Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek (beszélgetés)
Elnézést, hogy beleszólok, az allergia vizsgálatnak van olyan fajtája, ami nem jár sem tűszúrással, sem karcolással, és egyszerre több száz allergént lehet tesztelni. Nem ál fenn vizsgálat közben a befulladás lehetősége. Én ilyenre vittem el a fiaimat, nem volt gond. Itt meg tudod nézni, miről is van szó.
Egyáltalán nem kötődik hozzám,sose volt ilyen.
Ezt a karcolásos módszert nem próbálnám MÉG nála.Biztos,hogy nem engedné,nem hiányzik egy esetleges dühkitörés.Azt hiszem már írtam,hogy autista a fiam.
Szerinted akkor mit tegyek?
Az allergiateszt nem mindig jár tűszúrással, sőt általában inkább úgy csinálják, hogy rácsöppentenek egy kis folyadékot(teszt és kül. allergéneket) az alkarra és azt megkarcolják,így juttatják be a bőrbe. Ezért mondjuk nem kell tüdőgondozóba menni. Van viszont egy "porszéria" is, amit belélegeztethetnek a beteggel. Az viszont komoly fulladásos rohamhoz vezethet az allergén beszippantásakor, ezért kell hozzá jól felszerelt háttér.
A Luffeel orrspray egy homeopátiás készítmény allergiára. Ha a Nasivint már úgyis megszokta, akkor ezt ki lehetne próbálni. Bár amíg nem biztos, hogy allergia, addig lehet, hogy felesleges. A Nasivint ne add neki, mert ha sokáig kapja megszokja és nem fogja lohasztani a gyálkahártyaduzzanatot inkább csak belobban. A Claritin-szirupot viszont kifejezetten allergiás gyerekeknek fejlesztették ki. Talán nálatok 8is beválik. Ne ijedj meg, ha az orvosok később esetleg szteroidos orrcseppet/orrsprayt ajánlanak. Nagyon sokat javít az állapoton és nincs mellékhatása.
Otthon vannak panaszai? Mert bennem az is felmerült, hogy a Te hiányodra reagál így.
A csalán egyébként elég semleges , nem keserű, enyhe gyógynövényes ízű. Ízesítheted mézzel és citrommal és akkor olyan ízű lesz, amilyenre szeretnétek. Nagyon jó vértisztító, erős vizelethajtó hatású szer talán ezért segíthet az allergiában is.
Mivel itthon viszonylag kevés platán-allergiás beteg van, az országban általánosan használt allergiatesztek nem is tartalmaznak platánpollent, azt csak külön gyanú esetén, egyedileg szokás vizsgálni.
Szia drkbk!
6 éves fiamnak folyik az orra,valószínű,hogy allergia.
Mikor az óvodába járt,volt ott platánfa.
Már akkor is folyt az orra.
Most,hogy iskolába került,itt is van ilyen fa.
Ezért gondolom,hogy emiatt a fa miatt folyik az orra és trüszkölni is szokott,ahogy megfigyeltem,ősszel és tavasszal.
Nasivin orrspray-t szoktam adni neki.
Allergiatesztet nem csináltak neki,mert nem bírná a tűszúrásokat.
Röntgent akartak készíteni az arcüregről,de látta az orvos,hogy nem tud egy helyben maradni,így ezt sem csinálták meg.
Azt mondták,hogy majd,ha bejönnek a fagyok télen,akkor vigyük el a tüdőgondozóba,ott másképpen kiderítik.
Ott mit csinálnak vele?Te tudod?
Te milyen gyógymódot ajánlanál?
Hallottam,hogy csalánteát kell itatni vele.
Hát nem tudom,hogy milyen az íze,meginná-e?
Várom mielőbbi válaszod!
Szia!
Köszike hogy mindig gyors választ kapok.
Akkor a bélflórára sem káros ugye?
Igen sajnos.
Én lüke most passzoltam át 2 ü 2 dl ezüstkolloidot,mert kaptam és nemmretem inni.
Most már csak graepfutmag kivonatom van,akkor azt ne igyam???
Kedves természetgyógyász szakorvos szeretném megkérdezni, van egy ismerősöm, akinek a férje mér
hosszu évek óta érszükületes a lába tud e ajánlani
valamit, mert hiába szedi a felirt tablettákat nem
használ neki és csak szenved a fájdalomtól sokszor
éjszakákat nem alszik emiatt. Tud e ajánlani számára valamit, ami enyhiteni neki és csökkenthetné. Várom válaszát szivélyes üdvözlettel:
Anyuci91
Kérdeznék ismét vmit.
A Garepfruitmagkivonatot elkezdhetem szedni,ha vastagbél tükrözésre várok?
Mert dícsérik hogy jó a bacikra.
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Hagyományos szürke kan cicusnak keresek nevet, olyan kedves kis természete van annyira bújós és olyan finom selymes a bundija. Segítenétek?
- Lett már valaki terhes természetgyógyász segítségével?
- Matematikában segítsetek! Mi a valós szám, természetes szám stb, jele: N, Q, R ... és melyik melyiken belül van?
- Fogyni szeretnék 18-20 kg-ot! A ZUMBA segíthet nekem ebben? Természetesen diétázom is.
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?