Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Csak hátha egy kis vígasz!
Ma beszéktem a nőgyógyászommal. Azt mindta, hogy neki MINDEN donoros paciense babát szűlt egytől egyig. Ha nem is elsőre, de MINDEGYIKNEK sikerült!
Úgyhogy ne adjátok fel barátosnéim!!!
Nagy ölelés és sok puszi mindenkinek! Gyógyítos puszi is van közötte! 😘😘😘
Óh neeeee! Annyira bíztam, hogy mindenki babás lesz!
Nem tudom... Még nem fogtam fel...
Segítségre lenne szükségem!
Kinek hol adták be az Intralipidet?
A nőgyógyászom nem tudja elintézni,a Győri Kaáli meg nem vállalja. (eddig oda jártam,és ott is kaptam)
Ne már! Ez olyan igazságtalan!
Nagyon sajnálom!
Mikor lehet a fagyi babákkal kezdeni???
Jaj ne mar!!!! Varrolany neee!!!
erre nincsenek szavak..
Sajnálom!
Köszönöm mindenkinek az üziket, nagyon jól esett , szeretlek benneteket! Totál padlón vagyok, testileg lelkileg, minden pillanatban ájulás kerülget, most amennyit tudok alszom, mert akkor nem gondolok a kiscsillagra! Kicsit összeszedem magam és jelenkezem, de ma nem megy.De azt már most tudom, hogy nem adom fel, hiszen harcos tipus vagyok, mégha nagyon necces is a folytatás. Azért mindenkinek szorítok akiknek már folyamatban van a babó!Varrólány,Rikriszta most értetek a legjobban!
Aerdna, ez nagyon szomorú hir :(
Nagyon sajnálom, soha többet ne kelljen atelned. Ha van fagyi baba akkor lehet, hogy az élet ugy akarja, hogy használd fel..
Ha maradt lelkierőd, fuss neki ujra.
Jó,akkor össze szedem az eddigi leleteket,én is elküldöm.Majd jelzik,hogy mire van szükségük!Köszi.
Ami eredményünk volt, mindent bescanneltem és elküldtem a kapcsolattartónak.
Ha valami hiányzik, akkor szólnak és megcsináltatjátok. Tőlünk nem kértek semmit.
Nekünk vagy 2 éves volt a spermiogram, de elfogadták.
Pontosan. Mi is 2x utaztunk ki, a többi e-mailben történt. Pontosan elküldik mit mikor kell szedni, itthon a Nőgyógyászod felírja.
Jaj, ne! Nagyon sajnálom! Ez olyan igazságtalan!
Pedig nagyon jó helye lett volna annak a Kismanónak!
De még ott a fagyibabád! Szorítok nektek!
Aerdna!Szomorúan olvastam már az este,hogy mi történt veled!Őszintén sajnálom,kívánom épülj fel mielőbb a folytatáshoz,testileg és lelkileg!Mindannyian veled vagyunk,szorítunk neked!
Igen. Még volt.dél körül a lesz eredmény.
Nagyon sajnálom!
Remélem gyorsan összeszeded magad,és tudsz menni az egykédért!
Aerdnaaaaa! Hogy vagy szivem? 😘
Istenem ... :( Mikor elolvastam, a szívembe hasított a döbbenet... Nagyon sajnálom a történteket ... A lelki fájdalmi oldalát ismerem sajnos én is, de fizikailag hogy vagy?? Ezért lehetett a barnázgatás?
Olyan nőgyógyász kell, aki ért a lombikhoz.
Fogsz kapni egy e-mailt, amiben minden benne lesz. Összeszeded a vizsgálatokat, és elküldesz mindent. Az első konzultációra kellenek az eredmények, a kitöltött űrlap, mert akkor már megkapod a leszívásra és a beültetésre az időpontokat.
Úgyhogy ami hiányzik azt megcsináltathatjátok már most.
Jól értem, hogy elég egy "sima" nőgyógyász itthon és közvetlen kapcsolat a kinti intézménnyel, Skype, e-mail, aztán két odautazás?
Nagyon jó sikerarányuk van, biztos, hogy értik a dolgukat! Laikusként meggyőzött a honlapjuk, jobban mint a 6 lombik itthon.
Aerdena! Nagyon sajnálom, ami történt!
Sajnàlom, el se tudom mondani mennyire...olyan hihetetlen...
Hááát lányok sajnos nagyon szomorú hírem van!
Drága kiscsillagom picurka kis élete már valóban a csillagok között van.
Ma hajnalban elvetéltem.
Meg sem tudom fogalmazni mennyire kínoz a lelki fájdalom, amit a fizikai fájdalom meg sem közelít. Próbálom feldolgozni kevés sikerrel.
Rendben,ezeket a vizsgálatokat lesz idő közben megcsináltatni?Vagy el kellene kezdeni már?Vagy erre jó az össze kötő?Most augusztusban volt 3-21 napos vérvételem.Férjemnek májusi spermiodramja van.Gondolom csak tájékoztatnak róla,vagy megtudom kérdezni emailban.Köszi:)
További ajánlott fórumok: