Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Szia!
Igen, én is ezt tapasztaltam. Régóta tervezem, hogy visszamegyek a pszichére, hogy kérjek rá receptet, de eddig még nem mentem.
Remélem sikerül a baba projekt :)
Szia!
Iskolába járok azóta is, és most már rendszeresen. Nekem jobb lett valamivel. :)
Szeretek tanulni, és mostanában már beszélgetek is úgy, mint mások. Nagyon furcsa azt látni, hogy nem én vagyok a leghalkabb az osztályban.
De csak azért bírom, mert kevesen vagyunk. A fél osztály dolgozik/nem ér rá. Nagyon sokan hiányoznak általában. Kis létszám mellett hozzászoktam, hogy végig maradok. Ha pedig sokan vagyunk, eljövök hamarabb (ezen még javítanom kell). Azért nem merném kijelenteni, hogy kész, akkor ezentúl minden szép és jó.
De jobb.
Remélem te is jól vagy! :)
Szia, én most babavárásos projektben vagyok ugyan, így már nem használhatom,de nekem valóban használt pánikrohamok során a nyelv alatti xanax, szóval aki már xanaxot kénytelen szedni, próbálja ki ezt a fajtát, nekem bevált, kb 30 mp. alatt hat.
Sokkal hatékonyabb, mint a sima xanaxok.
Soha nem befolyásolta az idő a közérzetem
Vasárnap óta szörnyen vagyok, de talán szervizbaj ez is
Takony, száraz köhögés, 39fok láz
Rohadjon meg!
Szia!
Szerintem meg kéne tervezned a hétvégi programjaidat, vásárlásaidat.
Munkanapokon azért vagy magabiztos és vagy képes bemenni dolgozni, mert tudod merre mész, milyen útvonalon, mikor érsz be. Ott már megint szokott környezetben vagy.
A munkába járáson kívül is el kéne hagynod a lakást.
Nem szabad hagynod, hogy uralja az életed.
Hogy érzed magad? Neked is befolyásolja az idő az állapotod?
Vagy csak én nem szeretem ezt a szürkés napokat ?
Szia ! Ha dolgozni kell akkor rendben van minden? Nem lehet,hogy túl sokat gondolkozol? Túlhajtod magad esetleg és nem tudod magad kipihenni?
Ilyet is olvastam például.
Elkapott egy jó kis megfázás + kis köhécs
De erröl tudni hogy pár nap és vége, nem úgy mint ez a szemétség.
Időjárás nem jácc nálam
Magas a vérnyomásom dél óta, bár most estefelé lejebb ment, de akkor is ócskán vagyok
Délelött még semmi
Adtam neki egy kis alkoholt és Xanaxot. Vicc de tényleg lejebb ment
Ez az élet már csak így marad :(
Látom mindenki meggyógyult csak én vagyok nagyon ócskán :(
Ennek sose lesz vége?
Nem hallottam még róla,anyám szedett valamint az is azonnal oldódó ,nitropenton vagy valami .
De az nem szorongásra való gyógyszer.
Van az a rögtön ható, nyelv alatt feloldódó xanax... Nem tudom, ki m ennyire ismeri? :)
Elég praktikus. Lehet nem volna rossz ötlet néha használni... nem tudom.
De ez a keresztrejtvény jó trükk :D Nálam verses kötet van mindig.
Ha "olyanom van" benyomok 0,5-0,75 Xanaxot fél egy órával az elindulás elött
Legtöbbször segitett. Igaz nem tömegközlekedéssel közlekedem, de ügyeket intézni kell azt meg csak gyalog lehet. Párszor az is nyűg volt hogy a hivatal közelében nem találtam parkoló helyet.
Keresztrejtvény mindig van nálam, ha tudom hogy picit is várakozni kell
De nem szabad rosszra gondolni :D ! Persze mintha az olyan könnyű lenne...Olyat is olvastam ,hogy a gondolat és az érzés közül ,mindig az érzés fog győzni . Pl ha jön velem szembe a hülye szomszéd (aki rendszerint már 6 kor elkezd kalapálni ,télen nyáron,esőben fagyban )próbálom ignorálni . Csak ugye nem könnyű :D legszívesebben orrba gyűrném:D itt már az érzés erősebb...
Domján László videóit hallgasd ,én is azt szoktam gépezés közben . 101 pozitív megerősítés ,áthangoló stb ,nem kell hogy figyeld ,lassan tudatosulni fog benned .Nyugodt vagy és bátor !!!! :D
,,Szerintem jobb ,ha a gondolatokat fordítjuk más irányba."
Szerintem is!
De ez a legnehezebb. Már most ideges vagyok, pedig csak du fél háromkor kellene indulnom itthonról. Ilyenkor fogalmam sincs, mivel kössem le magam, de valahogy majd csak lesz.
Az nagyon jó, ha mész, amikor muszáj. Én is szeretnék, pl. ma is... :D
,,Mennék de olyan nem is tudom milyen érzés jön rám"
Rám is. Én akaratlanul is abba gondolok bele sokszor, hogy milyen borzalmas lesz majd ott (ahová menni kell). Ezt kellene valahogy lenyomni talán, meg nem hagyni időt az agyalásra, úgyhogy meg is próbálkozok most ezzel. Muszáj.
Mennék de olyan nem is tudom milyen érzés jön rám....ha muszáj menni ,akkor megyek. Ő minden hétvégén vásárol,van mikor a kisebb fiam is megy vele. Bezzeg fiatalon nem volt akadálya ,munka után buli onnan újra munka. Talán nem is tett jót ,hogy túlságosan keveset pihentem,később megbosszulta magát a sok hajtás. Ne mondd azt ,hogy félsz,bátor vagy megcsinálod ,elmész abba a buliba és jó lesz 😁!! Ha félsz felülkerekedik rajtad a pánik. Mondom én ,aki pont úgy fél .
Azt mondták,meg kell keresni az okot ,elhiheted 20 éve nem tudok rájönni....talán az sem jó ,ha kutakodunk .
Mivel akkoris erre a hülyeségre összpontosítunk. Szerintem jobb ,ha a gondolatokat fordítjuk más irányba.
Ez a hozzászólás nagyon motiváló, jól esett olvasni. :)
Messzire egyedül én sem igazán utazok, és sok egészséges ember sem szeret/ nem meri bevállalni.
Már most félek az októbertől, mert várnak egy születésnapra... jó messzire.
Egyébként amikor a férjed megy vásárolni, te nem érzel kedvet hozzá, hogy vele menj? Én sokszor anyukámmal járok, és könnyebb úgy.