Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Lisiekém, remélem már sokkal jobban vagy! Nagyon nem értem hogy miért nem reagál a szervezeted ezekre a bivalyerősadag hormonokra.Tiszta szivvel kívánom, hogy a bogyókád ne foglalkozzon hogy inog lába alatt a talaj és még jobban kapaszkodjon!
Amikor Nekem is kellett szájon keresztül szedni amikor felszívódott, én is kellemes iluminált állapotban éreztem magam!😂
Már sokkal enyhébb!
Csak szédülési rohamaim vannak.
Gyenge vagyok mint egy pillangópuki. És szédülök.
Megpróbàlok aludni!
Jó éjjt mindenkinek!
Babóka ott van és ássa magát egyre mélyebbre!
Van még vérzés?
Köszi Gicka!
Én is nagyon drukkolok Neked!
Már eltelt majdnem egy hét. Haladsz a teszt felé! Minden rendben lesz!
Visszamész jövő héten már dolgozni?
Pusziiii️
Hát nem tudom mi jelent jót érezni vagy nem érezni valamit.
Én úgy mentem a beültetésre hogy minden orvos azt mondta, minden szuper, jók az esèlyeim.
Ehez képest vérzek, fáj, nyom, szurkál a hasam, az előbb egyszer csak el kezdtem szédülni úgy fél órán át, aztán egyszer csak elmúlt. És feküdhetek egész map. És reszketek a babócámért, aki szintén szuper HB minőségű volt.
Nem értem hol történt a hiba.😢😢😢😢
Kérem Babót, hogy maradjon velünk! Remélem hallja és akarja!😢❤️
Köszönöm :)
Nekem ez az első beültetésem. Inszemem nem volt. A pesti Kaáliba jártunk (meg millió meg egy helyen...), onnan irányítottak tovább külföldre.
Remélem, minden rendben van. Nem érzek az égvilágon semmit. Bízom benne, hogy ez nem jelent rosszat. Kicsit parás vagyok, nem tudom, mi a normális :(
Köszi mindenkineeeek!
Itthon fekszem egész nap, úgyhogy van időm olvasgatni a fórumot.
Jó érzés újra és újra egy újabb üzenetet olvasni tőletek!
Pusziiii
Szia Gicka!
Legy udvozolve itt korunkben.
Drukkolok Nektek is h minden jol alakuljon odabent a pocidban.
Neked ez hanyadik beultetesed? Volt inszemed is? Hova jartal korabban?
Lisiekem, kitartas es fekudj inkabb most , ha meg tudod oldani. Lulluly is verzett tobbszor es megis mar nemsokara magahoz oleli a picit.
Nagy olelest kuldok Neked szeretettel! Ne tessek szomorkodni! Bizni kell a pottomkedben. Pussz!
Sziasztok!
Jól emlékszem hogy közületek volt aki a Hotel Nika Centrumban szállt meg?
Véleményt szeretnek kérni, milyen volt a szállás es a kaja. Mennyibe került egy szoba?
Köszönöm es szép hétvégét mindenkinek!
Köszönöm csjaszik az aggódást, sokat jelent, ha kapok egy-egy üzenetet!
❤️❤️❤️❤️❤️
Még vérzek sajna! Nem olyan sok, de van😕
A gyógyszerektől kicsit kótyagosan, és szomorúan vagyok!
A C vitamin talán csökkenti a vérzést, nincs rutascorbinom, az jobb lenne.
Szia Lisie!
Hogy vagy azòta? Vérzés milyen? Ilyenkor miért kell a C vitamin?
Szia Ági! Végre itt!
Remélem te legalább jól vagy!
Drukkol Neked én is nagyon!
Képzeljétek lányok, hogy egymás után volt a beültink! ️
Sziasztok! Én új vagyok itt, nekem is 18-án volt a beültetés a Reprofitnál, mint Lisie-nek.
Jajj, Lisie, most olvastam, remélem nem lesz semmi baj! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen <3
Én tegnap éjszaka kaptam emilt, nekünk csak egyet tudtak lefagyasztani.
Nem értettelek félre! Ne haragudj! Értem, hogy mit éltél át!
Én úgy értettem, hogy nem akarom, hogy abba kelljen hagynom!
Asszem kivagyunk teljesen purcanva!❤️❤️
Szia Rita! Koszi szepen! Varom a hetfot! Ilyenkor mar akkor is varom az eredmenyt, ha negativ...
Akkor vegre abbahagyhatom a gyogyszereket! Persze ha lenne ertelme, akkor szednem en szivesen.Folyamatosan gorcsolok, mint mindig.
😭
4szer 300 C Vitamint szedek. Eddig csak 600-at szedtem most megdupláztam.
Bevettem a 2 db plussz Utrot szájon át. Hát nagyon ütős. Alig tudok felállni. Mintha bedrogoztak volna!
Jó kis ütős cucc!
Úgy szeretném ezt a kis babucit. Olyan jó helyre érkezne! Mindenki úgy várja. A párom, a gyerekeim, a családom, a párom családja, még a munkahelyemen is !!!!!! Ez nem igazság! Nekem sosem volt semilyen egészségügyi gondom!
Akkor miért??????
C vitamint szedek nagyobb dozisban. Az volt itthon! 😳
Tudom nem reljesen ugyanaz!
Köszi lányok a segítséget!
Pusziii