Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia,köszönöm szépen!Gratulálok a babódhoz!:):):)
Sokat segítettetek,köszönöm mindenkinek!
Én nem dolgoztam a beültitől, a háziorvos kiírt betegnek. Ilyenkor még nem írhat ki veszélyeztetettnek, csak valami toroknyavaját írt.
De a vérvétel napján mentem is a nőgyógyászhoz mert kellett még Utro és utána Ő írt ki veszélyeztetett terhesnek.
Szerintem 40 felett, de akár talán 35 felett simán kiírnak veszélyeztetettnek, persze aki akarja.
De hát miért ne akarnák, első a Bogyó.
Nekem amúgy is nagyon fájt a hasam, véreztem, barnáztam, nem volt kérdés.
Igen, az elején olyan 5/ hetesen nagyon fájt a hasam és a nőgyogyó mondta hogy szedjek No-Spat.
Csak ha nagyon fájt, akkor vettem be, később inkább a Magnéziumot.
Szia!:):):)Jaj de jó végre valami jól alakul!
Köszönöm szépen Lisie!:)
Szia!
A Reprofitban 50 éves korig fogadnak! Ne aggódj! Van itt köztünk pozitív példa a sikerre! ️️
Gyorsan vedd fel velük a kapcsolatot, mert van várakozási idő 4-5 hónap.
Sok sikert!
Wow! Szupi kis "csapat"
Csak így tovább! Lesz miből válogatni hétfőn! ️️
Sziasztok! Ma is megvan a nyolc bogyó, három 3 sejtes (sejtnek kell mondani?), öt 5 sejtes. Ilyen alapon holnap nyolc 8 sejtes lesz?
Mindenesetre ezt jó hírnek tartom :)
Sziasztok,sajnos már biztosan csatlakoznom kell hozzátok!Kicsit aggaszt fogadnának-e Brnoban a korom miatt!
Kérek valami biztatást van köztetek aki 46 évesnél idősebb és próbálkozik?Ha nem terhes a kérdésem,dobjon egy privit.Nem kell ragozni tudom kényes kérdés,csak annyit,hogy...igen.Sikeres programot kívánok mindenkinek!
Szia!
Hát nem túl magas.
Az enyém 65 volt az nagyon alacsony. A doki felirt heti egy tabletta 30000 egységet 8 héten keresztül, azután napi 1000-t.
És így lett most 103 az eredmény.
Előtte szedtem minden nap 1000-t és azelőtt D vitamin olajat, de az semmit sem használt.
Úgyhogy szedj nyugodtan napi 2000-t.
Fontos a D vitamin szint!
Én meg úgy állítottam be, hogy este amikor bevettem az esti szemet, a következő nap nevét 3 szemmel előre állítom, és a 3.-nál fogy el a nap.
Most is néznének már terhesnek, ha szűk ruhát vennék fel, úgy fel vagyok fújódva. Te írtad valamikor, hogy hasfájásra kaptál No-Spa tablettát? Ilyen korai terhességben lehet szedni?
Szivi!
Hát nem is könnyű ennyi gyógyszert észben tartani.
Most is gondban vagyok hogy vajon be vettem-e a Gravidát ma vagy nem :D
Valamit erre is ki kell találnom. Lehet egyik helyről a másikra helyezem bevétel után.
Biztos nem lesz semmi baj belőle.
Én is képes vagyok ilyesmire, de azt találtam ki az Estrofemnél, hogy esténként a bevétel után mindig hétfőre állítottam a következő szemet. És így tudtam hogy hétfő a reggeli, kedd az ebéd, szerda a vacsora.
Ha elfelejtettem, csak meg kellett néznem hol áll.
Már 3 hónaposan látszott? Hú.
Meg attól is függ milyen szűk ruha van rajtunk.