Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Gondoltam megpróbálom, mert a videójában is 4 hetet mondott, meg nekem is :)
De akkor várok egy kicsit :)
Szemüveg, napszemüveg viselése,hogy ment nektek?
Nekem picit nyomás érzékeny ha felteszem a szemcsit :/ De ettől még próbálkozhatok vele?
Gondolom ez természetes 4 hét után.
Szia!
Akkor még türelmesnek kell lennem egy két dologgal. Tegnap próbáltam picit tornázni,de jelzett a nózim, hogy ez még nem tetszik neki :)
Köszönöm szépen :)
Zsófi,Corleone: :-)
De jókat tudtok írni...
Szia dari85! :)
Én személy szerint kivártam 2 hónapot a napozással, biztos ami biztos, de ajánlom hogy ha kimész (főleg mivel nyár van) legalább az orr környékedet kend le naptejjel!
Az edzéssel kapcsolatban annyit tudok ajánlani hogy próbáld ki. Én is így voltam 2 hónap után felvettem a futócipőm és kb. 100m után meg kellett állnom, mert bedugult az orrom, jött a "trutyi" belőle...úgyhogy sétáltam haza, arról nem beszélve hogy lüktetett az egész homlokom meg arcüregem. Akkor megértettem ez még korai. Én 3 hónaposan közepes súlyzókkal edzem, de pl. a hajolgatást még mindig nem bírom, mert feszül és szorít a fejem. Tehát azt tudom ajánlani, hogy óvatosan próbáld meg, saját tapasztalatból fogod tudni, hogy megy-e vagy sem! :)
Az orrspray-el kapcsolatban én nekem van 1 mentolosom, mai napig használom, de csak reggel-este hogy feloldja a váladékot és könnyebben tudjam takarítani (fültisztító pálcikával) még mindig... :/ :)
Szia Chitainscores! :)
Nagyon szép nózid lett. Sajnos egyre ritkábban tudok felnézni ide a fórumra (igyekszem követni az eseményeket), de az új orrod mellet nem tudok szó nélkül elmenni. :D Gratulálok, és sok boldogságot kívánok vele. Nekem már több mint 4 hónapja volt a műtétem, de még mindig rácsodálkozok, imádom. Egyre szebb. Végre vettem egy tök jó napszemcsit is, amilyet mindig is szerettem volna, de az orrom mérete miatt nem tehetettem meg. Vigyázz az új szépséges nózidra nagyon!!! :)
Szívesen :-)Csak nyugodtan kérdezzél,nincs ezzel semmi gond,amire tudok,válaszolok.
A bőr újra fog hámosodni,elmúlik a pirosság,Neogranormonnal siettetheted,ha van otthon.De csak emiatt ne vegyél.
Szívesen :-)
Nyolc hónaposan már nem lehet baja a tánctól,nyugodtan bulizzál,ha valami nem tetszik az orrodnak,"közölni" fogja.
Egyébként nálam is nyolc hónapig eltartott a húzódó,zsibbadó érzés,jól kihasználta a gyógyulási időt az orrunk.Ezzel szemben viszont nem duzzadt,csak minimálisan,volt benne jó is :-)
Gipszlevétel után olyan szuszogósan,aztán hétről-hétre lehet bátrabban.4-6 hét elteltével,de inkább legyen 6,már rendesen lehet fújni.
Az orrszárny még be is lesz keményedve egy ideig,mint ahogy az orrcsúcs is,nálam volt mindig egy kis tükör,így ellenőriztem,hogy sikerült az akcióm :-)
Akkor a naptól baja nem lehet az orrnak, maximum annyi, hogy leég :)
Köszönöm :)
Még egy kérdésem lehet? Ne haragudj, hogy ennyi van :)
Az orr fújást ugye már lehet erősebben, orrot befogva? De ha még be van keményedve az orrszárnyam?
Raktam fel elötte-utána fotót :)
Szemből még nekem is be szokott duzzadni, főleg nap végére.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?