Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Napozás:4-6 hét múlva,de az orrodat védeni kell,nehogy leégjen,kalapot szokták javasolni.
Mozgás is mehet,de nem a súlyemelés,az nagyon megerőltető,szóval csak olyat,ami nem veszi igénybe annyira az orrodat.Futás pl.jó,ha nem bírja az orrod,jelezni fog,nagyon húzódni,zsibbadni,feszülni,akár belenyilallás is lehet,akkor még várnod kell vele.
Sterimart addig használod,amíg szükséged van rá,nincsen időben korlátozva,sima tengervízes oldat.
Sziasztok!
A héten lesz 4 hete hogy megműttettem az orromat Kárász Tamással. Azt szeretném kérdezni, hogy mikor napoztatok először, illetve a mozgással hogy álltatok (futás, edzőterem, stb.)?Illetve a sterimar orr sprayt meddig használtátok?
Köszönöm a válaszokat :)
Engem a drnő műtött, Elégedett vagyok a munkájával, szeretem az orrom, de még javában gyógyulunk.
Ám ami problémám volt vele, az megszűnt :)
Vittem pendraivon olyan "orrot" is,amelyik tetszik és olyat is,ami nem.
Aztán összevetettük,hogy melyik az,ami közel úgy néz ki,amit az én orromból meg lehet valósítani és az arcszerkezetembe beleillik.
Sziasztok!
Szeretném megműttetni a nózimat és kettő orvos között vacilálok: Dr. Varga Klára és Dr. Kárász Tamás... Mindkét orvosról hallottam jót és rosszat is (meglepő lennem ha csak a jó terjedne) :-) viszont borzalmas nehéz a döntés... láttam, hogy szinte mindenki Kárász Dokival műttette itt ezen a fórumon magát, de van valaki aki Varga Doktornőröl is tud véleményt mondani? :-)
Gyógyulgassál,már csak pár nap és lekerül a gipsz.Utána könnyebb lesz.
Remélem,hogy kedden lesz nagy-nagy boldogság :-)
Köszönöm ma gyors valaszt! Mar lassan lehetnel
KT asszisztense :)) :*
Hetek kellenek hozzá.A vastag seb alatt genny van,hagyni kell,hogy magától váljon le a seb.Akkor válik le,amikor alatta már begyógyult.
Főleg az orr mélyében érezni,olyan,mintha a beton kötött volna bele az orrba-én mindig ehhez hasonlítottam ezt az érzést-gipszlevétel után idővel begyógyul.
Szia!
Nyolc hónaposan még nekem is húzódott,zsibbadt és az orrcsúcs kemény volt.Aztán egyszercsak megszűnt,szinte egyik napról a másikra.
Ennyi idősen a napozás már nem okoz gondot,lehet,hogy valamennyit duzzad az orrod,amit úgyis csak te veszel észre.Inkább arra figyeljél,hogy bekenjed,mert leégni letud,az enyém még mindig,igaz,hogy foltos nem marad,de ha elfelejtem bekenni,leég,lehámlik.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?