Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia
Koszonom
Egy embrike lett beultetve ❤️
Szerintem ha nem írnak vissza a progival kapcsolatban hogy emelj akkor én 2-3 nappal biztos hogy mérnék egy értéket. Nekem 37 volt az értékem a beültetés napján és utána kellet emelni egy progeszteron szúrival úgy ment fel 78-ra.
Gratulálok.
Ez nagyon szép magas, hányat ültetek be? Lehet hogy ikrek!
Ez fantasztikus eredmény, gratulálok, csak így tovább!👍 Kíváncsi vagyok, a progeszteronra mit írnak. Nekem 37-re is azt írták, hogy rendben, de 35 volt az alsó határ...
Ez csodaszép 🥳😍😍😍
Gratulálok 🍀🍀🍀🍀🍀
Jaj de szuper,gratulálok és továbbra is drukkolok nagyon.😀😍🤞🍀
Képzeld. Rigó Barbaránál én is jártam,és meg is beszéltem,hogy a továbbiakban hozzá járok majd .Annyi,hogy a lombikos kérdésekben a Spánik dokival kommunikálok és ő írja a recepteket.
Na tegnap megerkezett a hcg eredmenyem ET +14 napon : 3514
Progi : 40
Kikuldtem a kordinatornak emailen varim a valaszt
Ilketve ma megyek az itthoni nőgyogyaszomhoz
Hcg szerintem jo nagyon
Progi szerintem alacsony bár tartomanyon belul van , nem ertek hozza :)
Na majd ma kiderul :)
Köszi csajok a nőgyógyász válaszokat :)
En Rigo Barbara doktornőhoz jarok
Nekem is ajanlották
Es maximalisan meg vagyok elegedve vele nagyon kedves en nagyon szeretem:)
Hát, ezzel nekem is problémám volt. Végül a XI. kerületben kötöttem ki dr Kovács Zoltán nőgyógyásznál, aki egyben a természetes módszerek híve is (pl Aviva-torna). Sok lombikos és donorpetesejtes páciense van. Nagyon lelkiismeretes és rendes - viszont csak heti három nap rendel. Ha érdekel: termeszetesnogyogyaszat.hu
Én mindig Clearblue Digitalis heti teszteket vettem.
Nem bírom a csík lesèst. Így egyértelmű volt.
Én a beültetés után 9 nappal mentem vérvételre reggel ahol már a Hcg 55 volt délután a teszt full negatív majd másnap reggel is csináltam tesztet az is negatív, majd elmentem egy komolyabb tesztet venni és a 12 napon volt csak egy nagyon halvány pozitív majd másnap még egy és ott már egy erős pozitív. Ezek a tesztek 25-ős voltak egy volt tízes.
Én a DM-ben a sima X-epilt vettem eddig mindig, 7-800 Ft között mozog az ára. Ez már a 6. napon is kimutatta a terhességet, és másnap napközben is, pedig akkor délben csináltam a tesztet. Én biztos, hogy ezt fogom venni a jövőben is. Annyi, hogy ne ijedjetek meg, ha nincs rögtön második csík. A 6. napin csak este vettem észre, amúgy már a kukából szedtem ki a tesztet. A 7-8. napi is legalább húsz perc, de inkább fél óra volt, mire ott volt a második csík. A 11. napon már rögtön megjelent. Szóval hiába írják, hogy tíz perc elteltével már nem érdemes leolvasni az eredményt, a magam példáján látom, hogy nem így van.
Kivancsi vagyok birod e :) hajra hajra :) en nem birtam;)
Sziasztok.
Kezelésből megmaradt gyógyszerek ha valakit érdekel írjon privátba.
Tényleg,milyen típusú tesztet érdemes venni?
Nem vagy egyedül😅ET+ 7
Nekem is van tesztem,ma vettem…és igen nagyon lassan telik🙂holnaptól dolgozom megint,lehet,hogy jobb lesz.😅🙄
Ugye a 9.nap,ami már elvileg vizelettesztből kimutatható?Pedig megfogadtam,hogy nem.😜
Sziasztok!
Jövő hónapban megyünk ki első donorpetesejtes konzultációra. Sajnos nincs igazán állandó nőgyógyászom, akihez rendszeresen járok, akiben megbízom. Újpesten lakunk és itt van egy nőorvosi centrum, ahol minden nap másik orvos rendel. Eddig jó volt ha bármi adódott, de így elég nehéz konzultálni bármelyikükkel is, ha csak egy héten egyszer vannak itt. Tudtok esetleg ajánlani nőgyógyászt aki a mi ügyünkben is segítőkész, megbízható, nektek sikerült-e találni? Köszönöm ha valaki tud ajánlani :)
az igen ügyes vagy :) én az ET + 9 napon teszteltem nem bírtam a 14 ig---és két csík lett
nagyon nagyon nehéz kivárni a 14. napot az biztos :)
Te hős vagy, ha kibírod😊Én most a 6. napon teszteltem és szerintem legközelebb se fogom kibírni sőt nem is akarom kibírni a vérvételig😁A legjobbakat kívánom neked és egyre erősödő két csíkot!😉
Sziasztok. Most vahyok ET+5. Napon. Tisztára be vagyok sózva. Két tesztet is bekészítettem a mosdóba. Eddig mindig kibírtam a 14.napot.Legalább addig terhes voltam... Most borzasztóan izgulok. És naggggyon de nagggyon lassan telnek a napok...
Szia,én kértem még
MACS
Time laps
Embrioglue
Sziasztok, azután érdeklödök, hogy ti alapcsomagot kértetek, vagy esetleg más kiegészítő eljárást is?
Persze, jól tetted, a teszt mindenképpen jó donoros babánál is. Remélem, most már meg tudsz picit nyugodni😊🌼
Köszönöm a gratulációkat.
Mivel nem PGS embrió volt, ezért amúgy is nagyon gondolkoztam valami testen, az eredmény után hogy kizárják ezt a rendellenességet javasolták a magzat víz vizsgálatot. A koromnál fogva javasolta a védőnő és persze több orvos is hiába mondtam hogy donortól (32) van az embrió.
Nagyon szuper lett a hcg-d, gratulálok, csak így tovább!🍀
Itt szépen le van írva:
[link]
Nagyon-nagyon gratulálok, és nagyon sajnálom, hogy ilyen időszakon kellett keresztül menned. Azt viszont nem értem, hogyan ajánlhatták az amniocentézist donor esetén. Ilyet én még nem hallottam. Meg olyat sem, hogy a placentában van rendellenesség…. Nagyon kemény lehetett ez neked, de örülök, hogy jól végződött😊
Koszonom❤️
Remelem hetfoi vervetel is jo lesz es emelkesik szepen majd 🙏
További ajánlott fórumok: