Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Csöndben mondom, jellemzően Xanax, de főleg röviditallal élem túl a napokat.
Én valóban beivottan érzem magam, de ez lelazít
Nincs mit tenni, ez van
Irtam korábban hogy valakit az 1000xNE D vitamin hozot ki ebböl
Téged meg az agyad önmaga
Engem meg a gyógyszer, ha nem is 100%-osan
Nincs csoda megoldás
Én is tudom ,hogy az agyam csinálja ezt az állapotot. Csak azt nem tudom ,hogyan fordítsam vissza ...ez nem egyszerű,ugyanis itthon nem jelentkezik roham. Jövök megyek amúgy ,csak mint aki beszívott vagy beivott,gyenge vagyok szédülök,elfàradok.
Nem, közel sem, mint ahogy írtam is.Voltak rosszulléteim. Halálfélelmem. Nem tudtam napokig kimozdulni a lakásból. A testvérem hozott kaját.
Sokat olvastam erről az állapotról. Megfigyeltem magam. Mikor jelentkezik?
Bevettem a "leszarom tablettát", és gondoltam,majd én megmutatom ki itt az úr a háznál.:)
Megtanultam meditálni, gondolkozni, beszélni magammal.
Aztán fokozatosan kitettem magam a rizikós helyzeteknek.
Bizonyára erős vagy és másképp gondolkozol.
Elsőalkalomkor is ilyen erős voltál?
Én szarul voltam és tűztem a dokihoz, akár szivész, akár pszichiáterhez, nem egyszer.
Voltam súlyosan rosszul, mert kimentem és közlekedtem. De nem vesztettem el az eszem és adtam át magam a pániknak. Tudtam mi okozza és hogy csak az agyam játszik velem. És ez megnyugtatott.
Nem is kérdezem, hiszen tudom . Te legalább mersz vezetni .A depi a tehetetlenség érzése miatt van , gondolom én 😔 . Lesz ez még így se' ezt szokták mondani 😉
Akkor is olyan bátor vagy ,mikor hetente visz el a mentő az utcáról??! Kirúgnak mert rosszul vagy a munkahelyen !!? Persze ,nem halsz bele igazad van ...nem velem történt hála Istennek,de ilyen is van sajnos. Gondolkodjunk már egy kicsit ,mindenki más.
Egyetértek!
Sajnos, sokan gyógyszerfüggők lesznek és nem tudnak lejönni.
Az önértékelésnek is fontos szerepe van a gyógyulásban, vagy ennek az állapotnak az elhagyásában. Általában a szorongó, pánikos emberek kisebbségi komplexusoktól is szenvednek. Alul értékelik magukat másoknál és ezzel elbizonytalanítják magukat.
És vannak,akik teljesen hagyják magukon eluralkodni ezt az állapotot. Pedig csak ki kellene állniuk magukért.
Hogy rohadjon meg ez a szemétség. Pluz hozzá a depi :(
Néhány dolgot elintéztrem ma autóval, majdhogynem bögtem vezetés közben
Ne kérdezd miért, én sem tudom igazán/dehogynem/
Vannak jobb napok,jobb időszakok ,de van mikor egyik pillanatról a másikra pocsék lesz minden.
Nincs az a vitamin vagy gyógynövény , egyéb ásványi anyag amit én ne próbáltam volna. Marad az agyi kémia zavara,az pedig valóban csak gyógyszer teszi rendbe. Vagy egy cukorbeteg is meggyógyul esetleg ,mert csupán ő megoldja ? Jó vicc ...igazad van Regina kell a gyógyszer ,bár ne kellene.
ha menni "kell" "
Pontosan így van
Ha laza, "akkor megyek amikor akarok" akkor semmi gond. Ha kötelező akkor már cikisebb a helyzet
Szemét egy baj ez!
Sem orvos,sem gyògyszer nincs ami megoldja helyetted,csak te!"
