Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? fórum

Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)

16035. anubias (válaszként erre: 16032. - Hnora)
2012. okt. 21. 13:48
Nagyon jó volt olvsani, hogy így utólag milyen szépen éled meg és látod meg a jót ebben az időszakban. Valóban hasznos lehet egy ilyen időszak. Nálam sajna ez nem jön össze, mert én minden nap dolgozom, és egész nap "beszélek" a vevőkkel, nap 1000.szer hörgöm és hápogom el mi van velem, estére meg nem marad erőm azokkal beszélni, akik megérdemlik, mert addígra kifulladok nagyon.Az esték extra légszommjal járnak.:( Szeretem a munkámat, így szerintem jobb is, hogy nem maradok egyedül, hanem hamarabb eltelik az idő, munka közben.Mit mondjak, nehezen.Köszönök minden infót, nagyon sokat segít ám olvasni, hogy más is túlélte.:) Én is depis vagyok, ami annyira nem jellemző rám. Én egy nagy szájú, folyton viccelődő életvidám ember voltam eddíg. Most mindenen megsértődök, rettegek, hogy valóban megfulladok, és folyamatosan magamat sajnálom, szünet nélkül.
16034. anubias (válaszként erre: 16033. - A0c1361e44)
2012. okt. 21. 13:40
Nagyon megnyugtataó olvasni, hogy ennyire jól helyrejöttél. Neked az egyik még most is renyhébben mozog? Még mindíg "edzed",vagy már nincs értelme, mert nem változna?Hát ha te végig bírsz egy aerobik órát csinálni, akkor tényleg van remény, mert én is erre vágyom.:) És persze mindennél jobban arra, hogy vegyek egy jó mély lélegzetet.:)Nálunk is nagyon hasonló a helyzet,mert nekem is a fiúk végeznek szinte minden házimunkát, bár egyre aktívabb vagyok, de a porszívózás pl nem menne.:(A stessz valóban rontja, ahogy felhúzom magam, azonnal hápogok, mint a kacsa. Mondjuk amúgy is, megállás nélkül.Meg még az vet vissza igazán, ha valaki beszól.:( Pl. jajj de rossz a hangod. Vagy látom nem nagyon kapsz levegőt, úr isten.Tudod, ilyen és ehez hasonló kedves megjegyzések. Persze nem a barátaimtól, hanem ismerősök.....:(Egy ilyen megjegyzés nagyon visszavet.
16033. a0c1361e44 (válaszként erre: 16031. - Anubias)
2012. okt. 19. 06:13

Ne aggódj! Mozogni is fogsz tudni:)))

Nekem, ahogy írtam 2,5-3 hónap volt ilyen iszonyat, majd egyszer csak jobb lett. Ekkora viszont már szép kerek lettem a mozgáshiánytól és el kezdtem tornázni. A fiam letöltötte nekem a pilates kezdő DVD-t, ami 35 perc volt és el kezdtem arra tornázni. Elsőre csak 5 percet bírtam és ez így ment sokáig, majd egyre többet. Kb. 3 hónap múlva már majd nem végig tudtam csinálni. Ez a DVD azért jó, mert a levegő vételt is mondják, hogy mikor kell beszívni és mikor ki. Szerintem ez is segített. És nem csak a hangom tért vissza szinte rendesen, hanem le is tornáztam 3 hónap alatt szinte minden feleslegemet. Aztán jött a többi:) Kiegészítettem ezt a tornát mással is (gugolások, felülések, helyben futás), majd később kinti futás is jött, idén pedig már aerobicozni járok:)

