Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia!
No para!!!! Nekem az ikrekkel ugyanez volt, tiszta hulyen viselkedtem, ferjem idegeire mentem es nem volt gond 🙏❤
Nálad sem lesz, higgy a Babában ❤🙏 mikor mész még hcg vervetelre?
Kitartás!!!
Kitartás !!!!
Az émelygés ,cici fájás jó , ilyenkor minden jó 🙂🙂🙂
Uh ra mikor jelentkezel be?😍😍
Ohh hát ezt szomorúan olvasom nekem nagyon szimpi volt🙂🙂
Én konkrétan egy szót sem tudok angolul, németes vagyok , hát így érdekes lessz…🤣🤣🤣
Sziasztok!
Most van az, hogy ha van tünet,az jó, ha nincs tünet,az baj 😳
Tegnap egész napos émelygés, wc fölött hajlongas, alhasi húzás... Ma kevésbé határozott jelek... 😒
Próbálok visszaemlékezni a két terhessegemre, akkor hogy volt, de még azok is különböztek egymástól 😳
Mindenesetre biztatom a kis Bogyokát ♥️♥️♥️♥️
Szia!
Eddig a magyarokkal Bagócsi doktor foglalkozott de Ő már a Reprofit pozsonyi rendelőjében dolgozik. Mi akkor tudtuk meg amikor hétfőn mentünk FET-re. Egy másik orvos vegezte a beültetést, angolul folyt a kommunikació ami alapból nem gond de ha tudtuk volna, pár orvosi kifejezésnek utana jártunk volna angolul...
A beültetés előtt van még egy uh, utána 5 perc alatt beültetik a babót, aztán 10 percig kell feküdni a nőgyógyászati széken. Pisilni beültetés előtt 1 órával már nem szabad!
Miután letelt a 10 perc, felöltözöl, megkapod a zárójelentést, átkísérnek a pénzügyi osztályukra ahol kifizeted a kezelést, aztán lehet menni haza.
Köszönöm a válaszokat!
Reprofit Klinikával kapcsolatban kinek mi a tapasztalata ? A magyarokkal Bagócsi doktor foglalkozik, vagy mindig éppen melyik orvos aki foglalkozik Velünk ? A beültetésnél mi szokott lenni a protokoll? Hogy zajlik az egész folyamat ?
Szia!
Mindenképp nézesd meg az ínyedet/fogadat, a gyulladas negatívan befolyásolhatja a beültetést. Ráadásul ha akkor durran be, gyógyszert sem szedhetsz :/
Még kéne nezetni,mert beültetés után 2 hétig úgysem jó belefogni ilyesmibe.
Ha nem az inyed, hanem a fogad,akkor azért az okozhat problémát, mivel beulti után nem szedhetsz ne akármit.
Sziasztok,
Új vagyok ezen a fórumon, bár régóta olvaslak Benneteket. Jövő hét Szerdán lesz Reprofitban beültetés előtti vizsgálat, tehát jelenleg az Estrofemet szedem, ET napja 12.19. Soha nem fájt az egyik fogam mellett az ínyem, most igen...gondolom valami gyulladás lehet. A hormon okozhat -e ilyen problémát, és a sikeres ET-t befolyásolhatja e ez ? Köszönöm a válaszotokat
Sziasztok!
Melyik klinkán fogadnak 38. életévét betöltött női pácienst?
Kedves Fórumtagok!
Van köztetek olyan akinek nem nagyon van tünete? Nekem közvetlenül a beültetés után, a hazafelé úton fájdogált görcsölgetett az alhasam,es harmadik napon szúrkált a petefészkem. Ennyi.... azóta csak a takonykór van amit a gyerekektől kaptunk el es emiatt a fejem a fáj :(
Nekem is van itthon egy 10-es teszt :)
Én jól vagyok. A derekam leszakad beültetés másnapjától.
Én mindent a progira fogok :)
Én pénteken megyek vv-re akkor leszek a 10. Napon.
2x400 mg Cytlogestet hasznalok.
Beágyazódás öt naposnál egy -két nap beülti után én úgy tudom, elég hamar beágyazódik🙂
Legközelebb én is fogok prolutexet “kérni” bár van itthon is , szerintem nekem is kevés volt az egy egy cyclogest ….
Beültinél 38 volt , 15. nap 25 nagyon kevés …..
Csak így tovább nagyon örülök Nektek !!!!❤️❤️
Otthon maradsz vagy kiíratod magad?
Én most megtettem, hogy bevallottam, hogy a 400-0-400mg Utrogestan mellé szedek 3x200mg Progesteron exeltist. Hát, elég bunkón reagálták le, beparáztattak, hogy kárt okoztam a magzatban, stb. Lecsokkentettem az adagot az eredetire es tegnap elmentem önként progeszteron vérvetelre. Kiderült, h drasztikusan visszaesett a szintje, tegnap éreztem is, hogy görcsölök, amint megjött az eredmény, rögtön bevágtam 2db Prog.Ex.-t es abbamaradt a gorcsoles. Ugy dontottem eleg, innentől annyi progit szedek amennyit jonak latok. Remelem nincs gond a babával :(
Amúgy a beagyazódás idejére kinek mit mondtak?
Szió😊
Jovo het csutortokon megyek vv-re, vettem tesztet, de nem mertem még tesztelni…
Te hogy vagy?😊😊
Nagyon izgi!
Hajrá, drukkolok!
Volt amikor tudták volt amikor nem. Brno nem tudott semmit sem, 2018 ban és 2021 ben sem.
Azt hiszik 4-0-4 utroval plusz estofemmel sikerült... Közben ment clexane LDN Medrol és sok sok progi.Gondolkoztam szóljak-e utólag, a jövőbeli páciensek miatt... De aztán nem tettem.
Most az utolsó két körnél a Kaaliban tudtak mindent és támogatták.