Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
sziasztok!...én is el kezdtem barátkozni a Reprofit oldalával..:( :)
Jól értelmezem, hogy kb 5000 Eu a petesejtdonoros összehangolt beavatkozás + 1500 Eu körül a gyógyszerek ára még plusz?
Illetve, ha nem sikerül az első beültetés, de maradt belőle lefagyasztott embrió, akkor annak mennyi a költsége? és mennyi idő múlva javasolt a beavatkozás? Köszönöm előre is!
Szorítok nagyon!
De én leszek az utolsó 😊 Dec. 5-én !
Még szép, le sem tudsz majd vakarni bennünket!😂😂
Szegény dokinak fel lesz adva a lecke, mert nehéz lesz a transzferezni egy csukló csajszit!!!😂😂😂
Szia!😃
Sajnos nem tudok másik magyar klinikát aki kapcsolatba áll velük. Ha jól tudsz angolul vagy németül nincs igazán szükség rá, lehet jelentkezni összekötő nélkül is,talán egy kicsit többet kell várni.
Hát nem olcsó, de nekem itthon a sikertelenek is kerültek összesen ennyibe.
Köszönöm a jeleket :)))
Már van két gólyám, van virág és lóhere.
Van donorom, párom, most már jó lenne egy baba is :)
Rettentőőőőőően aggódom! Holnap beszámolok.
Naggyon nagggyon drukkolok neked!
Jesszus! Annyit idegeskedek miattatok! 😂😂😂😂
Remélem itt lesztek még majd, amikor utolsóként én tépkedem a hajam!!!!😘😘😘
Szia!
szerintem ha Brnoban nem kérték ,akkor ne csináltasd meg.
Szia!
Donorpetesejtes kezelés 4900€,a donorembrió 1680€
a másik kérdésre nem tudom a választ.
Nekem az egyik méhkaparást javasolt, hogy jobban megtapadjon.A csehek szerint nem kell.
Lányok, nagyon drukkoljatok, holnap megyek ki, megtermékenyítik a bogyót, engem meg megnéznek, hogy beültethetik-e hétfőn.
Képzeljétek, hogy a nőgyógyászom Hysteoroskopiát akar nekem csináltatni. Mert az ellazítja a méhszájat és könnyebben megy majd az embriotranszfer. Feküdjek be a kórházba és altatásban megcsinálják.
És nem érti, hogy pont Brno-ben nem kérték mert ott náluk nagyon fontos ez. Heeeee?
Minek a méhszájam ellazítása? Még sosem volt semmi probléma egyik beavatkozásnál sem, mindig minden átment simán, akadály és fájdalom nélkül. És ráadásul nekem csináltak már méhtükrözést, és nem altatásban.
Hát én ezt nem értem igazán. Ez az orvos egy kicsit túlbuzgó 😂😂
Ugye neked sem volt benne a protokolodban a prednisolon meg az asspirin? Szóltál az orvosnak?
En csak a kapcsolattartónak tudtam irni, azt mondta, hogy ha nem muszaj akkor nem kell, jobb a kevesebb gyogyszer, mint a több, és kerdezzem meg az orvost.
Eredetliag esztétikai okoból mozogtam :), de elég lusta voltam.
Nyáron kiderült, hogy IR-em van, bár egy viszonylag gyenge fokozat, gyakorlatilag nem szedek gyógyszert, Letroxot igen, de azt a TSH miatt. Az endokrinológusom szerint nincs is IR, de Naszódy meg sok más IR-es szerint ez az, csak annak egy nem tragikus verziója, mindenesetre a diéta és a mozgás kell. A hajam kevés, kevés a vas a véremben, így azt is szedek. Gondoltam, hogy beültetésig majd szépen minden nap edzek, de már kb másfél hete nem is voltam igazán, most, hogy megijesztett a nőgyógyász az UH eredménnyel, nem mertem moccanni sem.
Hisztizz csak, kényeztesd magad 😂
Igen, ezek a rosszullétek biztosan borzalmasak, de másrészről az meg csodálatos, hogy miért vagy rosszul.️
Ja és szerintem, ha valaki sportolt, akkor lehet folytatni, csak nem akkora intenzitással.
Én is szeretnék legalább tovább biciglizni, mert különben nem működnek rendesen a csontjaim, izületeim😂😂
Szia Rikriszta!
Milyen súllyos az IR-ed? Szedsz rá gyógyszert? Azért kezdtél el annyira sportolni?
Nekem is IR-em van. Es Metformilt szedek, de nem nagyon bírom, mert hasmenésem van tőle és olyankor még menni is alig tudok annyira legyengít.
Most arra gondoltam, hogy megfelezem az adagot.
Én is sportolok sokat, és fogytam egy csomót. És diétázom.
Szerinted a sport és a diéta nem elég rendben tartani?
A terhesség alatt semmiképpen nem szeretném szedni a bogyót.
A Brno-i doki meg az itteni nődokim is azt mondta, hogy ne szedjem, de a magyar endokrinologus meg a maximumot akarja szedetni velem, ami 3,5 tabletta, és a terhesség alatt is. És a kettő tabletta is kikészít, amit szintén ő írt fel, erre most meg akarja emelni az adagot Pffff. 😡 De mire föl? Nem is ismételtük meg a vizsgálatot, és 18 kilóval kevesebb vagyok. Szóval nem értem.
Nalam rég nem a sport utáni vágy a gond, hanem van egy intulinrezisutenciam, amihez muszáj lenne folyamatosan mozogni.
A nyalkahartyanak is jót tesz a fokozott verkeringes.
A dilemmam az volt, hogy mivel ártok nagyobbat.
Ket nap es okosabb leszek. Kicsit kezd elmenni a kedvem az egesztol, annyi rizikófaktor van ebben a folyamatban :(
Elhiszem,hogy nehezebb lemondani az aktív sportról, én is világéletemben mindig sportoltam, hiszen az egész napos ülőmunka után jól esett. Csak az utóbbi időben hanyagolom. Majd szülés után valamikor folytatom, ahogy babuci engedi. Addig meg marad a terhestorna.
Reméljük, hogy mindent rendben találnak!
Hasonló kategória az alkoholista kismama is. Tényleg szörnyű érzés, ilyen szenvedély beteg embereket látni, akik nem tudnak lemondani ezekről még a babájuk érdekében sem.
A pasim minden új rosszullétemre azt mondja,hogy sajnál,széles vigyorral. Tök jó volt az éjszaka félig ülve aludni!!!!😠De azért jó egy kicsit hisztizni!😉