Tehát nyugi! Ez nagyon fontos, mert a stressz rontja az állapotodat! Sajnos én sem hittem el senkinek, én is csak magamban őrlődtem és irigykedtem arra, aki már túl van rajta, magamat meg annyira sajnáltam, hogy azt el sem tudom mondani...Én otthon a házimunkát is képtelen voltam ellátni kb. 1,5 hónapig. A fiúk csináltak mindent, én meg kritizáltam őket:) Nekik is nagyon nehéz volt. Az én családom is nagyon sokat segített, de ők nem tudták átérezni, mert nem tudták mit érzek. Nekem is itt volt/van egy lány, akivel sokat beszélgettem. Én nagyon bízok benne, hogy neked is így lesz, mint nekem, már csak azért is, mert neked csak az egyik nem mozog:)

Engem Klári nem tudott megvizsgálni, mert nehéz eset vagyok. A műtét előtt is le kellett fújniuk, hogy meg tudjanak vizsgálni. Mivel Klárinak nem ment, így engem a gégész vizsgált. Igen, ő is valami hosszú gépszerűvel vizsgál. A gégészem csak lenyomta a nyelvem és mondanom kellett, hogy heee, hiii.

Egyébként sok függ a vizsgálótól, hogy mennyire tudunk közreműködni. A műtétnél az István kórházban a gégész béna volt, ezért le is fújtak, de az én gégészem, akiről már írtam ügyes volt. Vele mindig könnyen megy a vizsgálat:)

16032. hnora
2012. okt. 19. 00:38

Nyugi. Túl kell élni, és jobb lesz tényleg. Én is roppant rosszul viseltem, egy pszichológiában jártas barátom szerint a depresszió minden tünetét produkáltam. Sírás, bezárkózás, elkeseredés mindennapos volt nálam. Akihez jártam, nemcsak a hangommal foglalkozott, de a lelkemmel is. Amíg nem tudtam beszélni, sokat gondolkodtam magamon, az eddigi életemen, és főleg a munkámon, a karrieremen, az elhivatottságomon és a lelkesedésemen, ami kicsit zátonyra futott bennem a szülés előtt (most 2 éves a kislányom), és bizony sok lezáratlan, elrendezetlen kérdés volt, amivel ezalatt a kényszerű némaság alatt foglalkoznom kellett. Be kell valljam, ilyent szempontból talán jól is jött, sokmindent helyre tettem, most már jóval kerekebb a világ...

Szóval úgy is felfoghatod, mint egy belső utazást, amire végre most lehetőséged van, hiszen a külvilággal nem, vagy csak nehezen tudsz kommunikálni :)))

Kitartás :)

16031. anubias (válaszként erre: 16030. - A0c1361e44)
2012. okt. 18. 21:33
Nagyon aranyos vagy. Köszönöm a biztató szavakat. Nem vizsgált meg.:( Bekente a nyakam zselével és ezzel az eletromos ingerrel kezelte kivülről a nyakam, miközben hanggyakorlatokat végeztünk.Hörgő hang, számolás hörgő hanggal indítva, és utána jött a kam,kem,....és ezek egyre több szótaggal. Sosem gondoltam, hogy nehézséget okoznak majd az alapvető dolgok.Én a sarokig is kocsival megyek, eddíg zumbázni jártam,folyton nevtettem, rengeteget beszéltem, és imádtam mozogni,most én is cammogok, mint a nyugdíjas.Holnap megyek Klárihoz. Megkérem, hogy vizsgáljon meg.Ő is a tükörrel, vagy azzala a hosszú nem tom mivel:) vizsgál? Már úgy belejöttem. Az első vizsgálkaton majdnem visszajött minden, hörögtrem,mint valami kutya,tegnap este az ügyeleten meg már szinte szó nélkül tűrtem, és hihihiztem,meg nyeltem.Igyekszem valami kapaszkodót találni, erre jelenleg Te és ez a fórum van nekem. Nem mintha nem lenne szuper kis család mögöttem, mert a férjem nagyon megértő, és a két gyerekem is imád, de előttük szó szerint szégyelem magam, mert annyi velem a gond.SAjnálom azt a sok aggódást, amit okozok nekik.Bárcsak lennék öregebb egy fél évvel.
16030. a0c1361e44 (válaszként erre: 16029. - Anubias)
2012. okt. 18. 20:54

Nyugi:)

Majd te is így leszel, ahogy mi:)

Nekünk pont ilyen nehéz volt, de túl vagyunk rajta!

