Pánikbeteg vagyok! (beszélgetés)
Jól vagyok, csak néha elegem lesz.
:))
Hűű, buliztatok 3-an??
:D Zsu Tikky! Nutellát vittetek Moncsinak?:)))
Éppen hogy jó társaság voltál,ne mondj ilyeneket!
Abszolút fesztelen tudtam lenni a társaságotokban,ami nem épp jellemző rám.
Stefinél is úgy éreztem,már ezer éve ismerem.
Én ilyet eddig még nem éreztem.Mintha mindíg is ismertelek volna benneteket.
Fáni,később megy a válasz,meg egy kérdés.
Te Móni!!Ne beszélj hülyeségeket. Miért ne lettél volna jó társaság?
Én jól éreztem magam, és szerintem Zsuzsi is.
Átéltem a helyzetet, és túléltem.
Te is meg fogod csinálni!:-D
Elvonási tünet...
Folytatnám,csak ez a fránya szédülés megakadályoz...Ritka élmény volt ez a kórházasdi,lenne is miről mesélni,de elodázom egy ideig.
Ma megyek fülészhez.Azt nem tudom,hogy most mit is kívánjak magamnak:találjon valamit, vagy inkább ne.Ha talál valamit,az már szervi,basszus...
Szijja Moncsi!
Hogy vagy?? Mit érzel??
Sokszor kértem éjjel, hogy: Segíts!!!, de nem vágta, hiszti mondta.
Szar volt, de elmúlt.
Ha a családod megért, fél gyógyulás (Anyukám, tesó hitt nekem), idegenek pedig le vannak sz@rva!
Ne törődj velük!!
Igen, dolgozom. Bár szeretnék változtatni, ha nem is teljes egészében, de vmit tennem kell, h ne égjek ki.
Szia. Ebben tök igazad van.
Amúgy hogy vagy? Kíváncsian várom a naplód folytatását.
:)))))))Mondogatom mindig:csak egy rohamot kívánok az okoskodóknak,aztán úgyis jön a többi(ez nem feltétlen van így,de jól hangzik).És akkor beszélgethetünk róla,hogy hiszti vagy nem hiszti...
Nem is érthetik meg,mert aki nem volt,van benne,az azt hiszem nem érti meg.Az már más tészta,hogy legalább megpróbálnának megérteni...
Tűrhetően aludtam, csak egyszer ébredtem meg, de sikerült visszaszuggerálnom magam.
Nekem is ezt mondják. Talán a közeli hozzátartozóim hisznek nekem, de a munkahelyemen sajnos nem. Pedig a problémák ott kezdődtek.
Te dolgozol?
Szia!:)
Köszönöm jól, remélem Te is! Sikerült pihenned??
Igen, azt mondták: HISTI.
Én pedig azt, hogy: ANYÁD!
Szia. Jól aludtál?
Ez tök szar. Nincs az embernek elég baja, még sokan azt hiszik, hogy szimulálsz.
Jó reggelt!:)
Nem, nem értett mega környezetem, egyedül voltam.
Sziasztok! Szia Nóra!
Ahogy elnézem nem nagy forgalom volt ma sem.
Örülök, hogy volt annyi erőd, hogy ne vedd be a gyógyszert. Sajnos a sedatifot nem ismerem.Reméljük, hogy használni fog.Ha bizól benne biztos használ. Sokszor amibe az ember hisz azzal többet el ér mint bármi mással.Reméljük nálad is igy lesz.
Irod, hogy nem dolgozol csak most vagy egyáltalán nincs munkahelyed?
lépek, nagyon álmos vagyok! sztem nemsokára jön györgi, és nem maradsz egyedül. de így sem vagy egyedül, hisz ott a családod, nekik nagy szükségük van rád, pihenj...olvass!!
jó éjt!!:*
Köki:))
Ismerős, átesem a szituáción!!
Ne félj, hisz magadnak teremted elő a helyzetet, egyébként semmi bajod!!:)
A stressz, és frusztrációk nappal nincsenek jelen, legalábbis nem tudatosulnak, hisz megannyi ingert kap az agyunk (is), amellyel lefoglaljuk magunkat.
Azért éjszaka jönnek a rohamok, mert amikor elalsznk, mély álomban, nincs ami elvonja a figyelmet, mint egy edény fedő, leszáll az edényről a nagy nyomás miatt, és robban a sok marhaság.
Nehéz, kemény küzdele volt.
Napi 3x1 Frontinnal kezdtem, majd 1 hónapon belül 3x2-re emeltem stb..rosszullétek sűrűsödtek, mígnem megelégeltem.
Nagy kínt kellett megélnem, h észhez térjek.
Kicsesztem a gyógyszert, és agyban eldöntöttem:ELÉÉÉÉG!
Hiába írom le, vagy bárki más, amíg nálad be nem következik "az utolsó csepp a pohárban" szindrma, szenvedsz, éjszakázol...
Engedd el magad, nyugi, nincs rosszullét. Hisz te sem akarod, ne teremtsd meg!!
:))