Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Hehe! Én ezért írok bele mindent a peiodusos naptáramba a telómba. De még így is elfelejtem néha. Pl a fogigátlót. A telóm jelzi, hogy vegyem be és mégis elfelejtem.
Hat ez már korral jár....😂😂😂😂👵👵
En hülye idióta nem emlékszem, nevettem-e napközben az estrofemet. Most nevettem egyet. Ugye nem lesz baj ha esetleg kettőt vettem be? Bár erre eleg kicsi az esély.
Hogy lehetek ilyen dinka...
Igen, már azért észrevehető a pocakom, nem olyan mintha csak kövér lennék.
Tegnap vette észre először az egyik szomszéd.
Köszi.
Nemsokára neked is ott lesz a pocakodban!
De aranyos lehet!😂
Nagy már a pocid?
De jó nektek :-)
Lehetünk kicsit irigyek ugye?
Jó egészséget!
Ma voltam dokibácsinál, ugye havonta kell menni.
26 hetesek vagyunk és Manókám 889 g, minden rendben vele. A fejecskéje volt lent, és a feneke a köldököm felett, ott szoktam érezni a Drágát.
Szia!
Nekem is a 3.75 mg-ot adták be a Dipherelineből.
Nekem rendben vannak a nagydolgaim, de tegnap èn is erőlködtem egy kicsit. Most majd jobban odafigyelek az ètkezèseimre. Köszönöm!
Az utro meg az estrofem a 12. Hètig megy? Az èn nődokim sokalta az ösztrogènpótlàst...ràkèrdezek a csheknèl, de nektek hogy volt?
Bizony lányok, mire a végére jutunk a terhességnek, számtalan problémával kell szembesülni. Ha megtapadt a kis életke, utána jön az igazi izgulás. Az én esetemben figyelmeztetett az orvos, hogy fokozottan kell figyelni mindenre, mert ebben a korban csak minden negyedik terhesség jut el a végéig. Nagy a kockázata a vetélésnek és a koraszülésnek.
Én most 6 hetesen egy olyan problémával szembesültem, ami végzetes is lehet: a székrekedés. Mivel nagyon hajlamos vagyok rá, arra senki sem figyelmeztetett hogy az Utrogestan adagolás lelassítja a bélmozgást, és ez nálam szabályosan leállt. Ez ahhoz vezetett, hogy az erőlködéstől el kezdtem vérezni elég erősen. Persze rohanás a nődokimhoz, aki megnyugtatott hogy él a bogyókám, de meg kell változtatni az étkezési szokásaimat. Rengeteg rostos anyagot, zöldség, gyümölcs,joghurt, kefír, teljeskiörlésű termékek, fehér húsok, halak. Kevés szénhidrát, mert az puffadást okoz.Persze ágynyugalom egy pár hétig mint veszélyeztetett terhes.
Tehát jó tanács minden leendő kismamáknak a progi pótlásának van rossz mellékhatása is aki hajlamos rá.
Most írtam a dokinak Brnoba. Visszajött a levél,hogy szabin van.
Köszi a választ!
Nagyon szép!
biztos marad fagyasztani tesónak :-)
Minden rendben lesz!
Sziasztok!
Fejlemények: tegnap volt a punkció, ma nyolc embriónk lett ICSI-vel. :)
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Azt mondta az orvosom (az itteni),hogy a Dipherelin injekcióból Magyarországon nincs 3 mg-os kiszerelés,csak 3,75
-mg os.
Nekem 3 mg van felírva.
Ez nektek hogy volt?
előre is köszi!
Nagyon drukkolok neked!
Ennek sikerülnie kell!!!!
Mikor tesztelsz?
Szerintem csinàlok tesztet, de kedden megyek vèrvètelre.
A statisztikàs dologhoz annyit tennèk hozzà, hogy a pàrom a következőkèppen szàmolta ki a brnoi esèlyeinket:
60+60 az 120, tehàt kettőből biztos hogy sikerül!😄😄😄
Húha, azt hiszem darázsfészekbe nyúltam ezzel a hülye statisztikával :)
NE FOGLALKOZZUNK VELE!
Ez a kezelés nem foghuzas es csomó nem várt dolog jöhet közbe.
En pl két hete még boldogan várakoztam, aztán pafff, polip. Most varakozom, hogy lesz-ebegeszseges embrió. Aztán hétfőn izgulok, hogy beultetik-e vagy ujraműtenek.
Aztán hogy kilöki-e a szervezet, mert idegen testnek hiszi, visszeajon-e a rákbetegségem stb.
Mind tisztában vagyunk vele, hogy ez nem sétagalopp, épp ezért tartjuk egymásban a lelket és számolunk be minden rezdulesunkről.
Egyebkent meg erről mindenkit kötelező is felvilágosítani, de nem szabad foglalkozni vele.
Nekem ezek az adatok csak annyit jelentettek, hogy akkor maximum harmadszorra tuti sikerul :)
Ha biztosak lehetnénk benne, nem létezne ez a fórum sem, nem lennének kérdéseink, félelmeink.
Mar bánom, hogy leírtam :) Ugyanakkor nem árt tudni, hogy ez nagy kihívás es teljes erővel ott kell lenni.
Olvasom, hogy van, aki dolgozik közben. En ki tudok venni szabit es a főnököm is halál rendes volt, tegnap bejelentettem es mindenben támogat, de nem tud mindenki szabira menni. Ezt még nem is kérdeztem: akinek összejött mar a baba, veszélyeztetett terhessegnek minősül vagy simán dolgoztok mellette?
De ami nem sikerül - a harmadik - az miért nem sikerül?
Olyan rossz ezt hallani.
Persze jobb, mint a minden harmadik sikerül!
Szia.
Az altatás nélküli petesejtleszívás a BMC-ben volt. Ott szeretnek nem altatni. Azt mondta a doki mivel csak 3 tüsző van felesleges, meg a petesejteknek is jobb altatás nélkül.
A sejtecskék miatt belementem, de mind üres tüsző volt 😳
Hát eléggé fájt. Szólt amikor bök, hogy sóhajtsak, kapaszkodtam az ágyban, féltem nehogy megmozduljak. 5x bökött a 3 tüszöre.
Olyan nyomást éreztem pár másodpercig amíg szívta, az rossz volt.
De utána a saját lábamon sétáltam ki a műtőből és ehettem ihattam rögtön.
Fájdalomcsillapítót nem kaptam, mert ami nekik volt allergiás vagyok.
Utána a Kaáliban voltak még leszívások, de ott màr altattak.