Mit csináltatok Klárival?

Tehát: én is majdnem depressziós lettem, engem is nagyon zavart, hogy én az erős, sportos, stb. nő csak suttogni tud, kapkodja a levegőt, ha meglát 3 lépcsőfokot, akkor már nem kap levegőt, 20 métert 10 perc alatt tesz meg, stb.

Mert igen, volt olyan, hogy elmentem sétálni és a sarokról, ami nem volt a kapunktól 15 méterre, sírva hívtam fel a férjemet, hogy jöjjön értem. És olyan is volt heteken át, hogy 1 órával előbb elindultam dolgozni a kelleténél,hogy beérjek. És bevallom a ma napig nem tudok enni és menni egyszerre és nehezen tudok beszélni, ha közben megyek. Az én életemben is volt 3 hónap ami nagyon szörnyű volt, aztán jött még jó néhány hónap, ami csak nagyon rossz volt.

Klári megvizsgált? Ő mit mondott?

Tehát nekünk is nehéz volt, de túl vagyunk rajta és ez a lényeg:)

16029. anubias (válaszként erre: 16028. - A0c1361e44)
2012. okt. 18. 20:16
Tegnap megvolt az első kezelésem, tényleg nagyon aranyos volt Klári,és azóta is gyakorolom a hanggyakorlatokat. Azt hiszem,én extra érzékenyen élem meg ezt az időszakot. REggel tegnap a Kékgolyóba kezdtem, és a doki aki megvizsgált azt mondta, hogy mozog mindkét hangszalagom, semmi bajom....??????????????????Elsőre nagyon boldog voltam, hogy mozog, viszont nem éreztem komoly változást, főleg nem a légvételben. Konkrétan hápogok, ha kell ha nem.DE nagyon boldog voltam a hírre.Viszont estére megint rámtört a halákfélelem és a totál hápogó légszomj. Berohantunk az ügyeletre, és azt mondták nem mozdul.:(((( Egyik részről kezdem magam bolondnak érezni, mert képtelen vagyok a folytó légszomjat kezelni,másik részről meg próbálom megérteni, hogy ezek szerint néha mozdul, néha totál béna, egy napon belül.Tutdam magamról, hogy nem vagyok egy egyszerű nő, mert folyton történik velem valami, de általában ezek banális, humoros sztorik. Én ezt nem tudom elviselni. Kezdek befordulni, depressziós lenni, és gyanítrom közel állok a pánikbetegséghez is. Bevallom,azt hittem, hogy erős, talpraesett nő vagyok, de most tehetetlennek és baleknak érzem magam. Nem azért ami történt, hanem azért, amiért nem bírom az érzést elviselni, egy pillanatra sem tudok másra gondolni,mint a légvétel, és annak kudarca.:(( Hősök vagytok, hogy ezt ilyen méltósággal végigcsináltad, csináltátok.:)
16028. a0c1361e44 (válaszként erre: 16027. - Anubias)
2012. okt. 16. 20:58
Meg fog:))))
16027. anubias (válaszként erre: 16026. - Hnora)
2012. okt. 16. 20:54
Nekem az a vicc, hogy szuper a hangom. Na jó, ez túlzás, de rekedt,mint aki megfázott, és halkabb is, de nem vészes. A pánikroham viszont, amit a fulladás okoz elviselhetetlen.:( Holnap nagy nap lesz, mert foniáterhez megyek,nagyon sokat várok tőle.Drukkoljatok nekem, hogy mozduljon ez a döglött szalag.:)
16026. hnora
2012. okt. 16. 12:55

Nekem is nagy volt a rés, nem zárt a hangszál rendesen. És nem is mozgott, mint később kiderült. Énekből először a Hinta-palinta ment, utána sorra a többiek. Nálam az volt a kulcs, hogy meg kellett tanulnom nem torokból, hanem arcüregből rezegtetni a hangokat, előbb az éneket, aztán a beszédet. Mintha bohócorr lenne rajtad, úgy beszélnél, és tényleg sokkal könnyebb. Aztán fokozatosan bővült a hangterjedelmem, meg tisztult is sokat a hangom. A műtét után erőtlen suttogáson kívül semmi sem ment, szóval tényleg van remény :)

Légszomj nekem nem volt, csak kevesebbet tudtam egyszerre beszélni, énekelni. De a légzőgyakorlatok ezen is segítenek.

16025. anubias (válaszként erre: 16024. - Hnora)
2012. okt. 15. 20:43
Jajj de jó, hogy ilyen sokan leírjátok a tapastztalataitokat.Köszönet érte.Nekem ma sajnos olyan légszomjam volt, hogy teljesen bepánikoltam, és bementem az ügyeletre. Magam sem tudom miért, hiszen a diagnózist tudom, gyógyszer meg nincs a hangszalagbénulásra, de komoly halálfélelem tört rám, ahogy hápgtam és nem kaptam levegőt....:( Annyira baleknak érzem magam. Azt mondták, hogy a jobb hangszalag középállásban van, a bal jól nyit és sajna csak 3 mm a hangrés, ezért hápogok, de legalább kaptam egy használható légvételi technikát. Érdekes, de én is kipróbáltam, és tudok énekelni, azaz egy két szónyit, mert addígra kifogy a levegőm, de azt mondták ma, hogy jól fonálok.Hát remélem ez is azért van, mert nem halott teljesen ez a fránya ideg. Azt írták a leletemre,hogy vélhetően megmozdult. Ezt mondta a másik doki is.Nektek nem volt ilyen pánikotok a légszomlytól? Ti mit tettetek akkor, hogy múljon?Örülök, hogy a te történeted is sikeresen zárult, remélem pár hónap múlva már én is a sikereimet írom, nem csak nyavajgok.:( Ami a gyógyszert illeti, ahogy logikusan végiggondolom igazad van,tényleg nem hízhatok tőle, de majd kiderül, hátha nem is lesz rá szükség. Bár most ha lehetne választanbi, inkább hízzak, csak kapnék levegőt.:)
16024. hnora (válaszként erre: 16023. - Anubias)
2012. okt. 15. 14:32

Szia!

Bocs, hogy közbekotyogok, de a gyógyszertől nem kell félned, épp attól lehet hízni, ha nincs benned elég pm hormon :) Én a műtét utáni hormonállítgatás fél éve alatt 7 kilót híztam, ebből 5 pikk-pakk le is ment, amikor rendeződött a tsh (nem mintha nem lenne mit leadnom még így is ;))

Egyébként nekem is lebénult az egyik hangszálam, illetve a gégém is, légzési nehézségeim nem voltak, de hangom se. Olyan szempontból egyedi eset vagyok, hogy nálam a foniáter nem jött be, kifejezetten kellemetlennek éreztem a gyakorlatokat, és nem is segítettek semmit. Egy énektanárhoz jártam, az ő segítségével jött vissza a hangom szép fokozatosan. A műtét utáni harmadik hónapban éreztem először jelentős javulást, de fél év múltán mondhattam ki azt, hogy majdnem tökéletesen olyan minden, mint régen. Kicsit reszelősebb a hangom, de énekelni kitűnően tudok (sőt,megdöbbentő, de hamarabb tudtam rendesen énekelni, mint beszélni, és azokon a napokon, amikor többet éneklek a lányomnak, szebb a beszédhangom is :O). Ja, és tökjó énekes-technikákat sajátítottam el :D

Másnak meg úgy volt, hogy egyik pillanatról a másikra visszajött. Szóval ne aggódj, tuti nem maradsz így, csak ki kell várni. Pokoli volt nekem is, én ráadásul nagyon sokat beszélek, kicsit talán depressziós is voltam, már ha az, hogy a gyerekem ellátásán kívül semmi nem érdekel, csak az (egyébként igényes) sorozatok nézése fagylalttal a kezemben (ja, hogy lehet azért híztam :DDD), se barátok, se semmi...

16023. anubias (válaszként erre: 16022. - A0c1361e44)
2012. okt. 14. 21:13
Az nem jó,pedig éppen az lett volna a következő kérdésem, hogy hidegpárásító inhalátorral tudnék e valamit javítani.Van két asztmás gyerekem, nekik sóampullát, és ha az nincs szalvuszvizet szoktam párologtatni. Nekem az jó lehet? Nagyon örülök, ha rendes ez a hölgy, nem mindegy, kihez kell járni. Milyen hosszú egy kezelés, milyen sűrűn és meddíg kellett neked járni? Ő is megvizygál, vagy ő csak a kezelést végzi?A stresszt valóban lehetetlen teljesen kizárni, bárhogy törekszik rá az ember.Valóban félek a gyógyszertől, jó, ha megnyugtatóak a tapasztalataid. Meg a hízástól is félek, bár most ez volna a legnagyobb bajom.:)))
16022. a0c1361e44 (válaszként erre: 16021. - Anubias)
2012. okt. 14. 20:02

Szerintem nagyon rendes:) és kedves is.

A legrosszabb valóban a levegővétel.

Azért vették ki, mert nagyra nőtt és nagyon rosszul voltam.

A gyógyszertől nem kell félni. Rosszat nem csinál, de lehet nem kell majd neked. Vannak itt többen, akiknek csak a felét vették ki és nem szednek gyógyszert, bár volt akinek később mégis kellett.

Én is igyekszem kerülni a stresszt, de sajnos van, hogy lehetetlen.

Ja, és a párás időt sem bírom.

16021. anubias (válaszként erre: 16019. - A0c1361e44)
2012. okt. 14. 19:57
Rendes Klári? Alig várom, hogy találkozzak vele szerdán.Nekem hullámokban jön a fulladás,nagyon félelmetes.:( Engem ez zavar a legjobban.Meg annyi furcsa nyomó, fájdalmas érzést érzek hol itt, hol ott a torkomban.Jövő héten lesz szövettanom is.Neked miért vették ki az egészet?Nagyon jó volna, ha nem kellene gyógyszert szednem.Majd ez is kiderül, ha az endokrinológushoz megyek.Szegénykém, rossz, hogy a stressz még mindíg okoz ilyen panaszt nálad. Én most nagyon igyekszem kerülni a stresszt, de ha felhúzom magam, az nálam is drámai romlást jelent.:(
16020. anubias (válaszként erre: 16018. - E76e8f01ad)
2012. okt. 14. 19:50
Én a mekiben vettem reggelit a múltkor, olyan rémes volt, hogy 3-szor kérdezték meg mit akarok. Nem tudtam , nevessek, vagy sírjak.:)Örülök, hogy helyrejöttél. Biztató, ha pozitív példát hall az ember. Erőt ad, és bátorít.
16019. a0c1361e44 (válaszként erre: 16016. - Anubias)
2012. okt. 14. 19:03

Nekem kivették a teljes pm-em és csak egy kicsit hagytak bent.

Na, majd Klári megmondja, hogy mi a legjobb:)

Szerintem a gyakorlás.

Bénulásnál erőltetni kell. Persze nem szabad túlzásba esni, gyulladásnál pedig pihentetni.

Sajnos a műtét után egy csomó dolog fura lesz. Nekem csak akkor van mostanság fulladás, nehéz beszéd ha stresszes vagyok.

Nem biztos, hogy alul fogsz működni. Lehet, hogy a fél pm-em el tudja látni a feladatát:)

Majd írd, hogy mi lett!

16018. e76e8f01ad (válaszként erre: 16017. - Anubias)
2012. okt. 14. 18:51
Igen rendbe jottem.Pff nem semmi volt,mikor kertem a jegyet a buszon,es nem ertettek hogy hova akarok menni:))
16017. anubias (válaszként erre: 16014. - E76e8f01ad)
2012. okt. 11. 21:18
Hangszalagbénulásra gondolsz?Meggyógyult a tiéd?
16016. anubias (válaszként erre: 16015. - A0c1361e44)
2012. okt. 11. 20:03
Annyira örülök, hogy válaszoltál. Igen, a Sotés magándokinál voltam tegnap.Neked is megvan a fél pajzsmirígyed ugye? Apropó visszaesés, hát ma éppen ezt produkálom. Bedagadt a torkom belül, érzem, hogy nyomja valami a légcsövemet kivülről, pont, mint a műtét előtt annó a göböm nyomta,ramaty érzés, és most estére ez a nyavajás légszomj is erősen gyötör.:(Ugye neked már napi szinten nincsenek ilyen tüneteid? Miért váltottál dokit? Az endokrinológust ugye?Kérdeztem a dokit tegnap a beszédgyakorlatokról, de azt mondta, hogy nekem azt még később ajánlja. Na ettől függetlenül mióta említetted egész nap mondogatom, hogy kukurikú,kaki....:))))Ilyen dagadás, nyomás érzést te tapasztaltál a műtét után? Ma vagyok a 13. napon.Nekem endokriniológushoz novemberben kell mennem, de az enyém tökéletesen működött, gondolom most alul fog, hogy csak a fele van meg. Jövő szerdán megyek a sotéra az általad megadott hölgyhöz az elektromos kezelésre.
16015. a0c1361e44 (válaszként erre: 16013. - Anubias)
2012. okt. 11. 06:56

Na, ez klassz:))))

Először nekem is csak renyhén mozgott, majd beindult rendesen, tehát nyugi, rendben lesz az!

Ezért lennének jók a gyakorlatok, mert a K betűs szavak mondogatása edzi a hangszalagokat.

Melyik dokinál voltál? A SOTE-s magánnál?

Örülök, hogy rendeződgetsz és ha kicsit is visszaesnél ne aggódj, mert leállni nem fog újra:)

Kontrollra kell járnom, azaz járogatok, mert szakítottam a saját orvosommal és kerestem újat. A háziorvostól szoktam kérni vérvételre beutalót TSH és egyebek nézegetésére és a szerint gyógyszerezem magam. Letroxot szedek 200 mg-t, így egy kicsit túlműködök, de én ezt az állapotot szeretem, mert én túlműködő voltam a műtét előtt és ezt szoktam meg.

