni vélek valamit a beültetés óta.Ilyenkor nem kellene már valamit éreznem ?🙄🤞🤷🏻♀️