Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Vettek vért,okés,csak kicsit magas a kolleszterin.Ősszel is vettek vért,akkor is okés volt.Voltam már vérszegény,szedettek is valami bogyókat,szirupot,rendben is lett.Az a szédülés nem ilyen volt.Ez a mostani hirtelen jön,van amikor mozdulatra,van amikor csak úgy,forgó,és rémísztő.Hányingerem is van.Na,ez most jelen időben van írva,de tegnap óta változott a helyzet.Ez a Cavinton gyorsabban hat,mint azt remélni mertem.Kába vagyok,libegek,de kellemes libegés:)Viszont a rohamok jönnek:( Már megint jönnek,és nagyon elkeserít,mert azt hittem,hogy én győzök.Még nem adom fel,csak épp nem ezt vártam.Annyira biztos voltam magamban,erre tegnap többször is rohamom volt,ma meg kezdődött,de sikerült kivédeni,csak épp bogyóval:(
Nem adom fel,de most jól meginogtam.
Sziasztok!
Köki milyen teád van? Én is szeretném, mert gondjaim vannak az alvással. Ráadásul egyedül leszek itthon a hét végén és már előre pánikolok. Pedig tudom, hogy nem kéne...
A tea????
Ütős Köki, mint állat!!! :DDDD
Először a kezem lett könnyű, aztán a lábaim, utána a szemeim csukódtak. Nem aludtam be tőle rögtön, de lagalább nem szenvedtem órákat az elalvással.
Szia! Sziasztok!
Móni most eszembe jutott nem vagy te vérszegény és vas hiányos, mert ez ia okozhat szédülést.
Hello Lányok, Fiúk!
A csokirúd megérkezett Tikki, köszi!!:D HMMMMM:))
Tea jó, ugye?? A gyógyszerek helyett ezt nyomtam, most meg már lusta vagyok készíteni.:)
Szia!
Magamtól, mert évekig szedtem a gyógyszereket és nem történt semmi. Belefáradtam, és eljutottam arra a pontra , hogy csak saját magam tudom megoldani a problémámat.
Persze előfordul , hogy van egy -egy rohamom, de én akarok győzni. Ha netán gyenge vagyok beveszek egy frontint, amitől 2 napig alvajáró leszek, és azt nagyon gyülölöm.
Most omega 3-mat szedek, teázgatok és hála jól vagyok. Azt nem tudom, hogy az omegától-e de én ezt akarom hinni, és most ez működik.
Sziasztok!
Én szedtem egy darabíg,nem is volt rosz,de mégis áttértem a magneB-re.
Én ezzel a Neuroptimmal próbáltam kiváltani a gyógyszert.Kevés rohamom volt,de volt.Nem tudom,hogy milyen lett volna nélküle.
Hogy érted,hogy a szédülés dominált?Volt már máskor is,hogy szédültem,de a bogyóktól elmúlt,most meg már tavaly augusztus eleje óta kínoz,kisebb-nagyobb szünetekkel.Amikor nem szédülök,húúú,akkor ünnep!Annyira képes megkínozni,hogy forog velem minden,és kifektet.
Tegnap kaptam Cavintont,enyhült egy kicsit,de semmi hirtelen mozgás,mert utána kényszerű pihenés jön.
Azt mondja a dokim,ez a 22-es csapdája.Nem olvastam a könyvet,sem a filmet nem néztem,de tudom miről van szó.Na,ez az az eset,amikor semmi bajom,de mégis szarul vagyok.Még az érszükületet nem nézték,de sem a doki,sem a fülész nem gondol ennek lehetőségére.Ők is a nyavalya mellékhatásaként emlegetik.
Csodálatos valami az agy,de ennyire csodálatosnak nem kéne lennie.Beérném egy normál aggyal is...
Szia!
Én próbáltam, de sajnos nem sok sikerrel. Iszonyú hányingerem volt tőle, fájt a hasam, (persze jobb mint a pánikroham :)) szóval 3hétig szenvedtem vele, majd kidobtam. Persze neked ettől még beválhat, próbáld ki.
Sziasztok!
Hallott közületek valaki a neuroptim nevű gyógyhatású készítményről? Ha van valami tapasztalatotok róla, légyszi osszátok meg velem! Köszi
Na azt még megtalálom, 4 szemem van :DDDD
Léptem!!!!!!
Jó éjt
Na mostmár az én kezem is nagyon légies...
Nyilván ideje húzni,még esetleg látom,hol az ágy.