Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Hotel Barcelo.
A portán pezsgőt adtak es elvitték leparkolni a kocsit.
Hűha...:)
Lisie, Aerdna.. mennyi DHEA-t szedtetek és mennyi ideig? (milyen hormon értéketek változott rossz irányba?
Én is el kezdtem szedni, mert azt írták javítja a FSH-t (ez idáig bejött :) )és javítja a petesejtek minőségét ( ebben reménykedek :) )..
De a hajhullás tényleg aggasztó.. :(
Köszönöm ha válaszoltok!
A kedd a biztos!
Nekem is szinte alig látható volt a teszt, pedig akkor ketten termelték a HCG-t.
Nagyon szorítok!!!!!
Melyik szállodába mentek?
Mi is szépet válaszottunk, és két házzal van odébb, mint a Reprofit!
Drukkolok! Nem baj, ha buggyant vagy. Ez teljesen normális. 😂😂😂😂
Én tuti nem fogok tesztet csinálni. Utàlom a teszteket! Kis szemetek!
Varrólány! Kedden vérvétel! Az a biztos!!!!!!
Amúgy èrzel valamit????
Igen, valami szupi szállodába megyünk, igy látom a paromon, hogy ha mar ennyit költöttünk, most mar adjuk meg a módját :))
Amúgy sík ideg vagyok.
Egyik pillanatban babakocsit nézek a neten, a másikban az embriók fejlődési ütemére keresgelek, aztán meg a lehetséges osztrogen szovodmenyekrol olvasgatok :)
Egy biztos: total hülye vagyok es sémi más nem tud lekötni.
Nagyon szoritsatok. Komolyan mondom, lehet érezni! Pedig nem vagyok egy ezo izé :)
Fú, az már mindjárt itt van.
Hogy bírod teszt nélkül?
Szuper eredmény! Még egyet alszol és itt a nagy nap!!!!!
Ma utaztok?
Jó reggelt sziasztok!Közben rendeződik valamelyest minden körülöttem.Már tegnap este éreztem,hogy meg fog jönni.Ez kicsit megnyugtat,hogy talán mégsem olyan nagy a baj!Persze a kérdések megmaradnak,de nem kellett hónapokat várni egy újabb vérzésre.44 napra jött meg,persze mit lehet kezdeni még velem!
Most örülök és bízok,jobb kedvem lett!Mindenkinek jó pihenést kívánok!:):):)
Nekem az orvosom azt mondta es le is írta direkt, hogy nekem nincs IR-em.
Utanaolvastam es bizony van, csak végtelenül enyhe. Tehát ez egy intenzív mozgással, cukormentes méz mentes fehérlisztmwntes életmóddal karban tartható.
Nem tartom rendesen, mert nem merek le mindent. Ha nem vagy járatos a témában, egy rakás infót tudok küldeni!
Viszont odafigyelek, szinte semmi cukrot nem eszem ket hónapja, semmi mez, minden teljes kiőrlésű, sok zöldség, kis gyümölcs, a napi negy kavéból heti negy lett. Az elején fogytam is barom kilót, de azóta femibion, osztrogen, es most visszajött kettő-három ujra.
Napi 1000-s C vitamint töm belém a pasim, de nagyon utálom mert egy 1/2 óra múlva elkezd égni a gyomrom tőle alapból. Persze most totál KO vagyok c-vitamin nélkül is, így a babucikám mellékhatásai mellett már fel sem tűnik!😂
Hanem az émelygésre azt olvastam,hogy nagyon jó a mandula és tényleg úgy néz ki , hogy használt.
Hááát nyilas lettem, először úgy volt a Jézuska hoz, de nem bírt velem számomra a mai napig érthetetlen okból(bár a szüleim heves bólogatásából ítélve Ők tudták), és 3 héttel hamarabb átadott a Mikulásnak, hogy inkább Ő kézbesítsen. 😂😂😂
Még 8 napot kell feküdnöm (nyugodtan végig kínlódni, végig agyalni),mert a dokim megint elutazott valahová, és csak 12.-n lesz , akkor ultrahangoz meg.Még olyan sok idő!!!!!!
Annyira imádom olvasni, ahogy írsz!😂😂😂
És vizuális típus vagyok! És sírok a röhögéstől!!!
Milyen jegyben születtél?
Mennék szívesen, de éppen a kádban ülök, gyorsan elovastam amiket írtatok! Mert ez nagyon fontos!!!! És rohanok vásárolni még mert itt minden bezár hatkor egészen hétfőig 😕
Ne izgulj, mert látod Lulluly is végig barnázott.
Mikor mész megint kontrollra?