Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia!
Én mindig kértem indulás előtt a Reprofittól receptet postán. Írj a koordinátorodnak, hogy küldje el postán az eredeti receptet. 1 hét alatt itt van a boríték és az eredeti, aláírt recept, amit bárhol ki tudsz váltani.
Háziorvosod nem segítene?
Én anno beavattam hogyan külföldi lombikom lesz, és kértem hogy támogasson. Minden vizsgálatot és gyógyszert kiírt amit engedett a rendszer neki!!
Szia.
Nekem a Kaalis dokim írta fel és a házidoki is felírta normatívra.
Nem értem az orvosod...
Köszi,hogy ránéztél.
Még saját sejtessel lesz.
A FSH 4,8 ez mit jelent annyi referencia érték van.
És a D-vitamint sem èrtem..alacsony vagy jó?🙈☺️
Szia Mancs,
Nekem nyáron simám felirta nőgyógyász Cyclogestet. Kétlem, hogy azóta bármi szabály változott volna, ami miatt már nem irhatnák fel.
Korábban valaki (talán Lia?) összeszedte a patikákat, ahol elvileg elfogadják a cseh receptet, másolom a listát, kérdezd meg esetleg ezeknél:
- Déli kerengő patika
- Mikszáth téri patika
- Angelika patika
- Lehel utcai Béke Patika
- Kálvin tári patika
- Budaôrsi auchanban , Benu
- Pólus centerben a patikA
- Pharmafutar Bt (Bp en a Budagyongye bevasarlokozpontban vannak)
Sziasztok, pár napja kérdeztem tőletek a Cyclogesttel kapcsolatban. Sajnos az nem változott, hogy az orvosom továbbra sem írja fel, de kitartóan kérdezgettem az asszisztenst, hogy mégis mi a gond, és ma ezt a választ kaptam:
"Ismét rákérdeztem a doktor úrnál, azt mondja hogy ez nincs benne a felírható gyógyszerek listájában. Soha nem is írt fel senkinek. Az utrogestan elég."
Ti hallottatok ilyet? Mi az, hogy nem felírható? Olyan, mintha egy nem forgalmazott gyógyszerről beszélnénk, holott többen is írtátok, hogy ezt használjátok, a gyógyszertárban jelenleg is elérhető, nem valami kísérleti stádiumú dologról van szó. Az orvosom ráadásul nem sima nőgyógyász, hanem lombikos orvos, sok éve foglalkozik már ezzel államiban, magánban, a donoros dolgokkal is képben van, igaz, ő az Iscare-ba küldi az embereket, de ez most mellékes. Ha valakinek, neki képben kellene lennie erről a gyógyszerről. Az Utrogestan mehetne akár, de ha egyszer a Reprofit a Cyclogestet írta fel, akkor ezt szeretném szedni, pláne, mert többen is írtátok, hogy korszerűbb, jobb mint az Utrogestan. Most akkor nem marad más hátra, mint visszakeresnem, hol fogadják el a kinti másolati receptet (Hangyi már írt egy tippet, még egyszer köszönöm.:))
Akik szedtétek, nektek simán felírták...? Ez az egész annyira hihetetlen...
Sziasztok!
Valaki tudna segìteni a IR és a 3.napi hormon panelt elemezni kérlek.
A mesim tegnap előtt múlt el ès 3napos volt és tegnap vettèk le a 3.napi hormont is.Mondták a Synlab,hogy pont jó időben vagyok még🤔..a 4.nap a mesi után az még jó nap?
Ránéznétek a adatlapomon töltöttem fel a lab eredményeket.
A D-vitamin,hormon panel,AMH
Kettőt garantálnak, abból egy EB-t (ez a korai blaszto), beültettek júliusban, nem sikerült. Most ez a morula az EB előtti állapot.
Akkor garantálnak kettőt, ha férfi oldalról minden rendben és már mondták, hogy ők állják a következő kört is.
Szia! Nálatok van esetleg férfi gond is? Nem ment el blaszto állapotig? Nekem a saját sejtesnél gyönyőrű homogén blasztom volt-nem sikerült- de a melettem fekvő lánynak meg igen pedig sokkal gyengébb besorolású volt az embriója, nem is akarták visszaültetni...
Nem tudom mi az a morula pontosan, az nem a korai blasztociszta?
Szia!
Nagyon sok mindentől függ az ár is, az idő is. Nézz szét ezeken az oldalakon, itt részletes infót találsz:
Reprogenesis.hu
Repromedica.hu
Reprofit.cz
Iscare.sk
Ha utána lesznek specifikus kérdéseid, szívesen segítünk.