Wz biza nem így van. Gyógyszer kell, saját tapasztalat
Persze esküdtek már nekem az 1000NE D vitaminra is hogy az gyógyitotta ki a pánikbol
Én hiszek mindenkinek, de az okos más kárán tanul
Szorongás és közlekedési fóbia ? Néha engem is kísérni kell,pl ha menni "kell" . Ha magamtól elindulok ,akkor más. Jobbulást kívánok neked is 😊
Nagyon aranyos vagy, de azért ez egy összetettebb probléma.
Amit javasolsz, azokat ki lehet próbálni, de sajnos nem feltétlenül megoldás.
Szia! Nemtudom pontosan. Volt nèhány tünetem,amiből én arra gondoltam,de nem voltam biztos benne.
Rengeteg fajtàjàja van sajnos! Eggyikötök írta,hogy kísèrgetni kell! Evelyn ! Ismerös! Remeg a làbad...fèlsz...èn anno a buszra nem mertem felszàlni! Ne fèlj! Eröltessed meg magad ,menni fog! Nem fog törtènni semmi! Csak ùgy küzdöd le,a problèma elè mèsz! Gondolod könnyen beszèlek,de àtèltem èn is! Ez kb annyira betegsèg mint az influenza! Sajnos visszatèr,de ha megtanulod kezelni ,akkor èvekig tünetmentes maradsz! Biztos mindenkinek van valami amit szeret csinàlni! Nekem pl sok van! Èn kreatívkodom.... Ez a dolog legyözhetö! Ne adj neki teret,ès idöt! Sikerülni fog! 👍🏼
Igazàbòl segíteni jöttem! Meglàttam a fórumot,gondoltam benèzek,amùgy màs fòrumban vagyok! 35-èves vagyok! Mögöttem àll màr pàr èv! Kezdetben orvostòl,orvosig.... mert szabadulni akartam töle! De,ez nem betegsèg! Egy àllapot! Megfigyelèsem szerint a lelkisebb rèszt èrinti! Mindent a szívünkre veszünk!
Ès mèg valami! Sem orvos,sem gyògyszer nincs ami megoldja helyetted,csak te! Ahogy jött el is megy! Meghalni nem fogsz,sem megörülni,sem mefulladni! Kerüld az extrem helyzeteket! Ne figyeld magad! A halàlfèlelmet ùgy küzdöttem le,hogy elfogadtam! Ha meghalok,meghalok! Nem rettegtem! Erösebb vagyok!
Sziasztok! Pànik beteg vagyok kiskorom òta! Papírom ugyan nincsen,de a hàtam mögött àll pàr szanaxos,frontinos èv! Mert ugye ezzel kezelik! 17-voltam amikor elöször pszichèsen lègszomjam volt! Aztàn annyira megijedtem,hogy elkezdtem generálni magamnak! Ez a generàlt szorongàs! Èvekig kitartott,aztàn elegem lett belöle,ès azt mondtam nem akarom többet! Leküzdöttem! Akinek esetleg lègszomja,ès halàlfèlelme van,az csak írjon! A pàniknak több formàja van,de az igazi kivàltó ok,a heves szívverèsed,ès valami okozta izgalom! Aztàn van a màsik! A megörülèstöl valò fèlelem! Az dùrva! Adj neki 5-percet ès elmùlik! Vagy esetleg igyàl egy pàleszt,de ne legyèl alkoholista!
Mindenkinèl más!Nálam pèldául remegès,heves szívdobogás,szèdülès.Nekem a minden reggel ez van.Brigu te is pánikbeteg vagy?
A pánik betegségnek mik a tünetei?
Én is pánikbeteg vagyok, csak nálam ez a közlekedésnél jön elő. Kísérgetni kell. :( Jobbulást Sorstársak.
Ez nem jó ,és hogy viseled ?
Én is az vagyok már 2016 óta.
Úgy hogy mondd el a tüneteket
Én is elmondtam mit olvastam a leletek alapján, oszt' nyugodjak meg, meg hol olvastam ilyet
Hol, hát az interneten :(
Kellemes, de azért belejátszot a pánik kicsikét
Talán nem ,bízunk benne. Engem a belgyógyász kezelt félre,még mindig jobb,mintha a dili doki.😉
További ajánlott fórumok: