Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nekem is 2x4 Utrogestan volt, a 12. hétig. Én a bedugdosása után feküdtem kb. egy órát.
Annyi idő alatt tuti felszívódik, a segédanyagok meg mindenképp kifolynak.
Kell egy vékony betét, mert állandóan jönni fog.
Ha otthon leszel, lesz pihizni időd.
A Prednisolon szerintem is kellene, azt is az Estrofemmel kezdtem el szedni, napi egy szem (5 mg) meg Aspirin protectet, őket is a 12. hétig végig.
Nekem nem kellett, csak a 10-11. stimus nap körül menni ultrahangra. Az az első stimus nap, amikor elkezded szedni az Estrofemet, de azért nézd meg a táblázatodban.
Szerintem kérdezz rá, ott a punkció napján úgyis megnéznek UH-val.
Nem is tudtam volna elmenni UH-ra hiszen a punkció előtti nap utaztunk.
Sziasztok!
Aki kapott szteroidot (pl:Prednisolon),annak már a stimulációs lapjára rá volt írva,vagy csak később kapta meg a receptet?
Köszönöm, jól. Nem mentem mèg be a suliba nyüzsögni- úgy sincs osztàlytermem. Ès a tanàri kiràndulàst is kihagytam.
Az órarendem nem tetszik, de ez van. Remèlem nem kell vègigvinni az èvet.😉
Hètfőn pedig túl leszek a kritikus 5 napon.😀
Nekem is 4-4 Utrót kell nyomni reggel és este.
Prednisolont nekem sem írtak fel. Úgy kérdeztem rá emailon, hogy az nem kell?? Mert hogy a többiek is szednek. Válaszoltak, hogy kell és kezdjem azon a napon mikor az Estrofermet is. Nekem azért pár pontban bizonytalan ez az egész... Miért nem írták, hogy az is kell?????!!!! Most majd külön be kell mennem Pestre felíratni receptre. Ha nem kérdezek rá akkor meg sem tudom???!!!!
Hány Ultrot írtak neked? Nekem 4-4. Az hogy marad bent szerinted? 😂😂😂
Én 37 napig szedem a fogit.
Viszont nem irtak fel Prednisolont semmit. ?????
A táblázatot én is napokkal később találtam meg az email végén :)
Nekem holnap Diphereline (így sem tudom, hogy biztosra beadják-e itt az ügyeleten vagy a pesti dokim munkahelyén, mert szombat ...), szeptember 6-tól Estroferm (kb itt fog megjönni a menszeszem) és szeptember 16.-án uh amit a doki előtte egy nappal fog megcsinálni, mert pénteken nem rendel. Gondolom ez nem olyan nagy gond...
A fogigátlót szeptember 1-én kell befejeznem. Azt 35 napig kell szednem egyhuzamban.
Nyugos vagyok. Szerdáig ki kellene birnom probléma nélkül, akkor kezdem a progeszteront, de eleg gyanús, hogy 13 mm a nyálkahártya, rohadtul érzem es nem annyira faj, csak iszonyú ijesztő, olyan "nehéz" a hasam, olyan érzésem van, hogy meg fog jönni.
Volt ilyen másnak is?
Október 07. vagy 08-án kell mennem ultrahangra, ez a 10-11. nap. Azután még egy ultrahang a punkció előtti napon 10.12-én. a 15. napon.
Ezt az ultrahangot nem a leszívás napján ott Brno-ben csináltattátok?
Szia Varrólány! ️
Igen! Igazad van! Erre gondoltam én is.
Hogy vagy amúgy?
Még egy kérdés!!
Hogy marad bennt 4 tabletta Ultrogestan????😱😱
Jajj gyerekek! Most találtam meg a táblázatot. Úgy küldték el, hogy az előző e-mail váltásaink is ott voltak, és annak a legvégén voltak az előző nyomtatványok és legalul a táblázat meg a receptek. Még jó hogy megnéztem.😱😱😱
Szóval sztornók a kérdéseim, mindent értek.
😂😂
De mikor van a 10. Ciklusnap? Mikortól számítva?
Amúgy én nem kaptam táblázatot, csak leírták. 😕
Nekem (február) 18-án volt a Diphereline, és 29-től szedtem az Estrofemet. Amúgy 27-én jött meg.
Eddig ez stimmel a tieddel.
A 11. ciklusnap körül kellett ultrahangra mennem.
Biztos jól látod a táblázatban nem neked is a 10-12. ciklusnapon van az UH? Csak akkor van értelme.
A beülti meg (márc) 22-én volt. Ez is kb. stimmel a tieddel. Én akkor a 25. ciklusnapomon voltam ami a 23. stimus nap.
Igen jó kedvem van ma is! 😂😂😂
Megkaptam ma a protokolomat.
Hát én ezt nem teljesen értem!!!
Megkapom a Diphereline-t szeptember 19-én, és rá 10 napra 29-én kell kezdenem az Estrofemet. És ezen a napon kell ultrahangot csináltatni. De nem az Estrofem után kell a méhfal miatt? Vagy több ultrahangot is kell majd csináltatni?
De akkor már valószínüleg menstruálni fogok!!
Azt írták, hogy a menzeszem 09.19-29 között várható?????? De hát szeptember 19 egy hónappal a beülti előtt van.
Nem értem!!!
Nálatok hogy volt lányok?
Szuper!
Akkor jó eséllyel a testvérek is megvannak :-)
Én ugyanígy èrzek Brnoval kapcsolatban.
Szemèlyre szabott, ès tényleg igyekeznek, hogy sikeres legyen a beavatkozàs.
Èn az otthoni konzultàcióimon elég rosszul èreztem magam a "próbàljuk meg"-től.
Ne próbàljuk, csinàljuk! Brno tiszta, korrekt. Az anyagiakban nem èrnek meglepetèsek.
Itthon is kifizetnèm, de ha nincs donorod....meg ez a tb vagy alapítvànyos...totàl kiborító- mèg így olvasva is màsok " kalandjait"
Huuu Varrólány jó sokan lettek!!!
Gratulálok!
Csak így tovább! 👶
Jó reggelt! ️
A nyálkahártyához nem tudok mit hozzászólni, mert nekem még nem volt stimulációm soha. Talán a többiek.
De azt gondolom, hogy ha 3 doki mondja ugyanazt, akkor csak lehezt benne valami.
Én úgy érzem, hogy ott Brno-ben jó kezekben vagyunk. Tegnap az új nőgyógyászom is ezt mondta.
Valahogy most nem érzem a "sorozatgyártás fílinget" mint egy Kaálinál pl.
Természetesen fontos nekik, hogy ott csináltassuk a beavatkozásokat, mert az bevétel. De fontos nekik az is, hogy ezek sikeresek legyenek, hiszen az a jó a hírnevüknek. És hiszem azt is, hogy fontos nekik az, hogy elégedettek legyenek a páciensek. Ez az első eset, hogy nyugisan várom a beavatkozást.
Úgyhogy nyugodj meg, ha azt mondták, hogy csinálj mindent úgy ahogy eddig, akkor tedd úgy. Minden rendben lesz hidd el, és megkapod a bogyókádat, és a te nevedhez is odabiggyeszthetek a pipa mellé egy babafejet👶
A fagyi embriótól meg ne félj! Nem különbözik a sikerességi rátája a friss transzfertől.
Puszi neked!!!!!!😚