Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok!mit értünk részleges és mit ,
teljes orrplasztikán?
Nincs mit :-)
Küldök mindent priviben,hogy könnyen menjenek a dolgok.
Zsófi alakul szépen az orrod.Profilból gyönyörű,szemből látom,hogy a csontos orrhátnál még sok a nyirokfolyadék,de ezt úgyis tudod,hogy természetes.
Ahhoz képest,hogy másodszor lett alakítva,nagyon szépen gyógyul,nem panaszkodhatsz rá <3
Szia!
Igen,hallottunk Bajusz doktorról.Volt az nlc-n egy-két ember,akit ő műtött,itt a hoxán nem emlékszem,hogy lett volna,de ha igen és olvas bennünk,akkor úgyis ír neked.
Szia!
Pont most volt egy szobalányunk,ő két hét után ment vissza dolgozni.
Sokan mennek dolgozni,akik nem kapnak több időt otthonra.A hajolgatástól duzzad az orr,de én nem szobalányként hajolgattam,hanem a kisgyerek miatt,meg csináltam gipszlevétel után ugyanúgy a dolgaimat,mint előtte,nem volt megállás.Estére duzzadt be minimálisan az orrom,de ugye nincs két egyforma eset,ember.
Tehát gyógyulni fog az orrod,hol apad,hol duzzad,nem fog semmi baja lenni,kérdés,hogy te mennyire bírod a munkával való megterhelést.
Ügyes voltál!
Akkor ma irány haza,talán már a drainok is kikerültek.
Gyógyulgassál,pihenjél,amennyit csak tudsz.
Örülök, h elégedett vagy. Teljesen más az élet egy szép orral. Vigyázz rá nagyon!
Csatlakozok Kekihez, örömmel megnéznénk az előtte-utána fotókat :)
Gratulálok Kyla!
Szívesen megnézném,hogy miből mit alkotott az orvosod,raksz fel képet? :-)
Nekem a rozaceára ajánlotta egy kozmetikus és sokat segített, de egyik nap valamelyik krémre lettem allergiás és az orrom, meg a szájam környéke csupa piros lett, pici pattanásszerű kiütésekkel és akkor is a Panthenolt kaptam elő, 2 nap alatt eltüntette.
Ma van a nagy napod! Szurkolunk :)
Sok embernek bevált az Ilcsis feketeszappan és a kénes krém,ezeket kozmetikusnál lehet kérni,rendelni.
Aztán supergirlnek a Mannaszappanok közül az ében szappant használta.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?