Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Írtak a problémámra egy nagyon emberi és biztatólevelet Brnoból, bár kicsit nehezen hiszem el a tartalmát.
Inhomogén a nyálkahártyám, és két hazai nőgyógyász sem tudta megmondani pontosan, hogy mi az rajta.
Mindketten egyébként polipra gyanakszanak. felhívtam azt a dokoit, aki két hónapja műtőtt (méhtükrözés) és valóban le is szedett két db borsnyi polipot, de csak nevetett, hogy ennyi idő alatt az nem tud visszanőni, illetve polip mellett is csomó nő teherbe esik, illetve ha vetélés lenne most a vége, az sem biztos,hogy ettől lesz, és ő arra gyanakszik, hogy ennyire gyorsan növelt nyálkahártya simán leválhat néhol, ami pontosan ilyen inhomogén képet mutat. Alapvetően ebben lehet logika.. Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy ha évek alatt két borsniy polip lett, akkor két hónap alatt csak nem nő egy majdnem kétcentis, főleg nem 10 nap Estrofem után.
A nyálkahártyám egébként 14-én kezdett Estrofemmel 4mmről tegnap 13,3-ra nőtt, ami szerintem csodás,hátha tényleg arról van szó,hogy picit leszakadozott azon a területen.
Brnoból is írtak és ők is azt mondták, hog ez simán lehet a kezelés velejárója és a hormonok meg tudják változtatni a nyálkahártyát, és csináljak mindent tovább. Szerdán a megtermékenyítés napján megnéznek és ha nincs rendben minden, akkor lefagyasztják a bébit és várunk.
Nem vagyok a fagyasztás híve, másrészt az a gonosz gondolatom van, hogy nekik az az érdekük, hogy folytassam és ne kelljen visszamondani a donort stb... De hátha,hátha igazuk lesz és addig rendbejövök.
Nektek mekkora volt az endometrium beültetés előtt?Buta kérdés,de nem tud ez "túlnőni", és a végén leválni idő előtt? :)
Örülök hogy jól érzed magad és jó a kedved!
Nemsokára édes babácska otthona leszel!
Látod a dokid is megmondta.
Figyu lányok!
Hallottatok a genetikai preinplantációs vizsgálatról? PID!
Az embriót meg lehet vizsgáltatni, hogy nem beteg e.
Ez egy csomó országban nem engedélyzett. De Csehben, Auszrtiában pl. igen.
A párommal beszélgettünk róla, hogy meg kéne csináltatni.
Megkérdeztem Bagócsi doktort, hogy mi a véleménye róla. Szabin van még nem válaszolt.
Ma voltam az új lombikos nőgyogyómnál.
Még azok után is nagyon kedves és figyelmes, előzékeny volt, amikor is 15 percet késtem. Egyszerűen nem találtam oda. Hehe!
Ő fog nekem itthon segíteni.
Szóval nagyon odavan a petesejtadományozástól. Azt mondta, hogy sok terhességet és szülést végigkísért már, és csodálatos dolognak tartja. ️
Megvizsgált, és "gyönyörűnek" tartotta a méhemet. Foglalkozási ártalom. Hihi️ Én csak egy pacát láttam. Azt mondta, hogy nagyon nagy esélyem van így teherbe esni. Meg hogy jól kinézek😂😂
Úgyhogy minden rendben lesz.
Most jó kedvem van, és bizakodok mindenki és a magam sikerében.
De cukit csináltál! Tök jó!
Az mi a végén?
Szuper!
Azért már nincs is addig olyan sok idő.
Az Én Manókám akörül fog születni.
Tessék az új lista:
Lulluly: ✅👶
Aerdna: ✅👶
Varrólány: 08.18-08.23. ✅
Rikriszta: 08.31-09.05.
Norcuska: 09.21-09.27.
Rita72: 09.29-10.04
Timcsi74: 10.06-10.11.
Lisie2015: 10.13-10.18.
Nicknameva: 11.30-12.05.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sziasztok!
Megkaptuk az időpontokat: november 30. és december 5.
Mindenkinek nagyon szorítok!
Igen, spermium probléma esetén szokták alkalmazni.
Nálunk nincs különösebb gond,de növelheti az esélyt.
Valahogy úgy mondta az Orvos ,hogy preszelektalt spermával fog történni a megtermékenyítés.Ez nincs benne az alapban ,de mi kértük.
Amikor átmentem a Győri Kaáliba,akkor kérték az NK funkció vizsgálatot. Ott volt valami eltérés,erre kaptam. Viszont ezzel sem sikerült..
Most meg kellett ismételnem a vizsgálatot,amiben szintén volt valami eltérés. Nem tudom mi,ha érdekel valakit,szívesen kikeresem.
Erre most nem akartak adni Brnoban Intralipidet.
Csak! Megkérdeztem ,hogy mi lehet az ami segíthet és nincs benne a protokollban.
Ekkor javasolták + MACS módszer a spermiumok válogatására.
Hogy mennyibe kerül Brnoban ,nem tudom. Győrben 25.000 ft/infúzió
Az igaz
nekem is volt már 6 beültetésem meg kb 1000 vizsgálatom :-)
De a"hibát"azt nem találták meg :-)
Ràkèrdeztem èn mindenre, erre is. Az intralipid bekerült a protokolba, az embrio glue nem. Azt is kèrdeztem.
Méhtükrözèst ès halosperm vizsgàlatot kèrtek illetve az eredmènyek utàn javasoltàk aMACS-et.
Èn itthon nem lombikam- csak konzultàcióig jutottam több intèzetben.
Az elsőt a punkció, a màsodikat abeülti napjàn kaptam ott, Brnoban.
Szia!
Nem tudom én nem emlékszem,hogy kérdezték a vércsportomat. De akkor biztos.
Szia!
Szuper!
Biztos minden rendben lesz :-)
Intralipidet én is fogok kapni. Győrben is kaptam.
A ciklus kb 10. napán lesz az első.
Megpróbálom a Győri Kaáliban beadatni,hogy ezért ne kelljen kiutazni.
Szerintem próbáld meg a hozzád legközelebbi Kaáliban.
Üdv: Timi
Igen, szept.6.
Intralipidet nem kaptam az első alkalommal, de nem voltak jó eredmènyeink.
Most a beàgyazódás segítèsère kaptam.
Örülök, hogy minden rendben ment :)
Tesztelés szeptember 6.-án?
Mi az az intralipid?? Azt mindenki kap vagy csak te?