Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Jobb lesz, hidd el.
Bár vmi motoszkál benned is, hisz nem tudsz aludni.:(
Áhh, megvagyok:)
És Veled?? Hogy érzed magad a gyógyszerektől???
Szia!
Én még sosem licitáltam, nem is tudom hogy kell. Pedig jó dolgok vannak.
Szia,
én vagyok, épp elcsesztem egy licitálást. megondolatlanul licitált egy lovaglócsizmára-3000.-+kesztyű...de minek:(
Jó estét,
Remélem jól vagytok!!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A sógornőm sajnos pánikbeteg,Székesfehérváron vagy környékén keresünk orvost. Tud valaki egy tényleg jó, hozzáértő dokit ajánlani?
Előre is köszi mindenkinek aki tud segíteni :)
Szia Zsuzsi!Ne kenődj el!Valószínű régebbi feldolgozatlan valami jön ki most.Nekem is csak úgy szokott,villámcsapásszerűen,akkor,amikor éppen nincs is semmi pánikolni való.Utoljára a Holdfogyatkozáskor.Akkor én sem aludtam éjjel.És nem akart elmúlni.Szerintem túl sok fogalmuk a dokiknak sincsen erről,hogy miért éppen akkor jön és egyáltalán mitől jön.Meg ha valaki kigyógyul,akkor mitől gyógyul ki,a másik meg miért nem.
Lehet,hogy meg kell tanulnunk élni vele,amíg nem jövünk helyre teljesen.Egyébként azon az estén én sem voltam tökéletes.Fájt a fejem hullámokban éjjel,meg olyan fura volt minden.Ráfogtam a frontokra.
Szia!
Nagyon hallgat mindenki.Te, hogy vagy ? Beveted a Gyogyszert?
Sziasztok!
Látom, ma nem volt senki. Most ilyen későn van esetleg valaki rajtam kívül?
Úr Isten, iszonyú lehetett.:(((
De MEGCSINÁLTAD, és mászol ki a gödöről!!:D
Sziasztok,
Wheeehheeeeeeeeeee.D:D:D
Ez egy könyvből van :
" Az élet hullámvasút, az élet kemény és széditő játék, az élet ejtőernyőzés, kockázatvállalás, esések és kelések sorozata, hegymászás, vágy, hogy fölérjünk a csúcsra és csalódás és szenvedés ha nem sikerül."
És ez nagyon igaz
Na,majd "jól" megvígasztallak:lehet rosszabb.Ez a fránya pánik ezerarcú,mert ott csap le és akkor amikor csak akar,és olyan intenzitással,hogy alig szeded össze magad.
Valami kihozta belőled,de mi???Mindig van oka,hiába mondogatjuk,derült égből,az ok mindig ott van,csak látni nem akarjuk.Könnyebb homokba dugni a fejünket és szenvedni.Nem vagyok valami vígasztaló,de így láttam eddig is,most már nem csak így látom,hanem tudom,hogy így van.Addig fog kínozni,míg egyszer besokallsz,és teszel magadért.Nem lehetek igazán büszke magamra,nem az én érdemem,hogy épp kifele tartok belőle.Kellett ehhez néhány sorstárs,köztük Tikky,és egy nagyon megértő Doki.
De ott,nevezhetjük annak is,én azért jobban szeretem a neuro kifejezést.
Apám Zentán a neuron halt meg.
Nem Szabadkán volt,sajnos.
Ha ott lett volna,vagy Újvidéken,talán még élne.
De én bevittem a zentai haláltáborba.
Mert az nem kórház.Az haláltábor.
Ja!:)A volt dokicsajom azt mondta vizitkor "Az egész élet egy nagy hullámvasút.",mire én: "Csak le ne szédüljek róla".
Enyhül ez,csak kellemetlen.Egy másik dokicsaj egyik ilyen "vizitkor" kérdezi hogy vagyok,mondom neki szörnyen,de kibírom a nyugtató injekció nélkül,és erre ő,hogy úgy kell felfogni,ez kellemetlen,majd elmúlik.Na,akkor ez baromi kellemetlen,de úgyis kibírom!Ha kibírtam a nyugtató nélkül...Borzasztó volt a tetőfok,és a borzasztó enyhe kifejezés,jellemzés arra az érzésre.
Sziasztok! Szia Móni!
Örülök, hogy itt vagy olvasom a beszámolódat.
Sziasztok!Szia Móni:)
Kíváncsian várom a folytatást!Egyébként biztosan elmúlik az a fránya szédülés is.Ne add fel!Biciklizést támogatom:)
Köki,én csak látogatóba jártam be naponta kétszer és nem is abba a kórházba,ahol Móni volt,de...
Ha lenne kalapom,komolyan mondom,földig hajolnék vele Móni előtt.