Pesterzsébeti anyukák, apukák! (beszélgetés)
Szia!
Hát jól el keveredtek és jó nagy kerülőt csináltak így!!!!!!!! :)))))))))))))))))
Itt voltak Éviék-Bence Bettinával játszott-de nyűgi volt.Inkább péntek este,mikor hazajöttek-semmi nem volt jó neki.
Enikő egész délután aludt.
Ma viszem Enikőt a bölcsibe -szoktatás lesz.
Nem lesz gond,már tavaly is járt pár napot,és nagyon tetszett neki.
Ez a Wekerlei,kis létszámú bölcsi-olyan magán jellegű.
Összesen 30 férőhelyes.
Nemrég újították fel az udvart,új játékokat hoztak,csúszdát is kaptak.Gumilapoztak:))
Úgy gondoltuk,nem árt neki egy kis eső.
De most nagyon büdös egy helyen.
Nem is tudom,hogy mivel sikáljam át,vagy kezeljem a szag ellen.:((
Nem szeretném kidobni,mert használtan kerül 40 ezerbe-és szépek a színei-jól mutat a szobába.
Az is lehet,hogy mikor fel lett tekerve,akkor érhette nedvesség,és ezért büdös:((
Szia!
Kőbánya felső állomáson.Amire azt hitte a Lajos,hogy a KÖKI:))))
Aztán mentek egy darabig-azt sem tudta,hol vannak.
Majd rossz irányba szálltak fel a 37-es villamosra-leszálltak-fel az 1-esre-ami ment tíz métert,majd leszállította az utasokat,mert kábelszakadás történt.
Aztán elmentek a másik irányba a Stadionokig,majd Metróval jöttek haza:)
Szia!
És a végén kiderült,hogy hol szálltak le a Köki helyett?
Kb a vállig érő haj a félhosszú.
Utána,már hosszú kategória.
Szia!
Nem tudtunk kimenni,mert a Lajos sem tudta,hol szálltak le a vonatról:D)
Eltévedtek.
Úgy volt Kökire mennek,de egész máshova érkezett a vonat.
Valóban,sok munkánk volt-és még a tetőteret el sem kezdtük-meg persze lent sem vagyunk készen.
Lajosnak több ezer könyve van,aminek helye nincsen:(Úgyhogy, könyv hegyek szerte a lakásban.
Ezért,bizony rendesen tele van az egsz házam-ehhez még hozzájön a Lajos által begyűjtött kacatok:((
Még nem tudom,mikor lesz kész az üzlet.
Függönyöket kell vegyek,meg anyagokat.
Utána lehet csak elkezdeni hírdetni.
Szia!
Azt hittem,hogy kimentek eléjük Encivel:))
Gondoltam,hogy sokat takarítasz és azért nem írsz:))
A mi kb 40 négyzetméteres pici lakásunkban is rengeteg takarítani való lenne állandóan,pláne,hogy kertes ház ez is,mint a Tiétek.Tehát a takarítási rész miatt egyáltalán nem irigyellek,csak azért egy picikét,hogy valószínűleg nincs olyan zsufi Nálatok,mint nálunk:))
De majd javul a helyzet ha egyszer ki tudjuk bővíteni a lakást,vagy netán el tudunk költözni.:))De én úgy szeretem a lakásunkat ahogyan van,mert a mienk és nem másé.Más összetenné a 2 kezét ha lehetne egy ilyen,vagy ennél kisebb saját lakása is:))
Tudod már hányadikán kezdesz dolgozni?Hogyan és hol hirdeted magad?
Háát,ez nagyon változó.
Hosszúságtól is függ.
PL.van rövid,félhosszú,hosszú,és extrahosszú.
Átlagban egy rövid haj-2500-3500,ezután már csak felfelé van.
Persze-ez így is van.:D)
Nekem a barátnőm vágta a fodrász Kriszti-akinél dolgoztam is Bence születése után.
Egy helyen voltunk gyakorlaton a Bartal szalonban.
Sajnos nem tud vágni-pedig ingyen csinálja a hajam-mégis elmentem egy drága helyre-mert Manka nagyon ügyes-DE Sokba kerül.:(
Nekem festés vágás-7 ezer-és már a hajam sem hoszú.
Szia!
Már éppen elkezdtem írni tegnap este,mikor megjöttek Lajosék.
Azért jöttek haza ilyen hamar,mert a kollégájához ma vendégek jönnek,pontosabban rokonok Szlovéniából,akik ma éjszakára náluk alszanak.
Hétfőn pedig a lánya megy a barátjával pár napra.
Nagyon jól érezték magukat-volt tüzijáték 20.-án,béreltek vizibiciklit tegnap.
Most már nem tervezünk semmit-mert úgyse jön össze:(
Itthon kipucoltuk az üzletet-rengeteg szemetet dobtunk ki.
Szőnyegeket mostunk-egész nap melóztunk.
még azért van lent munka bőven.Barátnőm segített a hugával-így jobban haladtunk hárman.
A tetőtér még várat magára.
Na mikor érkeznek a srácok?
Sikerült befejezni a takarítást?Enikő ilyenkor egyedül játszik amíg Te takarítasz?
Csak az ember olyan nehezen adja oda a haját egy olyan kezébe,akinél nem tudja,hogy milyen lesz.
Mert a múltkor levágta ugyan úgy ahogyan évek óta le volt vágva,pedig én nem azt mondtam Neki:(((
Szia!
Az adatlap kitöltésével eljutottam odáig,hogy felraktam 3 vonalzót.:)))
A képeket meg nem akarja berakni.Azt majd máskor megpróbálom,hogyha a gyerekek lenyugodtak.Mert most például Árven apának hisztizik ezerrel,valami hülyeségen.
Hát,bizony nagyon kevés fodrász van,aki jól le tudja vágni.
Mi a barátnőmmel a szomszédba járunk fodrászhoz-ide Wekerlére.
Egy fiatal csaj vágja-aki nagyon ügyes.
Csak Ő is nagyon drága sajnos:(
Vetekszik a Hajas áraival.
Régebben egy mesterfodrásznál dolgozott a belvárosban,aztán mikor id eköltöztek Kispestre,akkor jött át egy itteni kis üzletbe.
Már én is azon gondolkodtam,hogy keresnem kell egy másik fodrászt,mert túl drága:((
Bencus sem volt különösebben édes szájú.
Mostanság kapott rá a csokoládékra-meg a fagyira:)
Enikőnek,meg igazából mindegy mit adunk-mindenevő:)
Nekem is az egyik kedvencem a lekváros tekercs.
Egyszer olyan finom lett,hogy két perc alatt eltűntettük hárman.
Akkor pont Enikővel voltam terhes.:))
Holnap este jönnek haza Bencusék.Lajos mondta a telefonba.
Tán a kolléga elutazik valahova.
Még nem végeztem a takarítással-pedig egész nap dolgoztam,szőnyegeket,függönyöket mostam.
Holnap folytatom.
Jajj,annyira sok van:((
Hónapok óta el szeretnék menni fodrászhoz.Utoljára akkor voltam mielőtt Árisszal bementem a kórházba.Jó rég volt már.De akkora csalódás volt,mert nem úgy vágta le a hajamat a fodrász ahogyan szerettem volna.
Olyan hajat szeretnék aminél a hosszúsága a hajamnak nagyából megmarad,és egy laza hatást kapok,valamint egy kicsit ritkább esése legyen a hajamnak,mert most nagyon vastagnak találom.
Igazából a Hajas Laci szokta a nőknek úgy levágni a haját,ahogyan én is szeretném az enyémet látni.Csak a Hajas nagyon drága,meg 2 szoptatás között nem érek oda,meg vissza a legközelebbi szalonjába sem.:((( Ezért kéne egy közeli fodrász aki levágná,és nem drága,és olyanra csinálná meg mint amit már évek óta szeretnék.Csak nem tudok ilyet:((
Hát igazából megtudom érteni Bencust,mert a Piros Pöttyös Rudi az igazi!!!Annál nincs jobb,de szerintem abból is az eredeti a leges legjobb.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,imádom a piskóta tekercset fini kis lekvárral...........hmmmmmmmmmm,nyam,nyam.........
Olyanból egy egész tekercset meg tudok enni.
Csak Árven az ilyeneket annyira nem szereti.Talán 2 édesség van,vagy 3 amit mindig szívesen megeszik.A többit csak ha kedve van.Amit igazából nem is bánok.
Állítólag az RTL Klub valami meglepivel készül Tüzijáték után.Kíváncsi leszek rá mit talált ki.
Nem mentek a Lajosék után Enikővel,ha teljesen meggyógyult?
Jól teszitek-valóban a kicsiknek nem jó-a tömegbe berángatni Őket.
Mi sem megyünk.majd a tévét nézzük:)
Tegnap este hívtam Lajosékat-jól érzik magukat-8körül mentek fel a fürdőzésből.
A víz állítólag,nagyon kellemes.:)
Addig maradnak,amíg jól esik nekik.
Szombatra,és vasárnapra rossz időt jósolnak-eső,zápor-zivatar lesz.
Viszont hétfőtől,egész a jövő hét péntekig visszatér a kánikula,napsütés-és 32 fok.
Hello!
Igen-Bencus annyira válogatós,hogy csak a Pöttyös rudit eszi meg.Enikő most még megeszi a többi fajtát is
Valszínű,piskótatekercset fogok csinálni a névnapokra.
Együtt fogjuk ünnepelni mindenkiét.
Bencének 23,Lajosnak 25,nekem 5-én volt-Encsinek szeptemberben lesz-előrehozzuk:))
További ajánlott fórumok:
- Budapest XIV. kerületi anyukák, apukák segítsetek!
- Tud valaki jó és olcsó CSEPELI vagy pesterzsébeti (vagy bármilyen pesti:)) menyasszonyi ruhakölcsönzőt?
- Gyermeküket egyedül nevelő anyukák és apukák barátkozós fóruma
- Meg tudná mondani valaki a Pesterzsébet városközpontban található Interspar számát?
- Péceli Anyukák, Apukák és Mindenki más..
- 4-5 gyermekes anyukák, apukák, családok: milyen az élet ennyien?