16014. e76e8f01ad (válaszként erre: 16011. - A0c1361e44)
2012. okt. 10. 22:57
Nekem is volt ilyen,szornyu volt.
16013. anubias (válaszként erre: 16011. - A0c1361e44)
2012. okt. 10. 21:13
Most jövök a dokitól és azt mondta, hogy nem merne rá mérget venni, de ő úgy látta, hogy ha renyhén is, de megmozdul,és szerintem igaza lehet,mert ma rekordokat beszéltem, jópár mondatot egyhuzamban, és a légszomjam is mintha jobban viselhető volna. Kaptam tőle egy számot, szerintem azt, amit te is megadtál tegnap, de majd megnézem, holnap kell hívni, az elektromos kezelésre...:) Boldog vagyok és iszonyatosan reménykedek.Nekem műtét előtt egy hangrésröntgenem volt, meg egy gégész megnézett egy sima tükörrel, most viszont volt egy hosszú vacak, kamerával a végén, és azt tolta be a torkomba, utána meg megnéztük monitoron, mit lát odabent. Nényleg bénán belóg a jobb hangszalag, jó kis rést hagyva a levegőnek, de én is úgy láttam, mintha...:9 És ha nem vágták át, akkor azt mondta, hogy egy 2 hónap alatt jelentősen javulhat.:) Alig várom ezt a kezelés.Neked már nem is kell járnos kezelésekre, kontrollra?És a pajzsmirígyhormonokat gyógyszeresen pótolják?
16012. Bundik (válaszként erre: 16005. - Dtimes)
2012. okt. 10. 16:43
Hát az nekem lehet, hogy kevés lesz :S Nem gyógyul rendesen a seb, valszeg közrejátszik a fertőzésem is, vagy más.
16011. a0c1361e44 (válaszként erre: 16010. - Anubias)
2012. okt. 10. 07:05
Nekem volt hangszalag vizsgálatom. Amit nem nagyon szeretek.Ki kell nyújtani a nyelvet ő lefogja és mondani kell, hogy heeeee, hiiii és közben nézi valami műszerrel. A műtét előtt volt ilyened ha minden igaz. Ezzel a vizsgálattal tudja megállapítani, hogy mozog e valamennyire a hangszalag, illetve mekkor a légrés.
16010. anubias (válaszként erre: 16007. - A0c1361e44)
2012. okt. 9. 22:00
Mire számítsak holnap. Lesz valami vizsgálat, vagy csak beszélgetés?
16009. anubias
2012. okt. 9. 21:11
De a telefonszámokkal kapcsolatban előre is köszönöm a segítséget, mert nem szeretnék magán úton járni kezelésekre.
16008. anubias (válaszként erre: 16007. - A0c1361e44)
2012. okt. 9. 21:10
Nagyon köszi. Ezt nekem is mondták telefonon, hogy délelőttönként bemehetek és ha a gégész úgy itéli meg, akkor továbbküld, csak oda 3 hét múlva lett volna szabad időpont. Én már dolgozom, így nehéz volna csak azért elmenni egy délelőtt a gégészetre, hogy továbbjussak, ezért arra gondoltam most elmegyek a magánhoz, ott legalább feltehetem a kérdéseimet.....és holnap azért újra hívom a dokinőt is, és kérek hozzá időpontot,csak azért ilyen sürgős, mert amit tudok erről a problémáról, azt itt olvastam őssze a neten, ami nagyon hasznos, de egy szakember is mondjon már valamit azon túl, hogy lebénult, és ennyi..:(De ha a dokinő nem lesz megfelelő, akkor megyek a Sotéra, illetve akihez holnap este megyek a magánrendelésére, az is ott rendel tb alapon, tehát majd kiderül, ő mit javasol, hová küld, csak már valaki mondjon valamit, amit megemészthetek, feldolgozhatok,érted?:)
16007. a0c1361e44 (válaszként erre: 16006. - Anubias)
2012. okt. 9. 20:27

Én megadok neked minden számot!

A sote gégészetre bármikor bemehetsz ambuláns. Minden délelőtt van rendelés és ők biztos küldenek tovább.

16006. anubias (válaszként erre: 16004. - A0c1361e44)
2012. okt. 9. 20:25
Ma reggel reményekkel tele hívtam a számot, a dokinő megadta az aszisztense számát, amit egész nap hiába hívtam. Nagyon bosszantó volt.Végül betelefonáltam a Sote-ra, de ott meg azt mondták, nem lehet foniátriára bejelentkezni, csak ha ottani gégész küld. Végül kaptam egy mobilszámot, egy ott dolgozó orvoshoz, akit felhívtam és bejelentkeztem a magánrendelésére. Nem erre törekedtem volna, de nem bírom tovább, beszélnem kell valakivel ,hogy mégis mit lát bennem és milyen lehetőségeim vannak...:( Szóval holnap este fél hétre van időpontom, amit remegve és reménykedve várok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook