Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Hát látod, ezt nem teljesen érem én sem. Az 5AA a lehető legjobb minőségű.
A 2AA is nagoyn jó, csak picit lassabb, de mintha az még tudna a méhben fejlődni és tlán ezért fagyasztják le a már teljesen készeket..
Ki tudja, deezen már nem akarok idegeskedni.
Kaptam egy linket is, ahol látszik a fejlődés, de az egy pár másodperces értelmezhetetlen videó egyetlen embrióról... Írtam a közvetítőnek, hogy mit is kell nézni, de ma már out of officera van állítva.. Hmmm nem is tudom.
Mindegy, már túl vagyunk a dolgon. Két hét múlva kiderül, átvertek-e :)
A jelentkezési laphoz nem tudod csatolni, csak beleírni, hogy milyen vizsgálataid voltak, milyen eredménnyel, és mikor.
Ezt a jelentkezési lapot a weboldalukon lehet kitölteni, majd kapsz egy linket e-mailben.
Én a vizsgálati eredményeket e-mailben küldtem el nekik.
Kell egy igazolás a párodtól friss spermiogramról.
Mindkettőtöknek: vércsoportotokról, HIV, Hepatitis B, C. Ultrahang neked 13-14. Napon.
Nem kell kevesebbszer kiutaznod.
Az első konzultációt Skype-on keresztül is le lehet binyolítani az orvossal.
Azután egyszer a leszívás-megtermékenyítésre kell kimenni.
Majd egyszer a beültetésre.
Szóval nem kevesebb, csak több pénz, mert a közvetítő klinika ezért plussz pénzt kér.
Szupiiiii! Minden jól alakult!
Otthon maradsz 2 hétig?
Nagy ölelés!!!!😚
Jó köszönöm még egyszer.Elment az e-mail!:)
Majd jelzem mi zujs!:):):)
Sziasztok. Szerencsére jol alakult.
Nem láttak igazan polipot, gyakorlatilag nem láttak semmit allitolag.
A főorvos is bejött megnézni, es teljes egyetértésben döntöttek h ma beültetés.
Egy 2AA minőségű embriót kaptam, es kettő 5AA ment a fagyasztoba, ok hárman maradtak.
A beültetés nem volt túlzottan kellemetlen, hat mit ne mondjak egy spontán "beültetés" élvezetesebb, de nekem legalább fán fotom a gyerekemrol az első pillanattól fogva :)
Szia!
Mi a Robert Karoly klinikán keresztűl jelentkeztünk a Reprofitba. Augusztus 22-én voltunk ott és 2 nap múlva megvoltak az időpontok. 3 hónap múlva mehetünk beültetésre 😊
Szia!
Márciusban jelentkeztem, októberre keptam időpontot kezelésre és juni 2.-án volt az első konzi.Mostanában gyorsabban megy :-)
Sziasztok,délután elindítok egy e-mailt Brnoba.Kérdezném tőletek,hogy milyen átfutással katatok első konzultációra időpontot?
Mindenkinek jó baba várást kívánok!Köszi.
csak ma, mert a doki is azt mondta, hgoy nyugodtan hazamehetünk.
(...főleg, ha nem engedik beültetni... )
Fél tízkor kezdünk, szorítsatok :)
Uhhhh! Megnéztem a hotel honlapját! Naggyon szupin néz ki! Élvezzétek ki!
Meddig maradtok?
Nagyon sok sikert kívánok holnapra!!! 😘😘
Már mem tudom pontosan mennyit szedtem. De 3 honapig. Ugyan az FSH és LH 5,5-5,5 lett, ami perfekto, DE az ösztrogénem 130 lett, túl magas. A tesztoszeronom megnőtt. A fejbőröm el kezdett lemezesen hámlani és ott kikopott a hajam. Először elrontotta a TSH- LH-mat, meg minden értékem rossz lett. Folyton pecsételtem. És az addig hajszál pontos periódusomat totál felborította. Még 39 napos ciklusom is volt.
És nem segített semmit.😕😕
Én személy szerint nem ajánlom, nekem ártott, pedig annyira bíztam benne!