Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Üldözési mániád lett?
Senki nem foglalkozik innen veled. A neved azért lett leírva, mert itteni embert mocskoltál. Nem engem.
Ja, hogy nem látod a valós nevemet a facen?! Letiltottalak. Nem én üldözlek álnévvel ellencsoportokban. :D
Én nem vagyok fent FB-on. Így minden ottani eseményből kimaradok. Lehet, nem is baj.
Ide benézegetek, de mostanában nagy a csend.
Aki külön utálkozó csoportot is létrehoz, azzal nem kell foglalkozni.
Tudod.
Bizonyos szint felett, nem süllyedünk bizonyos szint alá.
?? Nemár.
Miért ne lehetne? Ésszel pláne.
I3C vitamint szedtek?
esetleg Indonal Partner for Woman ami dúsítva van a “RESVERATROL” nevű antioxidánssal? tapasztalat?
:D hetente egyszer akarsz sütögetni? Hát az belefér, még fogyás szempontjából is :) Gondolom olyankor se egész nap a sütit fogod enni :DDDD
Én gesztenyelisztből palacsintát szoktam :D nyami....de rég csináltam :D
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat!
Már egy ideje megreformáltam étkezéseimet, nem most kezdem. Tavaly december óta no margarin és szalámi, nah nem ettem nagyon előtte sem. Cukrot csak eritritet használtam... szóval régóta figyelek a táplálkozásomra. Viszont egyre jobban belemerülök, mivel pajzsmirigy alulműködéses vagyok és másfél éve nem tudok megszabadulni a hirtelen rám szaladt kilóktól. Májustól másfél hónapig Dukanoztam, majd váltottam Paleora, amit életformának szánok. Rengeteg oldalt elolvastam, tudom a magvak paleo feketebárányai. Fb-on több paleos oldalhoz csatlakoztam. Ott vannak jópáran, akik élnek vele.
Mivel élethosszig gondolom, ezért heti 1 alkalommal nálam is kivételezett lesz.
Kevert maglisztek baromi drágák, ezért is kérdeztelek benneteket. Bár ha az ember tutira akar menni gondoltam ezek a biztosak, hogy ne kukában landoljon az étel. Tegnap gesztenyelisztből sütöttem maffint. De vettem nyiltgyökér lisztet, zöldbanán lisztet,lenmaglisztet és szezámpehelyt, Régebbről van kókuszlisztem és utifűmag lisztem. Gondolom idén kitartanak. Hiszen alig kell belőlük pár kanállal.
Van présgépem másfél éve, szoktam zöldleveket stb. csinálni. Most pl a kókusztej és kesudió tej készítésénél is nagy hasznát veszem. A mikrót évek óta nem használom.
Idővel lehet én is teljesen megjavulok:)
Van köztetek pajzsmirigy alulműködéses?
Szia :D
Csatlakozom az előttem szólóhoz :D
De ha nagyon akarod, és napi szinten használod ---gyerekek, vagy bármi miatt----akkor biztos olcsóbb otthon, elég drágák ezek a keverékek. Viszont tuti azt tudják ami rájuk van írva :D
mert egyébként lesznek ám meglepetések :D de most már annyi recept van fent, lehet válogatni :D
Most akarod kezdeni a paleot?
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok és lenne is kérésem régi paleosokhoz.
Magliszt keverékeket érdemes venni vagy olcsóbb ha magamnak rakom össze a megfelelő arányban?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?